به گزارش صبا، محمد خراسانیزاده، مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران گفت: فرآیند آمادهسازی سند ملی هنرهای تجسمی از دو سال پیش آغاز شده و با مشارکت استادان، هنرمندان و صاحبنظران، حدود ۷۰ درصد از تدوین پیشنویس آن به اتمام رسیده است.
او ادامه داد: به دستور وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیتههای تحقیق را شکل دادیم تا آنچه که تاکنون پیش رفته را تکمیل کنند و اگر بخشی از قلم افتاده است به سند اضافه شود. امیدواریم که تا پایان سال ۱۴۰۲ کار پیشنویس سند ملی هنرهای تجسمی پایان یابد و برای طی فرآیند لازم به شورای هنر برسد.
رئیس شورای سیاستگذاری شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در پاسخ به این پرسش که چه تمهیداتی برای حفظ ارتباط هنرمندان برگزیده جشنواره با فضای هنرهای تجسمی درنظرگرفته شده است، گفت: در سازوکار جشنواره نمیتوان فرآیند اتصال هنرمند با جامعه هنری را به صورت ۱۰۰ درصدی انجام داد؛ چرا که جشنواره ماموریت خاص خود را دارد و سایر بخشها هم باید برای این مسئله برنامهریزی کنند.
مدیرکل هنرهای تجسمی افزود: یکی از نکات مدنظر ما این است که رایزنیهایی را با بنیاد ملی نخبگان داشته باشیم و برگزیدگان فجر تجسمی بتوانند از مزایای عضویت در بنیاد ملی نخبگان بهرهمند شوند. نکته دوم ایجاد زنجیره پیشینی در جشنواره هنرهای تجسمی فجر است؛ به این معنا که طبق استانداردهای ما، برگزیدگان جشنوارههای دیگرمان بتوانند بدون ارزیابی وارد جشنواره تجسمی فجر شوند. نکته دیگر هم به حضور بخش بازار هنر در کنار جشنواره بازمیگردد تا فضای اقتصاد هنر به رویداد فجر گره بخورد.
نشر اول: هنرانلاین
There are no comments yet