ژیلا صادقی مجری رادیو و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون صبا در حاشیه هفدهمین جشنواره بینالمللی سینما حقیقت عنوان کرد: صادقانه بگویم دفعه اولم است که به جشنواره سینما حقیقت میآیم. با اینکه من تنها خانمی هستم که در بین همکاران مجری، بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر را اجرا کردم اما معمولا در جشنواره ها شرکت نمیکنم ولی دفعه اولم است که به جشنواره سینما حقیقت دعوت شدم و میتوانم با صراحت بگویم که حس خوبی است و به نظر میآید همه استانداردها در برگزاری این دوره رعایت شده است.
او درباره نقش صداوسیما و پلتفرمها در ترویج و تبلیغ چنین رویدادهایی تصریح کرد: من اگر بخواهم گریزی به صداوسیما، فضای مجازی و پلتفرمها بزنم باید بگویم که امروزه فضای زرد به قدری بلد است که مجالی برای اتفاقات واقعی اینچنینی نگذاشته است. فضای مجازی و اخبار زرد باید سر و سامان بگیرند و مدیریت شوند تا بشود حرفه ای تر از این فضاها استفاده کرد و پیرامون آن اطلاع رسانی کرد.
صادقی درباره بازگشت خود به تلویزیون خاطرنشان کرد: این روزها پیشنهادات زیادی دارم و همین الان برای یک کار چند نشست داشتیم. معمولا من کارهایم را انتخاب میکنم و اگر احساس کنم که کار ثمره خوبی ندارد و چیدمان عوامل پشت صحنه درست نیست و مبنا بر حرفه ای بودن نیست، آن را نمیپذیرم.
او درباره بازگشت سلبریتیهایی نظیر محمدرضا گلزار اذعان داشت: ایشان گوینده و مجری نیستند و بازیگر هستند یا شنیدم که ملیکا شریفی نیا نیز اجرای برنامهای را برعهده گرفته که او هم بازیگر است و یا در شبکه نسیم یک برنامه داریم که هرشب بازیگری را می آورد، آنجا نیز بازیگران در حال اجرا هستند.
صادقی ضمن بیان اینکه به طور حرفهای زمانی تلویزیون میتواند مانند دهه قبل اعتبار خودش را بدست آورد که نگین انگشترهای خود را برگرداند، گفت: به قول یکی از مدیران، ما مثل نگین انگشتران رسانه هستیم پس نگین انگشتران خود را بازگردانید… اگر بخواهد اتفاقی بیفتد باید افرادی نظیر فرزاد حسنی، رضا رشیدپور، احسان علیخانی و افرادی مانند آنها که صاحب فکر و تجربه هستند، بازگردند. این خوب نیست آدم خودش روی فردی سرمایهگذاری کند و به آن فضا دهد و پس از اینکه آن سرمایه آزمون و خطاهایش را انجام داده است و خروجیها و استقبال مخاطبان را ببینیم و آن را از خود برانیم.
این مجری اظهار کرد: من به عنوان فردی که دو سال و نیم است که در فضای مجازی فعالیت میکنم وقتی میبینم که انقدر ویدئوها و پستهایم دیده می شود و مخاطب دارد با خود میگویم چرا این اتفاق در رسانه ملی نیفتد؟ امیدوارم این شکوه عظمت در رسانه بیشتر شود.
صادقی درباره دلخوریهای خود از صداوسیما گفت: مگر میشود در خانهای که سی سال زندگی کردی، دلخور نشده باشی. من به عنوان یکی از اعضای خانواده رسانه که عمر کاری سی ساله دارم در عجبم که چطور رسانه متوجه نمیشود نیروی خودش در چه شرایطی است؟ با اینکه میبیند در حق آن نیرو اجحاف میشود و میداند این فرد توسط همکاران نسبتا محترمش پروسه دادگاه دارد و میداند که آسیبهایی در جایگاه شغلی و عرصه کاریاش دیده است.
او ادامه داد: با اینکه ما در رسانه ملی مرجع حقوقی داریم، انتظار میرود زمانی که یک اتفاقی میافتد، مسئولان ما در آن بخش باید حامی ما باشند. چرا مسئول من در دایره حقوقی سازمان یا دایره حراست سازمان از من نپرسید که صادقی سه سال در دادگاهها چه کار میکنی؟ چهشد که تو این پروسه سخت را از سر میگذارنی؟ هیچ کس از من نپرسیدهاست جز آقای شفیعی.
این مجری بیان کرد: جناب محمدرضا شفیعی نازنین مثل یک پدر جامعه هنری را چه در نشستهای تخصصی و چه در مجموعه رسانهای صبا حمایت میکنند و در این یک سال و اندی که ایشان زحمت کشیدند، انگار بچههایی که آزرده شده بودند یک آرامشی گرفتند. ایشان بسیار دلسوزی میکنند و پیگیر هستند.
صادقی در پایان عنوان کرد: جشنواره حقیقت از نام خود باید الهام بگیرد. در این جشنواره باید حقیقت ها به تصویر کشیده میشود و این همیشه برای مخاطب جذاب است. اما اگر قرار باشد در این جشنواره کمی اعمال سلیقه شود، با اعمال سلیقه یک فرد پای سلیقه های زیادی وسط میآید که کار را سخت میکند. جشنواره بینالمللی سینما حقیقت مستند است و درصد بالایی از مردم هم میخواهند حقیقتها را بداند؛ دقیقا همان روندی که مجموعه رسانهای صبا همیشه آن را پی گرفتهاست.
There are no comments yet