نیما کرمی دبیر کانون مجریان رسانههای دیداری در گفتوگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون صبا درباره هدف از تشکیل این کانون گفت: این کانون با هدف همگرایی و خدمت رسان بیشتر به مجریان، حدود دو سال و نیم است که تشکیل شده و به این علت کانون رسانههای دیداری نامگذاری شده است که ما هر روز شاهد رسانههای دیداری جدید هستیم و دیگر رسانه دیداری مختص به تلویزیون نیست و پلتفرمها، ویاودیها و سکوهای مختلف رسانهای همگی شامل این کانون میشوند و در آینده هم اگر مدل جدیدی از رسانه به وجود آمد جزئی از این کانون باشد و بتواند از محاسن و خدمات این کانون بهره ببرد.
وی با اشاره به اینکه این کانون هم اکنون ۲۱۰ عضو از همه نقاط کشور دارد، خاطرنشان کرد: تا قبل از این کانون مجریان با افکار و عقاید مختلف جایی برای جمع شدن نداشتند و هر مجری که در هر شبکه یا پلتفرمی کار میکرد، تنها با عوامل آنجا در ارتباط بود و جای ثابتی که همه با هم در ارتباط باشند، سالانه مجمع عمومی داشته باشند، دور هم جمع شوند و کلاس برگزار شود، وجود نداشت در حالی که با این کانون مجریان بایکدیگر بیشتر ارتباط میگیرند و شناخت بیشتری نسبت به هم پیدا میکنند و هر کدام تواناییها و ارتباطاتی دارند که باعث تبادل آنها با هم میشود.
وی تاکید کرد: خیلی از مجریان از بیمه تامین اجتماعی محروم بودند و کانون به عنوان موسسه فرهنگی و هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توانست مجریان را ذیل صندوق کانون بیمه کنیم و از بیمه تامین اجتماعی، بیمه تکمیلی و بیمه هنرمندان بهرهمند شود و این حداقل اتفاق مثبتی بود که از نظر حمایتی کانون برای اعضای خود رقم زد.
نیما کرمی ادامه داد: یک تور آموزشی- تفریحی در خانسار اصفهان برای اعضای کانون برگزار شد که حدود ۲۵ مجری در این تور شرکت کردند و هم از تفریحاتی که تدارک دیده شده بود استفاده کردند و هم توسط دکتر پور حسین، یک نشست و گفتوگوی صمیمی، آموزشهایی برگزار شد که اتفاق خوب و مبارکی بود.
وی درباره زمان برگزاری جلسات کانون تصریح کرد: تلاش بر این است که این جلسات هر فصل برگزار شود که گاهی این جلسات در قالب سفرهای آموزشی- تفریحی برگزار میشود.
نیما کرمی چشم انداز این کانون را محقق شدن اهداف آن بیان کرد و گفت: ایجاد فضای آرامش همفکری و تسهیلاتی برای جامعه مجریان از چشماندازهای کانون رسانههای دیداری است تا مجریان هم از حداقل امتیازات صنفهای دیگر برخوردار شوند.
وی در پاسخ به اینکه مجریان چند سال باید سابقه داشته باشند تا در این کانون عضو شوند، خاطرنشان کرد: برای کانون یک نظامنامه اجرا نوشته شده که در آن مجریان با چه سابقه، چه درجه و چه گریدی میتوانند عضو شوند و بر این اساس عضو موقت، وابسته، پیوسته، پیشکسوت و افتخاری در نظام نامه تعریف شده است.
وی در پایان تصریح کرد: امیدواریم در آینده خدمات کانون برای مجریان گسترش پیدا کند.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است