چالش‌های جذاب برای مخاطب | پایگاه خبری صبا
امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۵۷
نگاهی به مسابقه «سرگیجه»؛

چالش‌های جذاب برای مخاطب

مسابقه رئالیتی‌شو «سرگیجه» با رویکردی جدید و اجرای متفاوت چالش‌های سخت و نفس‌گیر، لحظات جذابی را برای بینندگان رقم زد.

به گزارش خبرنگار رادیووتلویزیون صبا، یکی از لذت‌های زندگی سر درآوردن از نحوه برخورد سایر انسان‌ها با مشکلات و پیشامدهای گوناگون است که به‌صورت ناگهانی روی می‌دهد از همین رو مسابقات مبتنی بر واقعیت زندگی یا همان رئالیتی‌شو در تمام دنیا جذاب و پربیننده است که این شامل ایران نیز می‌‌شود.

در یکی از جدیدترین نوع ازاین‌دست برنامه‌ها مسابقه «سرگیجه» با کارگردانی محمد حاتمی، تهیه‌کنندگی مشترک محسن فراهانی و مهدی مستوفی و نویسندگی علی رستم‌آبادی که وظیفه طراحی چالش‌های سخت و نفس‌گیر را بر عهده داشته، توانستند بلایی بر سر سلبریتی‌های دعوت شده بیاورند که نه‌تنها رنگ از رخشان پرید حتی آبرویشان هم در معرض خطر بود!

فصل اول مسابقه «سرگیجه» با حضور سید جواد هاشمی، حسین رفیعی، نیما شاهرخ شاهی و میثم درویشان پور پس از سه دور نفس‌گیر به پایان رسید و توانست لحظاتی خوب و دلهره‌آور را برای شرکت‌کنندگان و بینندگان خلق کند.

در این مسابقه که حاکم و محکوم به‌صورت چرخشی توسط گرداندن نور قرمز روی میز مشخص می‌شود پس از انتخاب حاکم نوبت به انتخاب بازی است که از بین ستون‌های پشت سر مسابقه‌دهندگان نوع بازی توسط حاکم به‌صورت اتفاقی انتخاب می‌شود و این محکوم بخت‌برگشته است که باید این حکم بر روی او اجرا گردد که با توجه به نوع حکم، محکوم باید بازی را در داخل و یا خارج از استودیو اجرا نماید که می‌تواند از خوابیدن در قبر تا خوردن غذای افراد در رستوران و یا ریختن کرم و سوسک بر سر محکوم باشد و زمانی حکم اجراشده تلقی می‌گردد که حاکم موافقت خود را از اجرای درست آن بیان نماید در غیر این صورت محکوم همچنان باید کار خود را ادامه دهد.
نکته جالب در مسابقه «سرگیجه»، چالش‌هایی است که باید توسط مهمانان اجرا ‌شود که در نوع خود جدید و کم‌نظیر بود به‌نحوی‌که برخی از مجازات‌ها مثل خوردن غذای دیگران آن‌هم در رستوران و یا بخش سین‌جیم که باید پاسخ سؤالات شخصی که شاید به این راحتی‌ها ما از زبان هیچ بازیگری نشنویم می‌تواند جذاب باشد.

اما این برنامه هم همانند سایر تولیدات دیگر خالی از اشکال نبود، اولین ایراد وارده به این مسابقه نحوه امتیازدهی و انتخاب برنده است چراکه اگر مسابقه‌دهنده‌ای کمترین چالش را اجرا کند و بیشترین امتیاز را بگیرد در برابر شخصی که اجرای بیشتری داشته است و امتیاز کمتری را کسب کرده برنده می‌شود و تعداد چالش‌ها نقشی در قهرمان شدن ندارد، موضوع بعدی عدم رعایت شأنیت انسانی شرکت‌کنندگان در بخش سین‌جیم است که از کرم و سوسک در آن استفاده‌شده است چنین حرکاتی زیبنده افراد نیست درست است که حاکم اختیار دارد ولی قطعاً نباید جزو مواد روی میز، چنین موجوداتی باشد.

درمجموع مسابقه «سرگیجه» با رویکردی جدید و نحوه اجرایی جذاب می‌تواند لحظات خوشی را برای بینندگان رقم بزند که قابل تشویق است.

مهدی صالحی

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است


آخرین اخبار

پربازدیدها