به گزارش خبرنگار سینما صبا، هشتمین روز از جشنواره بینالمللی فیلم فجر در حالی پیگیری شد که مهمترین اتفاق روز، اعلام اسامی داوران بخشهای ملی و بینالملل این دوره جشنواره بود.
در نشست خبری مسعود نجفی، مدیر روابط عمومی و مجتبی امینی، دبیر جشنواره اسامی داوران بخشهای مختلف جشنواره چهلودوم رسانهای شد.
طبق اعلام امینی، در مسابقه بخش «سینما سعادت»، وو لانگ، خوزه ماریا لارا، سرگی دورستووی، کارن آویتیسیان، آندره مورگان، در کنار احمدرضا معتمدی و هاتف علیمردانی، در بخش مسابقه آسیا جلوه گاه شرق سلمی مصری، احمد مجتبی زمال، کاتسومی یاناگی جیما، رئیس چلیک، عزیز ژامباکیوو، ابوالقاسم طالبی و مجید شاه حسینی، در بخش بینالمذاهب عبدالستار یارار، علی حنون و بهمن حبشی و در بخش مقاومت شادی زیدان، ولید الدرویش و مجید اسماعیلی اعضای هیات داوران را تشکیل میدهند.
دبیر جشنواره فیلم فجر درباره داوران بخش ملی نیز گفت: محمد هادی کریمی، پوران درخشنده، محمدحسین لطیفی، عبدالحمید قدیریان، شهاب اسفندیاری، مهدی فخیم زاده و بهرام عظیمی هیات داوران بخش ملی چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر را تشکیل میدهند.
طبق اعلام امینی، اختتامیه این دوره از جشنواره ۲۲ بهمن در برج میلاد و با اجرای محمدرضا شهیدی فر برگزار میشود.
در روز هشتم، برنامه نمایش فیلمها در سینمای رسانه نیز پیگیری شد.
سانس اول، به فیلم «باغ کیانوش» اختصاص داشت. فیلمی در گونه کودک و نوجوان که به کارگردانی رضا کشاورز ساخته شده است. داستان جذاب در کنار اجرای مناسب، از نکات مثبت این فیلم است. فیلم سانس دوم، «آبی روشن» به کارگردانی بابک خواجه پاشا بود. فیلمسازی که در سال گذشته با فیلم «در آغوش درخت» حضور موفقی در جشنواره داشت و موفق شد تندیس بلورین بهترین فیلمنامه را از آن خود کند. فیلم تازه او به سیاق آثار معنا گرا در دهه هفتاد ساخته شده است و خواجه پاشا تلاش کرده ارائهای باب روز نسبت به این موضوع داشته باشد. فیلمساز با دو فیلمی که تا کنون در کارنامه خود به ثبت رسانده، نشان داده است که سینما خوب را متوجه میشود و با امکانات بیانی که در اختیار داشته است، توانسته مفاهیم معنوی اثر خود را به مخاطبان ارائه کند. دیگر نقطه قوت این اثر، بازی بازیگران آن است که همگی ارائهای مناسب و در راستای اهداف مورد نظر فیلمساز برخوردارند.
«نوروز» به کارگردانی سهیل موفق دیگر فیلم جشنواره بود که به روی پرده سینمای رسانه رفت. موفق تا کنون چندین اثر در سینمای کودک مقابل دوربین برده است و از این حیث، فردی با تجربه به شمار میآید. این فیلم در ستایش آیین نوروزی ساخته شده و توانست توجهاتی را به دست بیاورد. ز
فیلم چهارم، «ببعی قهرمان» بود. انیمیشنی خوش آب و رنگ است که سازندگان آن تلاش کردند از حیث جذابیتهای ظاهری، اثری در طراز بینالملی تولید کنند و با توجه به ظواهز حزفهای آن، اینطور به نظر می رسد که فیلم میتواند با مخاطبان خردسال و کودک نیز ارتباط برقرار کنند.
با نزدیک شدن به روزهای پایانی جشنواره، گمانه زنیها میان منتقدان و اهالی رسانه، پیرامون انتخاب بهترینهای این جشنواره در اوج خود قرار گرفته است. باید منتظر ماند و دید بهترینهای جشنواره در روز ۲۲ بهمنماه چه افرادی خواهند بود.
در این روز همچنین برنامههایی نظیر نمایش فیلمهای بخش بینالملل، بازار فیلم و کارگاه آموزشی نیز پس گرفته شد.
در بخش کارگاه آموزشی، کارگاه «فیلمسازی مستقل» با حضور «سرگی دوورتسهووی»، گارگردان و تهیه کننده اهل کشور قزاقستان در موزه سینمای ایران برگزار شد.
تمرکز او در صحبتهای خود به مسئله دریافت جوهره لحظه در تولید اثر باز میگشت. به عقیده او باید جریان زندگی در سینما وجود داشته باشد.
پرونده نمایش آثار این دوره از جشنواره بینالمللی فیلم فجر، فردا در برج میلاد به پایانچرسید.
There are no comments yet