به گزارش صبا، روز گذشته میکائیل دیانی روزنامهنگار و فیلمساز کشور که خود دانشآموخته انجمن سینمای جوانان ایران در دفتر تهران است و امروز در معاونت ارتباطات این انجمن فعالیت می کند، یادداشتی درباره تناسب نداشتن ساختمان اجارهای دفتر تهران انجمن با فعالیت های این موسسه منتشر کرد که مورد حمایت هنرمندان کشور نیز قرار گرفت.
در این یادداشت آمده است: «چهار دهه سابقه در حوزه آموزش و کشف استعدادهای سینمایی ایران و حضور قریب به اتفاق سینماگران مهم ایرانی در دوره های این انجمن؛ آن را در منظومه فرهنگیهنری ایران بسیار با اهمیت کرده است.
چه کسی است که نداند هر کدام از اهالی سینمای ایران؛ دانشآموخته یکی از دفاتر انجمن در سرتاسر ایران بزرگ هستند. با آن همه قدمت و سابقه و افتخار اما آیا این خانه اجارهای زیبنده دفتر انجمن در پایتخت است؟!
انجمن سینمای جوانان دفتر تهران؛ سالانه قریب به هزار نفر آزموندهنده برای شرکت در دورههای جامع فیلمسازی؛ تعاملی؛ تخصصی یا تکدرس دارد اما به دلیل محدودیت بسیار زیاد در فضای آموزشی مجبور است بخش اندکی از این مشتاقان را پذیرا باشد!دفتری که به دلیل محدودیت فضا؛ نه سالن نمایش دارد؛ نه پلاتو؛ نه بلکباکس و نه خیلی چیزهای دیگر…»
وی در ادامه نوشته است که زمان پذیرش مسئولیت در انجمن یکی از مهمترین هدفهایش تغییر ساختمان انجمن تهران بوده است و برای این منظور به سراغ عموم نهادهای کشور مانند بنیاد مستضعفان؛ ستاد اجرایی؛ شهرداری و اوقاف رفته است تا حتی از املاک متروکه آنها برای این موضوع استفاده شود اما به نتیجهای نرسیده است.
پس از انتشار این یادداشت، موج گستردهای از حمایتها در این باره از بین مدیران فرهنگی و هنرمندان ایجاد شد.
علی صدرینیا، محمدرضا شفاه، گیتی قاسمی، مریم یوسفیصدر، علی مرادخانی، حامد مهربانی، مهرداد معظمی، امیرحسین قاسمی، محمدصادق اسماعیلی، محمد علیزادهفرد، حامد یامینپور، آزاده فضلی، رکسانا قهقرایی، مهدی سموعی، رضا منتظری، هاشم مسعودی، محمد قاسمی، هادی مهدوی، داوود مرادیان، عادل تبریزی، پیام آزادی، رضا منتظری و… ضمن تاکید بر تاثیر و جایگاه انجمن سینمای جوانان ایران در کشف استعدادهای سینمایی کشور حمایت خود را از این انجمن و اختصاص یک ساختمان متناسب با کارکرد انجمن در تهران را خواستار شدند.
انجمن سینمای جوانان ایران بزرگترین و فراگیرترین و حرفهایترین مدرسه سینمایی غرب آسیاست که وظیفه آموزش سینما، کشف استعدادهای سینمایی، توانمندسازی و حمایت از تولید فیلم کوتاه را برعهده دارد. این نهاد که متولی جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران نیز است، ۵۸ دفتر در سراسر کشور دارد اما در استان تهران و در پایتخت تنها یک دفتر آموزشی دارد که ساختمان آن حداقل امکانات متناسب با کارکرد انجمن و حجم متقاضیان آن را ندارد.
There are no comments yet