سعید جلیلی کارگردان فیلم سینمایی «هفت رنگ» در گفتوگو با خبرنگار سینما صبا، درباره مضمون و ژانر فیلم گفت: زندهیاد حسن مشگلاتی از نویسندگان قدیمی( نویسنده کت جادویی ، پس از باران و …) طرحی را به من پیشنهاد داد و باعث ساخت این فیلم شد. در خلاصه فیلم آمده ….و باز قصه ای از دل بازارچه. قصه مردی که در این روزگار بی مروت از زخم زبان مردم در امان نیست. در میان پیش داوری ها و در گذر زمان این مرد مورد آزمایش قرار می گیرد. در ادامه این داستان فرشی…
وی درباره ژانر فیلم، تصریح کرد: داستان فیلم کمدی اجتماعی است. متن داستانی که آقای مشکلاتی نوشته بود، برایم خیلی جذاب بود ولی قصه در طول زمان تغییر کرد.
کارگردان کارگردان فیلم «هفت رنگ» اظهار داشت: حال و هوای مردم زیر بازارچه، حرفهایی که بین این افراد زده میشود برایم جذاب بود. علاوه بر اینکه، هدف ما در این قصه تلنگر به افرادی است که دیگران را قضاوت میکنند ولی کارهای خود را در نظر نمیگیرند… بیان این قصه برای من حس نوستالژیک داشت برای همین آن را دوست داشتم. با اینکه چند بار نسخه نهایی فیلم را دیدهام ولی هنوز با دیدن لحظههای کمدی فیلم خندهام میگیرد!
سعید جلیلی درباره انتخاب بازیگران اظهار داشت: من از سال ۷۶ وارد سینما شدم و سالهای بسیاری دستیاری کردم. حدود هشتاد فیلم دستیار کارگردان و برنامه ریز بودم به همین دلیل ارتباط خوبی با بازیگران دارم و با بیشتر بازیگران از قبل کار کرده بودم و اکثر بازیگران همچون آقای لولایی با دل و جان آمدند چون همه قصه را دوست داشتند. به قول خانم متخصص قصه به گونهای است که به زور شوخیهای جنسی تماشاگر را نمیخنداند و اتفاقات بانمک وشیرین موجب خنده بر لب تماشاگر میشود.
او در ادامه افزود: زمانی که فیلمنامه نوشته میشد چند بازیگر را برای نقشها در نظر داشتیم و بر اساس شخصیت.ها، فیلمنامه نوشته شد به همین دلیل زمانی که بازیگران متن را خوانند، میگفتند متن از جنس بازی خودمان است.
جلیلی با اشاره به اینکه در ساخت فیلم با شرایط خوبی رو به رو نبودیم گفت: در بعضی از فیلمها اگر در روز ۳۰ ثانیه هم فیلم بگیرند مشکلی به وجود نمیآید چون بودجه دولتی دارند ولی وقتی بودجه دولتی نیست مجبوری فیلم سریعتر جمع شود چون سرمایه محدود و مشخص است و هر روز هزینه محسوب میشود.
وی ادامه داد: ما قبل از عید برای گرفتن مجوز پخش اقدام کردیم ولی تعداد فیلمها برای اکران به اندازهای زیاد بود که برای پروانه نمایش خانگی درخواست دادیم و قرار است این فیلم در پلتفرمها و شبکه نمایش خانگی پخش شود و احتمال دارد بعد از پخش در نمایش خانگی در تلویزیون هم نمایش داده شود.
وی تصریح کرد: دغدغه و مسئله اصلی در بخش خصوصی سرمایه و پیدا کردن سرمایهگذار است و مسئله اصلی سرمایه گذار، سودی است که از تولید فیلم بهدست میآید ولی چون سود فیلم به شرایط جامعه و نوع فیلم بستگی دارد، نمیتوان قطعی میزان آن را تخمین زد.
وی افزود: ما برای ساخت فیلم به هر تهیه کنندهای که مراجعه میکنیم در ابتدا میپرسد چقدر میآوریم و ما به عنوان فیلمساز مستقل باید حتما سرمایهگذار داشته باشیم.
جلیلی در پاسخ به اینکه راهکار شما برای حل این چالش چیست گفت: نهادهای دولتی این حوزه از سینمای مستقل هم حمایت کنند چون ما هم در این سینما کار میکنیم خیلی از کارگردانان چون رابطه یا سرمایه دارند به راحتی می توانند فیلم بسازند و اصلا مهم نیست که طرف در این عرصه سابقه فعالیت داشته باشد!!
قصه فیلم «هفت رنگ» به نویسندگی حسن مشگلاتی، کارگردانی سعید جلیلی و تهیهکنندگی محسن شایانفر که پیش از این «مارپیچ» نام داشت، درباره یک متهم به سرقت است که …
فهرست عوامل فیلم سینمایی «هفت رنگ» به شرح زیر است:
نویسنده : زنده یاد حسن مشگلاتی، کارگردان: سعید جلیلی، مدیر فیلمبرداری: حسن اسدی، صدابردار: جعفر علیان، طراح چهره پردازی: بابک شعاعی تدوین و صداگذاری : شاهین رشیدی، طراح صحنه و لباس: مرتضی احمدخانی، دستیار اول کارگردان : سعید آهنج، منشی صحنه: شیما باقری، عکاس: نادر پیرزاده، مدیر تولید: فرزین فرزد نیا، مجری طرح و سرمایهگذار: محمدرضا ایرانمنش، تهیه کننده ؛ محسن شایانفر
بازیگران: حمید لولایی – فریبا متخصص – رامین راستاد – عنایت بخشی – فخرالدین صدیق شریف – اصغرسمسارزاده – بهرام ابراهیمی – اکبر سنگی – مهرداد ضیایی – علی مسلمی – آرمیتا مرادی – آرش نوذری – داریوش سلیمی – حمید کاشانی – وحید اسمی خانی – بهرام فرزام- حسن زارع – نجات علیمرادی – حسین چنگی – حسین کریمی- مرجان نیکویی – سولماز نادری – علی رامندی – منصوره ایلخانی – محمد عمو نژاد – مهدی سعیدی – غلامحسین میرزایی- گیلا شعبانپور – روژین دلشاد منش – رها شیرازی – محمدرضا مهرنیا – محمد حسین بلوکات – داوود صفایی – احد تنهایی – احسان احمدی – علی سعادتیان مقدم – قباد شاپوری – محرم گلزار – مسعود ابولقاسمی – بهادر سپهریان
و محمدرضا ایرانمنش.
مهدیه مالکی
There are no comments yet