به گزارش خبرنگار گردشگری صبا؛ دومین کنفرانس سرمایهگذاری در آداب نوین میزبانی بینالملل با محوریت طعم و مزه سالم و برتر امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۳ به همت مجموعه عصر قلم و با حضور ناصر سلمانزاده کارشناس ارشد تشریفات، علی محمد بیدار مغز مدرس و مشاور تشریفات نوین بینالمللی ، امیرطاها سلامی مشاور، مدرس و استاد برتر کشور در خصوص بهرهوری و برندینگ، رضا هادی مدیر عامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی ایران، مسعود شیرینکلام دبیر کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران، جلال عباسی معاون سرمایهگذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، نادر رفتاری صاحب امتیاز مجموعه رستورانهای رفتاری، فاطمه عزیزخانی از مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و محمد باشام رئیس اتحادیه رستورانداران شمیرانات در سالن خواجهنصیر مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد؛ محمد باشام رئیس اتحادیه رستورانداران شمیرانات در این مراسم گفت: الآن رستورانداران خیلی سخت نیروی کار پیدا میکنند اما با این حال از قدیم رستورانهایمان محلی برای پذیرایی بودهاند.
او اعلام کرد که اتحادیه رستورانداران شمیرانات آماده است که از رستورانداران حمایت کند.
رضا هادی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی ایران در بخش دیگری از دومین کنفرانس سرمایهگذاری در آداب نوین میزبانی بینالملل گفت: غذا نقش بسیار مهمی در سلامت، امنیت و گردشگری کشور دارد و میطلبد که مراسمهایی چون دومین کنفرانس سرمایهگذاری و آداب نوین نوین میزبانی بینالمللی با حضور مشارکتکنندگان بیشتری برگزار شود.
او افزود: شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی ایران یکی از بازوهای اجرایی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است. این شرکت اپلیکیشن ایران کترینگ را تعریف کرده و به زودی راهاندازی میکند.
مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی ایران بیان کرد: هماکنون ۷ درصد جی بی پی کشور صرف موضوع سلامت میشود و با توجه به کیفیت غذا میتوان این میزان هزینهکرد را کاهش داد.
هادی گفت: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یک میز گردشگری خوراک دارد که ۴ حوزه تخصصی را دربرمیگیرد؛ گردشگری خوراک مردم را با آداب و رسوم یک منطقه آشنا میکند و کشور ما با توجه به گستردگی و اقلیمهای متعددی که دارد، پتانسیل زیادی در حوزه غذا دارد.
او ادامه داد: حدود ۲۳۰۰ غذای ایران به ثبت رسیدهاند اما همه این غذاها در رستورانها سرو نمیشوند.
مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی ایران بیان کرد: ایران حوزه تمدنی گستردهای دارد و من میدانم که هیچ نقطه جهان چنین حوزه تمدنیای ندارد.
هادی گفت: امیدوارم که بتوانیم در آینده مکانی را به عنوان مقصد گردشگری خوراک داشته باشیم. شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی ایران از کسانی که در این زمینه فکر و ایده نوین و خاص داشته باشند، استقبال میکند.
سپس لوحهایی به رستورانداران برتر داده شد.
نسرین خدایاری
There are no comments yet