به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، فاطمه بیتقصیر، تهیهکننده برنامه «از مزرعه تا سفره» در این باره توضیح داد: این برنامه روزهای چهارشنبه هر هفته راس ساعت ۱۳:۱۵ به مدت ۳۰ دقیقه پخش میشود و محوریت آن ایمنی و سلامت تغذیه و همچنین بررسی محصولات کشاورزی، باغی، زراعی است.
وی ادامه داد: در این برنامه محصولات سالم به مخاطبان «از مزرعه تا سفره» شناسایی و معرفی میشوند. آشنایی مصرفکننده با محصولات کشاورزی و اهمیت تغذیهای آنها دغدغه اصلی برنامهسازان است.
بی تقصیر تصریح کرد: مجری کارشناس این برنامه فیروزه آدابی است. همچنین این برنامه روز شنبه ۱۹ اردیبهشت به بهانه روز گل محمدی و گلاب به معرفی ایرج رستگار، تولیدکننده خلاقی میپردازد که در حوزه تولید گل و گلاب تلاش کرده سبک جدیدی را ایجاد کند و به عنوان قهرمان تولید در این زمینه شناخته و برگزیده شده است.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است