حجت امانی به فستیوال بین‌المللی نقاشی کاناس دعوت شد | پایگاه خبری صبا
امروز ۲۲ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۱:۵۶

حجت امانی به فستیوال بین‌المللی نقاشی کاناس دعوت شد

 فستیوال بین‌المللی نقاشی کاناس با حضور نقاشان مختلف از ۳۰ کشور جهان از جمله آلمان ، مصر ، روسیه، هند کره جنوبی و... به‌صورت ورک‌شاپ و به یاد نقاشان اکسپرسیو آلمان (گروه پل) در سپتامبر سال میلادی ۲۰۲۴ (اول شهریورماه 1403) برگزار می‌شود.

به گزارش صبا فستیوال بین‌المللی نقاشی کاناس با حضور نقاشان مختلف از ۳۰ کشور جهان از جمله آلمان ، مصر ، روسیه، هند کره جنوبی و… به‌صورت ورک‌شاپ و به یاد نقاشان اکسپرسیو آلمان ( گروه پل) در سپتامبر سال میلادی ۲۰۲۴ (اول شهریورماه ۱۴۰۳) برگزار می‌شود.

حجت امانی نقاش و استاد دانشگاه،به عنوان میهمان ویژه فستیوال  به اجرای اثر نقاشی خواهد پرداخت. همچنین دانشگاه هنرهای دراماتیک نیدا در لیتوانیا به عنوان حامی میزبان حجت امانی و آثارش خواهد شد.

او قرار است مجموعه‌ای از نقاشی‌های خود را که با ترکیب مواد شکل گرفته‌اند در این فستیوال به نمایش بگذارد.

حجت امانی پیش از این در فستیوال‌های هنری معتبری در دنیا از جمله: ویدئو آرت آتن ، هنر معاصر کلمبو، هنر معاصر سیدنی ، هنر محیطی نپال و مجیک آو پرشیا لندن شرکت داشته است همچنین تا کنون بیش از ۷۰ نمایشگاه گروهی و انفرادی در سراسر دنیا برپا کرده است که مورد توجه منتقدان هنری مشهوری از جمله؛ ادوارد لوسی اسمیت، جری سالتز، کرین فوون هوو ، دومینیک تینو و ایگناس کازاکویچ و… قرار گرفته است.

امانی در مقطعی از فعالیت هنری خود، تمرکزش را از هنرهای سنتی به سمت هنرهای جدید برد؛ تا جایی که مجله «آرت رادار» آمریکا درباره‌اش نوشت: «او هنرمندی چندوجهی است که با مدیا‌های گوناگون کار می‌کند؛ خواه نقاشی یا عکاسی یا خوشنویسی و گاه ترکیب آن‌ها. کارهایش برای مخاطبان قابل شناسایی و دارای هویت ایرانی‌اند و برخلاف بسیاری از هم نسلانش با نگاهی مثبت به فرهنگ ایرانی می‌نگرد».

آثار او که در مرز نقاشی، عکاسی، تصویرسازی و چیدمان ایستاده‌اند، گاه با هنر محیطی همپوشانی دارند، گاه با پرفورمنس. روش هنری او را هم «پروسس آرت» و «پسانئوپاپ» نام گذاری کرده‌اند.

حجت امانی، در حوزه خوشنویسی نیز شناخته شده است.

این فارغ‌التحصیل انجمن خوشنویسان ایران، مراحل فوق‌ممتاز را نزد استاد معین‌الکتاب اصفهانی و ابوالوفا حسینی گذرانده است.

سال ۱۳۹۹،به پیشنهاد این هنرمند نقاش و خوشنویس، «خط تعلیق» به‌عنوان میراث ناملموس برای همه ایرانیان در وزارت میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری به ثبت ملی رسید.

«احیاگر خط تعلیق»، متولد لرستان و دارای دکتری تخصصی تاریخ هنر اسلامی (خاورمیانه) است.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است


آخرین اخبار

پربازدیدها