به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی موجان؛ اولین دوره رویداد ملی «تولید فرآوردههای پروتئینی فراسودده»، با هدف بررسی، انتخاب و تقدیر از طرحها و ایدههای خلاقانه با اجرای امیر جوشقانی در مرکز نوآوری صنایع غذایی موجان در ساختمان این هولدینگ برگزار شد.
ابتدا، رسول شجاعی مدیر کارخانه موجان، خطاب به نوآوران حاضر در این رویداد گفت: معتقدم شما مخترعان، مبتکران و کسانی که عادات مرسوم را میشکنید و خرق عادت میکنید، بخش مهمی از جامعه را تشکیل میدهید چراکه با تمام توان، علم، دانش و توانایی سعی میکنید چرخهای کشور به حرکت درآید و بهپیش برانیدش و به همین خاطر دست تمام شما را بهگرمی میفشارم.
او با بیان اینکه متاسفانه مدتهاست صنعت کشورمان از نقطه مقبول دور افتاده است، عنوان کرد: این اتفاق علل زیادی دارد که عدم حمایت مسئولان عالیرتبه تا فرهنگ ناصحیح در آن دخیل هستند البته همگی ما یک مسئولیت اجتماعی درخصوص سلامت و فرهنگ مردم کشورمان برعهده داریم و من به شخصه علیرغم تمام کمی و کاستیها به آینده این مسیر بسیار خوشبین و امیدوار هستم که ایران به آن چیزی که لیاقت آن را دارد، برسد.
مدیر کارخانه موجان افزود: به جد معتقدم هیچ کشوری مثل ایران نیست؛ ایران واقعاً کشور خاصی است و پتانسیل این را دارد که همیشه در صدر باشد و انشالله چنین خواهد شد. امیدوارم بتوانیم از این رویداد دستاوردهای خوبی حاصل کنیم.
*حسینیلواسانی: فقدان انسجام و نظامندی صنایع غذایی
در ادامه، سیدحسن حسینیلواسانی؛ مدیر مرکز نوآوری موجان و دانشیار دانشگاه خوارزمی گفت: در بحثهای تخصصی مثل صنایع غذایی و بحث تخصصیتری مثل فراوردههای پروتئینی، کارهای خوبی در سطح کشور انجام شده است ولی فقدان انسجام و نظاممندی آن در حوزهای که در یک مرکز نوآوری باشد، احساس میشد که با کمک و همت مجموعه موجان و درایت مهندس سروش سردشتی، سعی شد در کارخانه موجان یک مرکز نوآوری راهاندازی شود و در این خصوص ایدههای مختلفی در قالب اولین رویداد جمعآوری شده است.
مدیر مرکز نوآوری موجان با بیان اینکه ۵۶ طرح به اولین فراخوان مرکزی نوآوری موجان رسیده است، عنوان کرد: داوران از میان طرحهای بهترین طرحها را گزینش کردند و مجموعه ۱۲ طرح امروز به داوری میرسد و سه طرح نهایی برگزیده خواهند بود. هدف ما از این برنامه تقویت شبکه نخبگانی صنایع غذایی است و تلاش میکنیم همافزایی و اطلاعرسانی در میان این شبکه شکل گیرد تا ایدهها و یافتههای جدید به اشتراک گذاشته شود و صنایع غذایی را مکلف کنیم تا حمایت از مجموعه نخبگانی را پیوسته در دستور کار خود داشته باشند.
*خالقی: تنگنظری و انحصارطلبی؛ مانع رشد اقتصادی
در بخش دیگر این مراسم، دکتر خالقی برگزاری رویداد ملی «تولید فرآوردههای پروتئینی فراسودده» را یک اقدام نوآورانه در حوزه صنایع غذایی دانست و گفت: امیدواریم مجموعههای مختلف صنایع غذایی از این الگو بهرهبگیرند تا تکرار چنین رویدادهایی را شاهد باشیم.
او پیام قدردانی «علی آقامحمدی» رییس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری نسبت به مجموعه موجان را ابلاغ کرد و افزود: هدفگذاری و توصیهای که جناب آقامحمدی نسبت به مجموعه داشتند، در موضوع تشریک مساعی با تمام ظرفیتهای اقتصادی بود که در حوزههای مختلف صنایع غذایی میتواند ایجاد شود؛ متاسفانه یکی از دلایلی که کارها خروجی بایستهای ندارد، تنگنظریها و انحصارطلبیهایی است که وجود دارد.
خالقی، فرصتهای اقتصادی در کشورمان را بکر دانست و عنوان کرد: فرصتهای اقتصادی در کشورمان و محدوده خاورمیانه شامل کشورهای عراق و افغانستان بسیار مناسب و این مناطق دارای بسترهای اقتصادی بکری است که میتواند فرصت بسیار مناسبی را برای سرمایهگذاران ایرانی ایجاد کند اما متاسفانه در کشورمان منجر به سوددهی لازم نشده است لذا شناسایی فرصتهای اقتصادی در کشورهای همسایه اتفاق افتاده اما همچنان استفاده بهینه از این فرصتها هنوز شکل نگرفته است.
*دریبخش: حمایت گروه سرمایهگذاری حامی از ایدههای مبتکرانه صنایع غذایی
در بخش دیگر این مراسم، دریبخش مدیر گروه سرمایهگذاری حامی گفت: در مجموعه اقتصادی و سرمایهگذاری حامی حتماً از ایدههای برتر این رویداد استفاده خواهیم کرد. معتقدیم فرصتهای اقتصادی زیادی در کشورمان وجود دارد و مهم آن است بتوانیم از این فرصتها بهدرستی استفاده کنیم. این هنر ما خواهد بود که با ایجاد و فرصتسازیهای جدید به نقطه مطلوب برسیم.
وی تاکید کرد: مرکز نوآوری صنایع غذایی موجان قطعا میتواند یک بستر باشد تا بتوانیم یک اتفاق بزرگ را در داخل کشورمان رقم بزنیم و من تشکر ویژه از مجموعه موجان دارم که اقدام ارزشمندی را انجام داده است. این رویداد برای بسیاری از مبتکران کشورمان ارزشمند است و در ادامه مسائل بزرگی را حل خواهد کرد.
*شهسواری: نخبگان راه ورود تکنولوژی به صنعت را تسهیل میکنند
در ادامه، فرهاد شهسواری معاون مرکز نوآوری موجان گفت: در جمع امروز و این رویداد، الماسهای درخشان کشورمان را میبینیم و معتقدیم قطعا راه ورود تکنولوژی به صنعت توسط همین نخبگان و مبتکران تسهیل میشود.
در ادامه، ۱۲ گروه خلاق و نوآور نخبگانی و علمی به ارائه طرحهایشان در مدت زمان ۵ دقیقه پرداختند و داوران سوالاتی را مطرح کردند و در نهایت سه گروه، برگزیده اولین دوره رویداد ملی «تولید فرآوردههای پروتئینی فراسودده» شدند.
There are no comments yet