مریم مدرسمطلق در گفتوگو با خبرنگار سینما صبا درباره احتمال موفقیت فیلمش در این دوره جشنواره، گفت: واقعا پیشبینی سختی است. علتش هم این است که با توجه به فیلمهایی که در این دوره جشنواره حضور دارند، پیشبینی کار راحتی نیست.
او ادامه داد: فیلم «مافیای شجاعان» رقبای قدری در جشنواره دارد. نامهای بزرگی در این دوره، در جشنواره حاضرند و سخت است که بگویم این فیلم شانس موفقیت دارد، با این وجود، به دلیل بازخورد خوبی که حین نمایشهای فیلم در سالنهای جشنواره دیدم، چندان هم ناامید نیستم.
مدرسمطلق گفت: «مافیای شجاعان» را هم داوران کودک و نوجوان دوست داشتند و هم بچههایی که با خانواده یا از مدارس برای دیدن فیلم میآمدند. امیدوارم برآیند این بازخوردهای مثبت، برای فیلم اتفاقات خوبی را رقم بزند.
او درباره چالشهای پیشروی فیلمسازان کودک و نوجوان گفت: باید قبول کرد که یکی از چالشهایی که برای فیلمهای کودک وجود دارد این است که ما قاعدتا باید سلیقه کودک را درنظر بگیریم اما فیلمسازها برای این که خانوادهها را جذب کنند و سینمادار را راضی کند، نمیتوانند فقط و فقط سلیقه کودک را در نظر بگیرند با این منطق که هر کودکی با یک بزرگسال وارد سینما میشود. اگر قرار بر این کار باشد و در این زمینه زیادهروی شود، گاهی ممکن است سلیقه کودک آن وسط گم بشود و کودک دیگر نتواند از دیدن فیلم لذت ببرد.
این کارگردان اظهار کرد: من معتقدم که فیلم کودک باید فقط برای کودک باشد و بچه از دیدنش لذت ببرند، حتی اگر برای بزرگسالی که کنار اوست، فیلم مورد علاقهاش نباشد.
او همچنین گفت: تولید فیلم کودک از نظر نرمافزاری (بهویژه شناخت و محتوا) و سختافزاری (بهویژه روزآمدی در اجرا) حساستر و پیچیدهتر است و این بر کسی پوشیده نیست. از سوی دیگر بهدلیل این که اساسا نقش اول فیلم کودک و نوجوان باید کودکها یا نوجوانها باشند، پس فیلم نمیتواند بر محور ستارهها و چهرههای مطرح سینما که بتوانند گیشه را تضمین کنند، بنا شود. اینها نکاتی است که باید در ارزیابی آثار کودک و نوجوان در نظر گرفته شود.
به گزارش صبا، در «مافیای شجاعان» ارمیا شاگرد تازهوارد در بدو ورود به مدرسه متوجه ترس مشترک بچههای مدرسه از یک اتاق خاص به اسم سیاهچاله میشود. ارمیا با اصرار بچهها تصمیم میگیرد وارد اتاق شود. او در اتاق با یک موجود طلسمشده ارتباط برقرار میکند و…
عوامل سازنده این فیلمعبارتند از کارگردان: مریم مدرسمطلق، فیلمنامهنویس: حامد گلناری، تهیهکنندگان: علی اکبر شفیعی، محمدرضا شیخ بهایی، مدیر فیلم برداری: محمدرضا محمدی قلعه سفیدی، تدوینگر: سیدمحمد حسینی پاریزی، صدابردار: فرامرز مختاری مبارکه،صداگذار: سیدمحمد حسینی پاریزی، طراح صحنه و لباس: سید مسعود جزایری، چهرهپرداز: محمد توکل، جلوههای ویژه: محمدامین غضنفری، محمدرضا شفیعی، بازیگران: علی پاینده، محمد مهدیار شهیر، امین زارع، مهدی تقیپور، صالح غلامپور، یوسف صالحی و سیفالله نامدار.
ملیکا تقوی
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است