به گزارش صبا و به نقل از ستاد خبری سومین نمایشگاه ملی صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا)، آزاده راد، دکترای کلام، مدرس دانشگاه، دارنده گواهی بینالمللی فن بیان و آیین سخنوری در این نشست تخصصی بیان کرد: ما هنوز معنای بسیاری از جملات و لغات را نمیدانیم و به همین دلیل کلام و گفتار اشتباه مدام در جریان است و پیشداوریها و سوءتفاهمها رخ میدهد؛ وقتی معنا را نمیدانیم کاربرد را اشتباه رقم میزنیم و به همین علت ما مدام در حال حرف زدنیم.
او در نشست «اهمیت دانش کلام در دنیای مدرن و ارتباط آن با هوش مصنوعی»، با اشاره به سکوت کلامی، تناقصات، قیاسهای معالفارق و تاثیرگذاری و تاثیرپذیری کلام در این حوزه به ارائه دیدگاههای خود پرداخت.
این مجری شبکه چهار، شبکه افق و شبکه سلامت صداوسیما در بخشی از این نشست اظهار کرد: هوش مصنوعی تفاوتهایی دارد که درک تفاوتهای آن به ما کمک میکند؛ اوایل که هوش مصنوعی آمده بود ترسیده بودیم اما تا قدرت کلام نباشد، قدرت بیانی وجود ندارد و این قدرت بیان تا صدایی در قلب من ضربانی را پدید نیاورد و ارتباط چشمی برقرار نکند، نمیتواند تاثیرگذاری داشته باشد.
سومین نمایشگاه ملی رسانههای صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا) از ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۳ در محل مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار شده و ساعتی دیگر به کار خود پایان میدهد.
There are no comments yet