علی توکلی کارگردان در گفتوگو با خبرنگار سینما صبا، درباره فیلم کوتاه «جشن هنر» که در چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران روی پرده میرود، گفت: این فیلم در فضای بسیار متفاوتی به لحاظ پیشبرد روایت و به لحاظ سبک و سیاق شکل گرفته است و یک حال و هوای سرخوشانه و شوخ دارد.
او افزود: علت کار کردن چنین اثری هم این بود که دلم میخواست در فضای متفاوت تری کار کنم و این فیلم با بقیه کارهایم متفاوت باشد.
توکلی به مهمترین ویژگی فنی محتوایی اثرش اشاره کرد و گفت: این کار برای من حکم چند نوع تمرین داشت که یکی از آن تمرینها پلانهای حرکتی متعددی بود که در این فیلم طراحی شده بود. همچنین یک سکانس مونتاژی در فیلم است که من سعی کردم بسیار شسته رفته و با طرح و برنامه در این فیلم شکل بگیرد به ویژه اینکه در سینمای ایران، ما در ساخت سکانسهای مونتاژی بسیار ضعیف عمل میکنیم.
او درباره حضورش در ادوار مختلف جشنواره گفت: از سال ۱۴۰۰ سه دوره میشود که در جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران فیلم دارم، حضور در این جشنواره برای من بسیار شوق انگیز است اما وقتی مسئله داوریها پیش میآید، بسیار غمگین میشوم چراکه در داوریها سلیقه های فردی هم حاکم است.
این کارگردان به اهمیت دیدن فیلمهای همکارانش در جشنواره اشاره کرد و گفت: همیشه از سالیان گذشته از اوایل دهه ۸۰ مخاطب جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران و فیلمهای کوتاه بودهام و طی سالهای اخیر با دقت فیلم ها را در سالن میبینم چراکه برایم هیجانانگیز است کارهای همکارانم را ببینم و به آنها توجه میکنم.
توکلی در پایان درباره انتظارش از جشنواره فیلم کوتاه تهران گفت: جشنواره فیلم کوتاه تهران باید یک خط مشی روشن داشته باشد، این جشنواره در شکل و ظاهر اداری بسیار با کیفیت برگزار میشود اما باید دانست آیا جشنواره فیلم کوتاه تهران میخواهد حمایتگر کسانی باشد که آماده ورود به سینمای بلند هستند و یا این جشنواره میخواهد از تجربههای ویژه و ناب حمایت کند؟ مشکل اینجا است که پاسخ روشن و درستی برای این سوالها وجود ندارد. همچنین در رابطه با داوری به نظرم باید کسانی در جایگاه داور قرار بگیرند که در حوزه فیلم کوتاه متخصص باشند و فقط به چهرههای مطرح اکتفا نکنیم.
چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار تا ۲ آبان در پردیس سینمایی ملت در حال برگزاری است.
There are no comments yet