به گزارش صبا، بی شک نمایشی با این ابعاد و شکوه از عناصر زیادی بهره میگیرد تا مخاطبانش را در عرصه اجرا به اغنای کامل دیداری و شنیداری برساند، عواطفش را لمس کند و او را با خود به هزارتوی داستان پر پیچ و خمش ببرد.
یکی از این عناصر که در بزنگاههای نمایش با تدبیر و تفکر به اندازه و گویا استفاده شده هنر حرکت است.
این اجرا همچون آثار دیگر حسین پارسایی از این هنر بیبهره نمانده اما با این تفاوت
که اینبار طراحی متفاوت و مدرن را شاهد هستیم.
چیزی برآمده از دل فرهنگ و هنر پارسی در لایههای نمایش در جریان است. حرکاتی وامدار تاریخ کهن ایران زمین که برگرفته از رفتارهای آیینی و گاها رفتارهای پهلوانی است که در غالبی متفاوت و دراماتیک در راستای شکل کلی اثر و همسو با تفکر کارگردان گویای مفاهیم ، احساسات و لحظاتیست که برای مخاطب در سفر نبرد رستم و سهراب تصاویر بدیعی را میسازد.
سروش کریمینژاد به عنوان طراح حرکت «نبرد رستم و سهراب» در این نمایش چشمگیر و خیره کننده، با گروهی بالغ بر ۸۰ نفر ، فضاهایی ایجاد کرده است که بر اساس زوایای دید مخاطبان در هر گوشهای از اجرا تصویری برای دیده شدن محیا کرده و این خود یکی از نقاط قوت این طراحی در اشل میدانی به شمار میآید.
گروه حرکت «نبرد رستم و سهراب» بی ادعا در کنار کاراکترهای اصلی نمایش ریتم و رنگی را در چشم مخاطب رقم میزنند و هرچه بیشتر به شخصیت پردازی و فضاسازی اجرا کمک میکنند.
امید که بیشتر شاهد این شکل از طراحی باشیم، شکلی که در خدمت اثر و در راستای ساختن جهانی ذهنی برای درک و همراهی مخاطبان رقم خورده باشد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است