به گزارش خبرنگار تجسمی صبا، شیرین معیا، هنرمند فارغالتحصیل از مقطع کارشناسی رشته مترجمی زبان انگلیسی و کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی است. آثار او تاکنون به صورت نمایشگاههای متعددی در گالریهای مختلفی از جمله ایده، شلمان، آ و.. برگزار به نمایش درآمده است. نمایشگاه انفرادی از آثار شیرین معیا با عنوان «وهم» در باگالری برگزار شده است و تا تاریخ ۵ مرداد ادامه دارد. علاقهمندان به بازدید از آثار این نمایشگاه میتوانند از ۲۲ تیر ماه تا ۵ مرداد ماه هر روز از ساعت ۱۷:۰۰ الی ۲۰:۰۰ و جمعهها از ساعت ۱۶:۰۰ الی ۲۰:۰۰ به باگالری مراجعه کنند. نشانی گالری: بلوار ارتش غرب، خیابان بهاران، بنبست نسترن، پلاک ۱، ساختمان مدرن پلازا، طبقه ۶، واحد ۶۰۲ و ۶۰۳.
در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده: «دقیقا نمیدانیم ما در این جهانیم یا جهانی در درون ماست، با ساختن جهان زیبای درونمان خالق بهترینها در جهانمان باشیم. هنر شیرین معیا، دنیایی را خلق میکند که هم بسیار شخصی است و هم پر از تناقضات و برخوردهایی که هم بازتابی از درونیات هنرمند است و هم این امکان را به ما میدهد تا خودمان را در آن ببینیم. زیباییشناسی نقاشیهای شیرین با تضاد تعریف میشود».
متن گفتوگوی صبا با این هنرمند را از نظر میگذرانید؛
*** در آثارتان ردی از مدرنیسم اروپایی به چشم میخورد، به این دورهی هنری علاقه دارید؟
بله علاقه دارم و تاثیر گرفتم اما در نهایت زبان شخصی خودم را دارم
*** آثار در مرزی میان فیگوراتیو و انتزاعی قرار دارند، روند خلق کار چگونه پیش میرود؟ اول پیکرها ظاهر میشوند و بعد انتزاع غالب میشود با مسیر دیگری را در پیش میگیرید؟
از پیکرها شروع می کنم اما هیچ غرض، تعهد یا اجباری در حفظ فیگورها ندارم، در حین کار ممکن است کار طوری پیش برود که ماهیتاش عوض شود. در هر حال اولویت فرایند خلق است. فیگوراتیو حفظ شود یا نشود، وقتی کشف و شهود را در کار داشته باشیم دیگر مشروط به موضوع نمیمانیم و حال اثر میتواند فیگوراتیو باشد یا نباشد.
***پالت رنگیتان متنوع است، در این مورد توضیح دهید.
من به صورت کاملا شهودی رنگ میگذارم، اجبار یا محدودیتی در استفاده از رنگ ندارم، فیالبداهه رنگ را به کار میبرم و در نهایت رنگهای آثار من کاملا شخصی خلق میشوند.
***چرا در آثارتان از تکنیک کولاژ بهره میبرید؟
چون کلاژ در رسیدن من به فضای دو بعدی کمک میکند، حالت دو بعدی کلاژ با ذات دورهی مدرن در تجانس است .استفاده از کلاژ پارچه، دکمه و واشر پلاستیکی …. من خودم خیاطی هم می کنم لباس دستساز ساخت دست خودم و دوست دارم بپوشم با همون سادگی در دوخت ولی پارچه شاد با طرحهایی از طبیعت، کودکانه زندگی کردن رو دوست دارم و به نظر اطراف دیگر توجهی ندارم.
*** تاثیر از نقاشی مرکز آفریقا در آثارتان چطور شکل گرفت؟
شور و حال، عشق و شادی در زندگی گروهی قبایل شاید از دلایلی باشد که آن هیجانها در کار من خودش را نشان میدهد چون اصولا من آدم اجتماعی هستم سفر هم زیاد میرفتم مثلا در همین سفرهای داخل ایران از سیاهچادرها و عشایر ایلام هم خوشم میآمد چرا که به نظرم زندگی ساده، بیپیرایه و عاری از هرگونه تجملات شهرنشینی را دارند.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است