به گزارش خبرنگار سینما صبا، دانیال محمودنیا از فیلمسازان راه یافته به جشنواره چهل و یکم فیلم کوتاه تهران با فیلم «دوبیتو» گفت: تجربه من در جشنواره فیلم کوتاه تهران تا قبل از امسال به عنوان یک مخاطب بوده و همیشه تصورم این بود، که این جشنواره بهترین مسیر برای تحقق بخشیدن به اهداف کارگردانان نسل نو هر دهه است.
کارگردان فیلم کوتاه «دوبیتو» با اشاره به اینکه فیلم کوتاه دوبیتو دومین تجربه او بعد از فیلم کوتاه «خدای کاغذی» است، گفت: سوژه این فیلم کوتاه برگرفته از سوالی است که در ۷سالگی بعد از مراسم تدفین در زادگاهم «ملومه» در ذهنم به وجود آمد اما جرات ارائه آن را نداشتم که بعد از سالها آن را به زبان سینما ارائه کردم.
او به تشریح مهمترین ویژگی این فیلم پرداخت و گفت: تولید اثر در بیرون از پایتخت یعنی در منطقه کوهستانی استان گیلان و شهرستان سیاهکل و منطقه دیلمان بود که به نظرم تصمیم جسورانهای بود و در کنار عوامل عزیز و دوست داشتنی که انصافا برام سنگ تمام گذاشتند، نمیشود از زحمات خانواده و اهالی روستای ملومه چشم پوشی کرد. از مهمترین دستاوردهای محتوایی کار میتوان به رابطهی یک جوان و یک مرد مو سفید اشاره کرد که درک متقابلی از هم دارند.
کارگردان فیلم کوتاه «دوبیتو» عنوان کرد: تجربه من در جشنواره فیلم کوتاه تهران تا قبل از امسال به عنوان یک مخاطب بوده و همیشه تصورم این بود، که بهترین مسیر برای تحقق بخشیدن به اهداف کارگردانان نسل نو در هر دهه است. خوشحالم که اسم من و فیلمم در کنار بزرگان سینمایی ایران در تاریخ این جشنواره قرار میگیرد.
محمودنیا درباره آینده ترسیم شده خود در سینما گفت: همه ما میدانیم که بزرگترین سلاح انسان امید است و من هم به آینده امید دارم که قدم به قدم پیشرفت داشته باشم اما با شرایط فعلی جامعه حقیقتا چشماندازی نمیشود ترسیم کرد. فقط این عقیده را دارم که اگر در مسیر درست حرکت کنیم دیگر نباید نگران جایی که هستیم باشیم؛ «عشق دردانهست و من غواص و دریا میکده/ سر فرو بردم در آنجا تا کجا سر بر کنم».
او با تاکید براینکه مشتاق ساخت فیلم کوتاه بعدی هستم، عنوان کرد: من در این مسیر خیلی دوست دارم تجربه نویسندگی و کارگردانی مشترک داشته باشم بخاطرهمین قطعا در فیلم بعدی کارگردانی مشترکی از من خواهید دید.
کارگردان فیلم کوتاه «دوبیتو» در پاسخ به اینکه آیا مخاطب آثار فیلم کوتاه جشنواره خواهد بود، گفت: قطعا فیلم دوستان و همکارانم برایم مهم است و به تماشایشان مینشینم و یاد میگیرم. دیدن فیلم کوتاه همیشه برایم جذاب بوده و به دلیل اینکه دغدغههای مشترک میبینم؛ جسارتها در فیلمسازان کوتاه به مراتب بیشتر است و صداقت در گفتار و بیان به زبان سینما بیشتر حس میشود.
محمودنیا خاطرنشان کرد: به نظرم جشنواره فیلم کوتاه تهران مهمترین هدفش باید معرفی فیلمسازان و عوامل خوب به سینمای حرفه ای ایران باشد اما در یک دهه گذشته کمی خودش را از این هدف دور کرده و بیشتر خودش را رقیب سینمای حرفهای میداند.
چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۳ در پردیس سینمایی ملت در حال برگزاری است.
There are no comments yet