به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون صبا، مجموعه مستند «سرزمین ستارهها»، سفرنامهای قرآنی است که به روایت دو حافظ و استاد بینالمللی قرآن، علی و مهدی حبیبی، به تصویر کشیده شده است.
قرآن کریم، کتاب آسمانی و منشور هدایت بشریت، نقشه راه سعادت و رستگاری در دنیای پرتلاطم امروز است. انس با قرآن و تعالیم نورانی آن، چراغ راهی برای عبور از تاریکی ها و یافتن مسیر روشن زندگی خواهد بود. حضور قرآن در زندگی انسان، به مثابه چراغی فروزان، مسیر سعادت و نیکبختی را روشن میکند. آموزههای حیاتبخش قرآن، راهگشای انسان در تمام مراحل زندگی و تضمینکننده آرامش و سعادت او در دنیا و آخرت است.
یکی از راههای انس با قرآن، شرکت در جلسات قرآنی است. این جلسات، فرصتی مغتنم برای تلاوت آیات الهی، تعمق در مفاهیم عمیق آن و تبادل نظر با سایر علاقهمندان به قرآن کریم است.
برگزاری جلسات قرآنی، نیاز به مکان و امکانات خاص ندارد و میتواند در هر مکانی، از منزل گرفته تا محل کار و سایر مکانها، با حضور دو یا سه نفر برگزار شود.
کشور پهناور ایران، با تنوع قومیتی، فرهنگی و مذهبی، همواره مهد جلسات قرآنی بوده است. در هر شهر و روستایی از ایران، میتوان شاهد جلسات قرآنی با شکوه و زیبایی بود که هر کدام رنگ و بوی خاص خود را دارند. این جلسات، نمادی از انس و الفت مردم ایران با قرآن کریم و تعلق خاطر آنها به آموزههای حیاتبخش این کتاب آسمانی است.
مجموعه مستند «سرزمین ستارهها»، سفرنامهای قرآنی است که به روایت دو حافظ و استاد بینالمللی قرآن، علی و مهدی حبیبی، به تصویر کشیده شده است.
این مجموعه، به دنبال معرفی جلسات قرآنی کوچک اما پربرکت در مناطق مختلف ایران است. جلساتی که با وجود امکانات محدود، شور و اشتیاق فراوانی در آنها موج میزند و منشأ خیر و برکات بسیاری برای اهالی منطقه شده است.
«سرزمین ستارهها»، در هر قسمت به سراغ یکی از این جلسات میرود و داستان شکلگیری، فعالیتها و برکات آن را به تصویر میکشد.
مسیر سفر «سرزمین ستارهها» از آمل در مازندران آغاز میشود و در ادامه به دلگان در سیستان و بلوچستان، کشپیری در هرمزگان، برازجان و بندر دیّر در بوشهر، چم چنگ در چهارمحال و بختیاری، اسفراین خراسان شمالی، ابرده خراسان جنوبی، شهر کاشان و ون در استان اصفهان، همدان، تهران، قم، گرگان، جویبار مازندران، انزلی و شاندرمن در گیلان، کولانکوه اردبیل، تبریز و خوی، همایون در زنجان، دیزیچه و نجفآباد اصفهان، ملایر و شهر ری و در نهایت مجددا به شهر خود باز میگردد.
به گفته تهیهکننده «سرزمین ستارهها»، هدف از ساخت این مجموعه، نشان دادن جذابیت و تنوع جلسات قرآنی و ترویج فرهنگ انس با قرآن در بین مردم است.
این مجموعه تلاش میکند تا چهرهای واقعی از فعالان قرآنی به تصویر بکشد و نشان دهد که جلسات قرآن میتواند در هر مکانی و با هر امکاناتی برگزار شود.
مجموعه مستند سفرنامه «سرزمین ستارهها» از ابتدای ماه رمضان هر شب ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه افق رفته است، مجموعهای که به گفته سازندگانش، تولید سری دوم آن هم دور از انتظار نیست.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است