او که دارای سابقه مطولی در عرصه تدوین و پژوهش است، در اینباره ادامه داد: برای نمونه پیشترها در ایران بنیاد شاهنامه داشتیم یا امروزه بنیاد نهجالبلاغه داریم، پیرو همین تخصصگرایی، افرادی که به بنیاد شاهنامه یا نهجالبلاغه میآیند، شاهنامهپژوه و محقق نهجالبلاغه هستند، بنابراین سینما هم به همچین نهادی نیازمند است و به حضور افرادی که به سیر تا پیاز این حوزه واقف باشند.
نویسنده کتاب «ساختار تصاویر شعری شاهنامه از دیدگاه سینما» در ادامه تأکید کرد: ترجمه باید در خدمت پژوهش باشد و پژوهش در خدمت آموزش تا طی این مسیر یادشده، تربیت نیرو، افراد خلاق، هنرمند و اهل پژوهش شکل بگیرد.
ضابطی جهرمی با اشاره به کتاب پنج واژه کلیدی در سینما، آنها را انجیل سینما خواند و مطالعه کتابهایی نظیر درباره تدوین فیلم، درسهای کارگردانی از ایزنشتاین و جانگری استون از مستند میگوید را لازمه ورود سینمادوستان به عرصه سینما و کارگردانی عنوان کرد.
مرکز انتشارات بنیاد سینمایی فارابی هم زمان با برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران همه روزه تا ۲۹ اردیبهشت ماه در محل شبستان اصلی مصلای تهران، راهرو ۱۵ غرفه شماره ۲۷۵ پذیرای علاقهمندان حوزه کتابهای سینمایی است.
There are no comments yet