به گزارش صبا، حسین فرحبخش کارگردان و تهیهکننده سینما در یادداشتی درخواست خود را از رئیسجمهور مطرح کرد.
در این یادداشت آمده است: «بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان؛
رئیسجمهور اسلامی محبوب ایران
سلامعلیکم
همانطور که خودتان عنوان کردید، همه دوستان و یاران حضرتعالی، خود و دوستانشان را برای وزارت به شما معرفی میکنند.بنابراین لازم دانستم تا در این برهه حساس و سرنوشتساز، نکاتی را به اطلاع شما برسانم:
اینجانب بنده خدا، نه اصلاحطلبم و نه اصولگرا و فقط در صراط مستقیم حجتبنالحسن (روحیفداک) حرکت میکنم، به عنوان تنها تهیهکننده و کارگردان مستمر بخش خصوصی شناخته میشوم که از سال ۱۳۶۰ بدون دریافت هرگونه رانتی تاکنون ۶۰ فیلم سینمایی با سرمایه شخصی ساخته و اکران نمودهام و از ابتدای انقلاب، خود را مقید به شرکت در انتخاباتها دانستم اما از سال ۹۶، تشخیص دادم دیگر حضورم در انتخابات بیاثر و بی ثمر است، تا اینکه با حضور جنابعالی در انتخابات ۱۴۰۳، بارقهای از امید در دل مردم ایران از جمله اینجانب ایجاد شد؛ مردی وارد میدان شده بود که خود را خاک پای مردم ایران مینامید و اعلام میکرد که در خدمت مردم است. باید به این مرد میدان اعلام کنم اکنون که زمان انتخاب وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است، متاسفانه نجوا و نواهای خوبی به گوش نمیرسد.
باید به خدمت شما گزارش دهم که رانتخواران، تمامیتخواهان و سهم خواهان، طبقمعمول دچار خطای محاسباتی شدهاند و در فضای مجازی، نظراتی را به شکل گسترده، در مورد وزیرانی که قبلا امتحان خود را پس دادهاند، منتشر میکنند. در این زمینه، لازم است به این مورد مهم اشاره شود که افراد مورد وثوق این جریان، پیشتر، هر چه داشتهاند را ارائه کرده و اکنون نوبت به فکرهای جدید است.
البته بنده نگرانی خود را در زمان مناظرهها، با انتخاب مشاوران فرهنگی شما، اعلام کرده بودم. گفتم که ایشان در دهه ۶۰، عملکرد خوبی نداشتند و سبب آواره شدن همان انسانهایی شدند که شما میگوئید خاک پای آنها هستید. این افراد تفکر واپسگرایی دارند که در تضادی کامل با کار فرهنگ و سینمای امروز قرار داشته و لذا در تلاش هستند تا اوامر و منویات خود را به شما تحمیل کنند.
خبر بدتر، زمانی بود که اسامی اعضا کمیته فرهنگ اعلام شد که متاسفانه با فضاسازی های توخالی سعی داشتند افرادی که در مدیریت و در سابقه کارنامه شکست خورده و پر از خسارتی دارند را به روش های مختلف به کارگروه تحمیل کنند.
چه بگویم از أواسط دهه ٨٠ که شان پستها را پایین اوردند و هر شخصی به خود اجازه داد وزیر ، وکیل و معاون شود که البته خودشان هم میدانند اندازه این پست ها نیستند و می خواهند حداقل رییس سازمان سینمایی شوند و اگر این اتفاق رخ دهد یک فاجعه بزرگ فرهنگی بوجود می اید البته در این زمینه أشخاص دیگری نیز به شما معرفی میشوند که در شمایل یک مجسمه، منفعل عمل کرده و خودشان انها را از بیرون هدایت میکنند البته از انان به اصطلاح به عنوان چهره بلند اوازه عرصه هنر نام میبرند
اما بااینحال برخلاف پروپاگاندای این جماعت سهمخواه و تمامیتطلب، بودند اشخاصی که در وزارت فرهنگ، مشغول به خدمت بودند و با اهالی سینما، بیشترین تعامل و همراهی را داشتند و توانستند در دوره کرونا، علمکرد خوبی از خود نشان داده و با یک هدایت هوشمندانه، نگذاشتند سینما تعطیل شود. طبیعتا چنین افرادی که در آن موقعیت بحرانی توانستند کشتی سینما را سالم به مقصد برسانند، شایستگی و قدرت نشستن بر مسند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز را دارند و بیشتر از هر گزینه دیگری، دغدغه تعالی سینما و بیش از ۵ هزار خانواده فعال در آن را دارند و این در حالیست که این جماعت سهم خواه با یک کودتای شبانه و حذف افراد شایسته و بدون توجه به آرا اعضا کارگروه،افرادی که مدنظرشان بود در لیست وزرا تغییر دادند تا به امیال و اهداف شوم شان برسند.
اینجانب به عنوان کسی که پس از ۷ سال در انتخابات شرکت کرده و به شما رای داده و فارغ از آن، بسیاری از کسانی که نمیخواستند در انتخابات شرکت کنند را قانع کرده تا به دکتر پزشکیان که خواهان تغییر است رای دهند، از شما درخواست دلسوزانه میکنم تا بازماندههای دهه ۶۰ را از اطراف خود دور کنید چون این جماعت محدود، هیچ جایگاه و محبوبیتی در سینما ندارند و در تلاش هستند تا خود را به عنوان متولیان پشتپرده سینما و خانه سینما مطرح کنند.
مطمئن باشید که اینها، یک گروه اندکی هستند که حقوق مردمی که شما از آنها دم میزنید را ضایع کرده و به دنبال تداوم رانتخواری خود هستند. به شما اطمینان می دهم این جماعت رانت خوار در بخش فرهنگ چه این آسیب ها و خسارت هایی که به شما تحمیل نکنند.
این مکتوب بماند برای شما از جانب شخصی که دوستدار شما و متخصص سینماست که به شما هشدار داد که خدایناکرده اگر غیر از این باشد، خود را ملامت نکند.
فاعتبرو یا اولیالابصار
محمدحسین فرحبخش؛ تهیهکننده و کارگردان سینما»
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است