به گزارش صبا، پیمان شوقی منتقد سینما در صفحه شخصی خود نوشت: ماه پیش موقعی که اولین تیزرهای تبلیغی «مست عشق» در فضای مجازی منتشر شد فارغ از شایعاتی که پیرامون اختلافات بین تهیه کنندگان و ناتمام ماندن پروژه شنیده بودم به وجد آمدم و استوری کردم:
جان جان ایرانیان بر پرده سینما
حالا که فیلم را بر پرده سینما دیدهام هرچند با انتظارات اولیهام فاصله زیادی داشت ولی همچنان بر سر همان حرف هستم. حتی به دلایل راهبردی زیر معتقدم باید ایرادات متعدد فیلم را نادیده گرفت و مستقیم و غیرمستقیم برایش تبلیغ کرد و همه را به تماشایش فراخواند.
۱- شهامت نزدیک شدن سینمای ایران به غولهایی نظیر مولانا و شمس، و جسارت تلاش برای تصویر کردن آفاقی مطلقا غیرمادی باید ستوده شود و ماجور بماند.
۲- عامه مردم فاقد آگاهی دقیق از سرگذشت و اندیشههای سترگ مولانا و شمس هستند. فیلم به این مخاطبان آدرس غلط نمیدهد و در ذهنشان برای این دو نام و روزگارشان ما به ازای تصویری میسازد.
۳-سازندگان «مست عشق» نشان میدهند که هم محدودیتهای سینما در بیان معنویات را میشناسند و هم تعریف مشخصی از مخاطبان خود دارند، بنابراین برای جذب این مخاطبان فرمولهای آشنا و چهرههای محبوب را را بهکار گرفتهاند و دنبال معلق زدنهای معناگرایانه نرفتهاند.
۴- و از همه مهمتر «مست عشق» یکبار دیگر ثابت کرد که اقتصاد سینمای ایران دربست اسیر محصولات مبتذل نیست. انبوه مخاطبان فهمیده و تحصیلکردهای که سینمای ایران را به دلیل ابتذال تحمیل شده به آن تحریم کردهاند، همچنان دلتنگ پرده بزرگ سفیدند و با اطلاع از ارائه فیلمی غیر مفتضح، از آن استقبال میکنند.
و این استقبال لگد محکمی است بر دهان آنهایی که سینمای ایران را مبتذل و مفتضح و مطابق با فرهنگ منحط خودشان و خانوادههایشان میخواهند.
There are no comments yet