به گزارش خبرنگار سینما صبا، جشنواره چهل و دوم به نیمه رسیده است و این روزها گمانه زنیهای کیفی، فنی و هنری در خصوص این رویداد میان اهالی رسانه بیش از گذشته وجود دارد. جشنواره فیلم فجر حداقل در دو دوره اخیر، وارد مرحله تازهای شده و شرایط متفاوتی بر آن حاکم است. همچنان برخی از هنرمندان در نشستهای پرسش و پاسخ حضور ندارند و نظرات مختلفی پیرامون این اتفاق وجود دارد.
میتوان با تدبیری موجب همدلی و افزایش رغبت در سینماگران برای حضور در جشنواره فیلم فجر شد.
پنجمین روز این جشنواره در سینمای رسانه، طبق روال جاری با نمایش ۴ فیلم پیگیری شد. «آپاراتچی» به کارگردانی علی طاهرفر در بخش نگاه نو جشنواره حاضر است. اثری که برمبنای قصهایی جذاب و واقعی ساخته شده است و دانستن همین نکته میتواند نگاهها را به ساخت آثار بر مبنای ماجراهای واقعی و چگونگی دراماتیزه کردن آنها جلب کند.«آپاراتچی» در کنار قصه جذاب خود، از بازیهای قابل قبولی برخوردار است که این عامل در موفقیت فیلم بیش از اندازه موثر است.
«مجنون» در سانس دوم به نمایش درآمد و توانست توجه اهالی رسانه را به خود جلب کند. این فیلم درباره شهید مهدی زینالدین ساخته شده است و از سجاد بابایی برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشنواره سال گذشته در ترکیب بازیگرانش سود میبرد. مهدی شاه محمدی پیش از این تجربه ساخت مستندهای دفاع مقدس را در کارنامه داشته است و نتیجه نخستین اثر سینمایی او، فیلمی تماشایی شده است.
مسعود جعفری جوزانی فیلمساز پیشکسوت سینمای ایران که آثار ماندگاری همچون «جادههای سرد»، «شیر سنگی» و «در مسیر تندباد» را در کارنامه دارد، پس از چهارده سال دوباره به تاریخ رجوع کرده و بخشی از قصه زندگی احمد دهقان و حسن جعفری را دستمایه ساخت اثر تازه خود قرار داده است. علی رقم خط داستانی جذاب، اما عجیب است که جوزانی موفق به پرداخت قصه و شخصیتها نشده ،فیلم بی بدن
و در کارگردانی هم توفیق چندانی برای او حاصل نشده است. شاید طراحی صحنه و بازی امیرحسین آرمان تنها نقطه قوت این فیلم باشد
«رویا شهر» ساخته محسن عنایتی، عنوان فیلم سانس چهارم در سینمای رسانه بود. انیمیشنی که ساخت آن حدود ۴ سال به طول انجامید اما در نهایت دستاورد خاصی در حوزه صنعت پویانمایی کشور به شمار نمیآید.
در روز پنجم عده دیگری از مسئولان و هنرمندان در سینمای رسانه حاضر شدند و دیدگاه خود را نسبت به جسنواره چهلودوم بیان کردند.
از دیگر جذابیتهای این رویداد سینمایی، دیدار تازه کردن اهالی رسانه با یکدیگر است و گاهی همصحبتی افراد با دوستان خود به قدری به طول میانجامد، که فرصت تماشای چند دقیقه ابتدایی اثر حاصل نمیشود.
حواشی مختلف نیز در حال شکل گرفتن است و نمونه آن فیلم «صبح اعدام» است. محمدرضا عباسیان عضو هیئت انتخاب فیلم بهروز افخمی را فاقد کیفیت لازم برای حضور در بخش سودای سیمرغ دانست و بهروز افخمی در برنامه «هفت» که اجرای آن را برعهده دارد حرف عباسیان را زیر سوال برد و آن را بیاعتبار دانست و از مسئولان جشنواره خواست تا به جای فیلم او، «بیبدن» در بخش سودای سیمرغ مورد ارزیابی قرار
بگیرد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است