وحید گلستان کارگردان سینما در گفتوگو با خبرنگار سینما صبا، درباره فعالیتهای کنونی خود گفت: این روزها بیشتر در حال تحقیق و تکمیل رساله دکترای خود با موضوع «داستانسرایی در فیلمهای تعاملی» هستم. فیلمهایی که بخشی از نسل آینده سینما را شکل خواهد داد و با عنوان نیو مدیا آرت یا هنر رسانههای جدید از آنها یاد میشود.
او ادامه داد: در یک تلقی ساده،، این هنر رسانه فیلم متاثر از اینترنت به شمار میآید و تجربههای اولیه و محدود هم در دهههای پیش در این زمینه صورت گرفته است که به دلیل رشد فناوری و تغییر در ذائقه مخاطبان زمینه توسعه آن فراهم شده است. من خودم با مجموعه «بر فراز آسمان» که به نوعی مستند تعاملی آموزشی محسوب میشد، قبلا در حیطه مستند این شیوه بیانی را تجربه کردهام.
این کارگردان افزود: همزمان بر روی سه فیلم مستند کار میکنم و درحال تولید یکسری فیلم آموزشی برای سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی هستم.
وحید گلستان درباره موضوعات مستندهایی که کارگردانی میکند، توضیح داد: ترجیح میدهم تا تکمیل فیلمها درباره موضوع آنها صحبت نکنم. البته یکی از این مستندها در مرحله تدوین است و دو تای دیگر در مرحله تحقیق و پیش تولید قرار دارد.
دبیر اسبق جشنواره فیلمهای علمی آموزشی رشد در مورد موضوع فیلمهای آموزشی خود اظهار داشت: چون تخصص من علاوه بر فیلمسازی در زمینه طراحی آموزشی است، در حال طراحی بسته یادگیری برای محتوای درسی دانش آموزان اول ابتدایی هستم، با این تفاوت که شکل آنها به صورت کتابمحور نیست. در واقع اولویت ما این است که از حجم کتابهای درسی کاسته شود و به رسانههای غیرچاپی و همچنین فیلم، سهم بیشتری اختصاص دهیم.
کارگردان فیلم سینمایی «تُتُل و راز صندوقچه» درباره چشمانداز کاریاش در سینمای ایران، اظهار داشت: فعلا که همان طور که اشاره کردم در حال تکمیل رساله دکتری خود هستم که امسال به پایان میرسد و چون فیلمنامه تعاملی در حوزه نوجوان نزدیک به ساختار رسالهام هم آماده دارم، امیدوارم بهزودی شرایط تولید فیلم سینمایی بعدیام فراهم شود.
او در پایان تاکید کرد: این فیلم میتواند تجربههای تازهای در زمینه فیلم تعاملی در سطح بینالمللی را به همراه داشته باشد.
مهدیه مالکی
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است