به گزارش صبا به نقل از ستاد خبری چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران؛ فیلمهای کوتاه داستانی این رویداد در ۱۰، مستند در ۴، پویانمایی و تجربی هریک در دو سانس از نشستهای نقد و بررسی جشنواره چهل و یکم فیلم کوتاه تهران مورد ارزیابی منتقدان قرار میگیرند.
این نشستها از روز جمعه ۲۷ مهر در سالن ۴ پردیس سینمایی ملت آغاز خواهد شد. در روز اول نشستها در سه سانس از ساعات ۱۷، ۱۹ و ۲۱:۳۰ به ترتیب فیلمهای پویانمایی و داستانی جشنواره نقد و بررسی میشوند.
روز شنبه در دو سانس ۱۵ و ۱۷ فیلمهای مستند و در دو سانس ۱۹ و ۲۱:۳۰ فیلمهای کوتاه داستانی روی میز نقد قرار میگیرند.
یکشنبه ۲۹ مهر و در سومین روز از جشنواره چهل و یکم آثار کوتاه مستند در دو سانس ۱۵ و ۱۷ و آثار کوتاه داستانی در دو سانس ۱۹ و ۲۱ با حضور منتقدان سینما و فیلمسازانشان بررسی میشوند.
جلسات نقد و بررسی آثار روز دوشنبه ۳۰ مهر نیز در ساعات ۱۵ با نقد آثار پویانمایی، ۱۷ با نقد آثار تجربی و ۱۹ و ۲۱:۳۰ با نقد آثار داستانی ادامه خواهد یافت. همچنین سهشنبه یکم آبان و در روز پایانی نمایش آثار جشنواره ساعت ۱۵ فیلمهای کوتاه تجربی نقد و بررسی میشوند و دو سانس ۱۹ و ۲۱:۳۰ به ارزیابی فیلمهای کوتاه داستانی اختصاص دارد.
گفتنی است سعید قطبی زاده منتقد آثار داستانی، رامتین شهبازی منتقد آثار تجربی، مهرداد فراهانی منتقد آثار مستند و بابک نکویی منتقد آثار پویانمایی بخش مسابقه ملی جشنواره چهل و یکم با اجرا و کارشناسی سعید هاشمزاده هستند.
استقبال گسترده مردم از جشنواره در روز نخست بلیتفروشی/ در نظر گرفتن سانسهای فوقالعاده
دبیر اجرایی چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران با اشاره به استقبال گسترده مردم در رزرو بلیت آثار این رویداد گفت: همه گروههای مخاطبان برای تماشای آثار در همه بخشهای اصلی و جنبی جشنواره باید بلیت رزرو کنند.
سیدوحید سیدحسینی دبیر اجرایی این رویداد در آستانه برگزاری دوره چهل و یکم با اشاره به استقبال گسترده مردم در رزرو بلیت عنوان کرد: با وجود گذشت یک روز از فعال شدن سامانه آی تیکت برای عموم مردم استقبال بسیار خوبی صورت گرفته است. رزرو بلیت تماشای آثار بخش مسابقه ملی اعم از داستانی، مستند، پویانمایی و تجربی که مشمول هزینه هستند و بخش مسابقه سینمای بینالملل و بخشهای جنبی کتابوسینما، استعداد نو، هوش مصنوعی، شاخه زیتون و … که رایگان ارائه میشوند، همه و همه باید از طریق سامانه آی تیکت انجام شود.
وی افزود: قیمت بلیت هر سانس ۸۰ هزار تومان بوده که طبق اعلامهای قبلی برای گروههای مختلف با تخفیفهایی ارائه میشود. همچنین فیلمسازان راهیافته به جشنواره نیز باید در نظر داشته باشند که بلیت و صندلی خود را جهت تماشای آثار خود و دیگران باید رزرو کنند. آنها تعداد ۱۰ بلیت نیز سهمیه دارند که میتوانند در اختیار مهمانان خود قرار دهند. روند بلیتفروشی نیز تا روز پایانی جشنواره ادامه خواهد داشت.
معاون امور استانها و جشنوارههای انجمن سینمای جوانان ایران با اشاره به یک نکته مهم عنوان کرد: مخاطبان باید تا ۲۰ دقیقه قبل از شروع هر سانس از باجه های داخل پردیس سینمایی ملت یا به صورت دیجیتالی بلیت خود را دریافت کنند و به مسئولان سالن جهت ورود ارائه دهند. در غیر اینصورت بلیت در اختیار افرادی که در سامانه در حال رزرو هستند، قرار میگیرد.
سیدحسینی توضیح داد: نمایش فیلمهای داستانی در ۱۰ باکس با ۴ تکرار، مستند در ۴ باکس با دو تکرار، پویانمایی در ۲ باکس با ۲ تکرار، تجربی در ۲ باکس با دو تکرار ، بینالملل در ۱۶ باکس با دو تکرار و آثار بخشهای کتاب و سینما در ۳ باکس با دو تکرار، شاخه زیتون در ۲ باکس با ۳ تکرار(یک بار برای بخش ملی و دو بار دیگر برای بخش بینالملل)، هوش مصنوعی در یک باکس با دو تکرار و نمایش ویژه آثار ویم وندرس در یک سانس انجام خواهد شد.
وی درباره سانسهای فوق العاده جشنواره نیز گفت: این اتفاق در روزهای جشنواره و با توجه به میزان استقبال مخاطبان صورت خواهد گرفت که همان ایام دربارهاش اطلاعرسانی صورت میگیرد.
چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی اذرپندار ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است