به گزارش صبا، تشکلهای صنفی خانه مطبوعات کشور (با بیش از ده هزار عضو از مدیران، خبرنگاران و فعالین حوزه رسانه در ۳۰ استان کشور)، تعاونی مطبوعات کشور(با بیش از دو هزار عضو از مدیران مطبوعات کشور)، انجمن مدیران رسانه( با بیش از پانصد عضو از مدیران رسانه های کشور)، انجمن مدیران نشریات ایران(قدیمی ترین تشکل صنفی کارفرمایی) و انجمن صنفی نشریات کشاورزی و صنایع غذایی در پاسخ به فراخوان معرفی وزیر با صدور نامه ای به رییس جمهور منتخب از حسین انتظامی حمایت کردند. متن کامل نامه به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
رئیس جمهور محترم
سلام علیکم
با احترام، ضمن تبریک به حضرتعالی و مردم شریف ایران اسلامی بابت اعتماد و انتخاب جنابعالی به عنوان نهمین رئیس جمهور اسلامی ایران در دولت چهاردهم، ما تشکل های صنفی مدیریتی رسانه، (خانه مطبوعات کشور با بیش از ده هزار عضو از مدیران، خبرنگاران و فعالین حوزه رسانه در ۳۰ استان کشور، تعاونی مطبوعات کشور با بیش از دو هزار عضو از مدیران مطبوعات کشور، انجمن مدیران رسانه با بیش از پانصد عضو از مدیران مطبوعات کشور، انجمن مدیران نشریات ایران به عنوان قریمی ترین تشکل صنفی کارفرمایی و انجمن صنفی نشریات کشاورزی و صنایع غذایی) در راستای تکلیف ملی و اسلامی، خود را موظف میدانیم برای انتخاب وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نکاتی را خدمتتان ارائه نماییم.
همانگونه که مستحضر هستید امورات فرهنگی نقش غیر قابل انکاری در سایر حوزه های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی دارد. در این مقطع حساس با توجه به اوضاع فعلی، انتخاب وزیری مجرب، کاردان و معتمد برای این وزارتخانه میتواند دولت چهاردهم را در پیشبرد اهداف متعالی و تعریف شده از سوی شما، یاری رساند.
لذا فارغ از جنجالهای رسانه ای و سهم خواهی های سیاسی پس از بررسی سوابق افراد مطرح برای این مسئولیت خطیر؛ ضمن احترام به همه افراد مطرح، آقای دکتر حسین انتظامی را به عنوان فردی اصلح، کاردان و جامع الشرایط جهت تصدی در مسئولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به دلایل زیر معرفی می نماییم؛
۱- با سابقه ترین فرد در پست معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با کارنامه درخشان
۲- سابقه درخشان در جایگاه معاون وزیری و ریاست سازمان سینمایی در دوران سخت همه گیری کرونا
۳-دستیار ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
۴- تجربه ۸ دوره نمایندگی مدیران مطبوعات و رسانه ها در هیات نظارت بر مطبوعات که اعتماد ۱۶ ساله مدیران رسانه به ایشان یک رکورد در طول دوران انقلاب اسلامی ایران به شمار می رود.
۵-دارای سابقه مدیر کلی مطبوعات داخلی
۶- مدیریت موسسات کلان رسانه ای همچون همشهری و جام جم
۷- دبیری سامانه دسترسی آزاد انتشار اطلاعات و تجربه مفید درخصوص شفافیت در این خصوص در حوزه همه دستگاه های اجرایی
۸-سابقه عضویت در هیات منصفه مطبوعات
۹-آشنایی به مشکلات امور صنفی اصحاب رسانه و فرهنگ و هنر و سینما
۱۰-سوابق موثر فعالیت در امور رسانه ای و روزنامه نگاری و تاسیس روزنامه و صاحب امتیازی
۱۱-تالیف کتاب های متعدد با موضوعات کاربردی و فرهنگی
۱۲- تصدی و مدیریت طولانی در امور رسانه ای و مطبوعاتی و هنر و سینما و شناخت و ارتباط با فعالین صنفی
۱۳-مقبولیت فراوان در میان اهالی رسانه، فرهنگ و هنر کشور
۱۴-حضور در ستادها و شوراهای برنامه ریزی فرهنگی
۱۵- آشنا و حضور در بدنه و ساختار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مدیرکلی تا قائم مقامی وزیر وزارتخانه
امید است جمع بندی کارگروه انتخاب وزرا و نظر نهایی جنابعالی معرفی شایسته ترین فرد برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد تا با شناخت کافی و لازم از مشکلات این حوزه و همکاری و همیاری اصناف در راستای تعالی فرهنگ و هنر و رسانه بکوشیم.
این نامه به امضای مازیار هوشمند مدیر عامل خانه مطبوعات کشور، علی اکبر بهبهانی
مدیر عامل تعاونی مطبوعات کشور، محمدرضا محمدیوسفی رئیس هیات مدیره انجمن صنفی مدیران رسانه، سید کاظم مرتضوی رئیس هیات مدیره انجمن صنفی مدیران نشریات ایران، فرشاد قوشچی رئیس هیات مدیره انجمن صنفی نشریات کشاورزی و صنایع غذایی رسیده است.
٭٭٭ سینمااعتماد در گزارشی نوشت:چند روز گذشته یکی از نامهایی که از سوی کانون کارگردانان سینما، جامعه اصناف سینما، خانه تئاتر، خانه موسیقی و خانه هنرمندان به کارگروه معرفی شده، محمدمهدی عسگرپور است؛ تنها گزینه پیشنهادی مشترک میان نهادهای مختلف بوده است.
٭٭٭ امروز انجمن مستندسازان سینمای ایران در بیانیهای خطاب به کارگروه انتخاب وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به لزوم حمایت وزیر انتخابی از مستندسازان برای ثبت واقعیت زندگی روزمره مردم ایران تأکید کرد.
٭٭٭محمدعلی ابطحی رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات در نوشته اخیر خود، به دفاع از معرفی حسین انتظامی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت و نوشت: انتظامی همخط و هم جناح ما نیست اما پشتیبان و مدافع خوبی برای فرهنگ و هنر کشور است.
٭٭٭ امروز اما تسنیم در خبری نوشت: پیگیریها نشان میدهد که کمیته وزارت فرهنگ و ارشاد در زیرمجموعه کارگروه فرهنگ امروز ۵ گزینه پیشنهادی خود برای پست وزارت ارشاد را معرفی میکند. بر اساس آخرین اطلاعات، کمیته به دو فهرست رسیده است که هر فهرست طرفداران خود را در بین اعضای کارگروه دارد. فهرست اول شامل:رسول جعفریان، فاطمه مهاجرانی، حجتالله ایوبی،حسین انتظامی و احمد مسجد جامعی است و فهرست دوم شامل محمد اللهیاریفومنی، حسین انتظامی و محمدمهدی حیدریان.
٭٭٭ خبرگزاری مهر هم با انتشار این دو فهرست نوشته است: شنیدههای خبرنگار مهر، حاکی از آن است که حسین انتظامی نام مشترکی است که در این دو فهرست قرار دارد و بیشترین اقبال به او برای سکانداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد.
٭٭٭ فرهیختگان نوشت:محمّدجوادظریف، رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم اعلام کرده است: اسامی نامزدها برای وزارتخانهها و سایر نهادهای دولتی، اعلام عمومی نخواهد شد چرا که هم افراد را ذیحق میکند و هم آبرو و حریم خصوصی افراد را تحت الشعاع قرار میدهد.با این وصف، براساس پیگیریهای خبرنگار «فرهیختگان»، صنوف فرهنگی و هنری با ارسال ۸۰ نامه به کمیته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گزینههای مطلوبشان را برای سکانداری وزارت فرهنگ پیشنهاد دادند. از مجموع ۸۰ نامه که به این کمیته ارسال شده است اسامی پرتکرار گزینش شده و در نهایت ۵ نفر به رئیسجمهور منتخب معرفی خواهد شد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است