به گزارش خبرنگار فرهنگی صبا، نشست خبری پیرامون فعالیتهای هنری موسسه تنظیم و نشر آثار امامخمینی (ره) صبح یکشنبه ۲۵ شهریور با حضور اصحاب رسانه برگزار شد. در ابتدا پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، «حجت السلام والمسلمین دکتر علی کمساری» سخنان خود را پس از بیان خوشامدگویی به حضار حاضر در سالن و عرض تشکر و قدردانی از حضور اصحاب رسانه آغاز کرد و گفت: هفته وحدت را خدمت شما بزرگواران تبریک میگویم. شهریور ماه هر سال برای ما کارکنان موسسه یادآور سالروز فرمان حضرت امام برای تاسیس موسسه در سال ۶۸ است، مرحوم سید احمد خمینی یک نامه را خطاب به امام مینویسند و اشاره میکنند به ضرورت حفظ و نگهداری و تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره). به نظر میرسد در آن برهه از آنجا که آنچه مربوط به امام (ره) است با توجه به نقش بنیانگذار انقلاب اسلامی از اهمیت سیاسی و تاثیرگذاری بالایی برخوردار است. یک موضوعشناسی و نیازسنجی حکیمانه و اقدامی هوشمندانه صورت گرفت.
او با ترسیم چشمانداز این موسسه ادامه داد: ما نیاز به کار پژوهشی داریم و حوزه پژوهش زیربنای کار همه ماست. ما شیوهی کارمان را به سمت فرهنگ تغییر دادهایم و موسسه در حوزه امور فرهنگی و هنری گامهایی را برداشته ضمن آن که در خصوص رسانه و شبکههای اجتماعی هم فعال شده است.
مسئول موسسه تنظیم و نشر آثار امامخمینی (ره) افزود: سایت آیتآلله خمینی نیز گامهایش برداشته شده است و آماده است. البته لازم به ذکر است که یک سال همکاری ما با تلویزیون تحت عنوان «تاریخ شفاهی» ادامه داشت که قرار است سری بعدی این برنامه نیز به زودی آغاز شود.
وی در خصوص اقدامات موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) افزود: ما کارهای فرهنگی را در ابتدا از شهر خمین زادگاه امام راحل تحت عنوان هفته فرهنگی آغاز کردهایم که بسیار خوب و مفید پیشرفته است و اگر بتوانیم رضایت وزارتخانه و دولت را جلب کنیم، امکان برگزاری این هفته فرهنگی در تمامی استانها وجود دارد.
دکتر علی کمساری در خصوص جشنواره شعر یار یادگار افزود: پس از کرونا به دلایلی امکان برگزاری این جشنواره نبود اما امسال ما در تلاشیم که این جشنواره را برگزار کنیم به همت ما و موسسه این امر ممکن خواهد شد.
او در خصوص دیگر فعالیتهای هنری و فرهنگی موسسه افزود: ما تولید مستند را نیز در پیگرفتیم و پارسال نیز مستندی تولید کردهایم تحت عنوان «آغاز جنگ» و مستند دیگری که موسسه تولید کرده است، تحت عنوان موضوع «تاثیر دولتهای بیگانه در شکل گیری انقلاب اسلامی» و مستند دیگری که روی میز تولید است مستند «امام مردم» است و این به زعم من قابل کتمان نیست که یک رابطه عاطفی میان امام و مردم وجود دارد و به عبارت بهتر، وجود عشقی دوطرفه است.
وی افزود: نسل ۵۷ نسل مسحوری نبود و این نسل عاقلانه انتخاب کرد و این موضوع در تاریخ رخ داد و ما باید این موضوع را با کمک هنر بررسی کنیم و از اینباب به فکر تولید تئاتر فاخر در خصوص این موضوع افتادیم، زیرا به اینباورم که تاثیر هنر تئاتر بسیار بیشتر از هنر دیگری است که این تاثیر فراموش نشدنیست. قطعا فردی که قصد نگارش نمایشنامه و یا کارگردانی این اثر را داشته باشد باید ارتباط نزدیکی با سوژه داشته باشد و قطعا هنر باید برانگیزاننده حس باشد و باید متأثر کننده عاطفه باشد و در تلاشیم که این نمایش پس از شکلگیری با رایزنیهای لازم و هماهنگی با وزارت ارشاد به مدت یک ماه در بهمن ماه در تالار وحدت به روی صحنه برود.
کمساری در خصوص این پروژه نمایشی خاطرنشان کرد: این پروژه با ۱۰۰-۱۳۰ بازیگر به اجرا در خواهد آمد و موسیقی محور خواهد بود و نام فعلی که برای آن در نظر گرفتیم «امام مردم» است و این نمایش قطعا قابلیت اجرا در شهرستانها و در خارج از کشور را نیز خواهد داشت؛نویسنده و کارگردان این نمایش آقای «علیرضا محمدی» خواهد بود.
وی در بخش پایانی نشست بیان کرد: ما فردا جلسهای به رسم هر ساله برای بررسی اعمال و عملکرد کاری خود خواهیم داشت و این جلسه فردا در حسینیه جماران برگزار خواهد شد و سایتی را نیز در جهت راستی آزمایی تدارک دیدیم و رونمایی از اپلیکیشن موسسه جهت هوشمندسازی آرشیو آثار موسسه رونمایی خواهد شد.
پس از پایان صحبتهای حجتالاسلام والمسلمین دکتر علی کمساری، جلسه پرسش و پاسخ میان اصحاب رسانه و وی برگزار شد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است