به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی، ابوذر بابارضا دبیرکل باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو و رئیس شورای راهبردی کنسرسیوم فایو در این باره اظهار کرد:
کنسرسیوم فایو متشکل از باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو، آکادمی رستوبان و فدراسیون گردشگری خوراک ایران در جهت ارتقا سطح دانش ارزیابی ارائه خدمات پذیرایی فعالیت می کند و گستره این امر کل کشور است. این کنسرسیوم به دنبال یکپارچه سازی و جلوگیری از پدیده لوح فروشی و تندیس فروشی بوده که متاسفانه مدت ها باب شده است.
وی یادآور شد: کنسرسیوم در حال تدوین استاندارد برای فعالان حوزه خوراک، رستوران ها، کافی شاپ ها و قنادی ها است و با ارزیابی آنها، از با کیفیت ترین ها تقدیر می کنیم.
دبیر باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو اظهار کرد: این کنسرسیوم اهداف و برنامه های مشخص دارد. در برنامه اول، رستوران های ملل تهران را در ۲۴ مهر ارزیابی کردیم و از میان رستوران های چینی، هندی، ژاپنی، ترکی، فرانسوی، ایتالیایی و مدیترانه و رستوران های ترکیبی بین الملل در تهران، از هر بخش ۳ رستوران را انتخاب کردیم که تقدیر می شوند.
بابارضا یادآور شد: این برنامه در سه روز ادامه دارد و نشان کنسرسیوم به این رستوران ها تقدیم می شود.
وی توضیح داد: همچنین در مراسمی کنسرسیوم فایو از میراث ماندگار صنعت غذای ملل تجلیل کرد. در این مراسم روسای اتحادیه های خوراک در تهران و روسای کمیسیون ملی یونسکو و صاحبان رستوران ها حضور داشتند و در این آیین از کنسرسیوم فایو رسما رونمایی شد و این کنسرسیوم اعلام موجودیت کرد.
دبیرکل باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو گفت: کامران سروش از چهره های نامی ایرانی است و در کشورهای دیگر رستوران دارد و در کتاب میشلن نامش درج شده که از جمله کسانی بود که در این مراسم از وی تقدیر شد. همچنین از یوسف مجد نیز تقدیر کردیم که وی از قدیمی ترین مهمانداران در ایران بوده که بیش از نیم قرن در این بخش فعالیت کرده است.
بابا رضا تاکید کرد: برنامه داریم که علمی و کارشناسی شده به عرصه ارزیابی غذا و خوراک ورود کنیم.
محمد بابا رضا رئیس کل باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو، مازیار عصام رئیس اکادمی رستوبان و علیرضا دژبد رئیس فدراسیون گردشگری خوراک و حسن فهمیده رئیس اتحادیه رستوران تهران از جمله حاضران در این مراسم به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
There are no comments yet