امتیاز بالا برای سازماندهی و برپایی جشنواره تهران/ مشکل سینمای کوتاه در نگاه است | پایگاه خبری صبا
امروز ۹ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۷:۱۷
تهران۴۱ با صبا

امتیاز بالا برای سازماندهی و برپایی جشنواره تهران/ مشکل سینمای کوتاه در نگاه است

کاوه خداشناس گفت: باید بپذیریم که در سینمای کوتاه، مسئله فقط ساخت فیلم نیست و مسئله جدی در حوزه نگاه داریم. باید نگاه فرهیخته به این حوزه داشت، چون فیلم کوتاه با یک خلاصه‌گویی و ارائه مفهوم عمیق معنا می‌گیرد و به موضوعات می‌پردازد، پس باید روی بعد هنرمندانه شخصیت و نگاه فیلمسازان کار شود.

کاوه خداشناس در گفت‌وگو با خبرنگار سینما صبا، درباره بازی در فیلم کوتاه «پای پرواز» ساخته روح‌الله جلالی‌طلب که در چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران شرکت کرده بود، گفت: خوشحالم که با یک فیلم خوب در این دوره از جشنواره شرکت داشتم و به همه عوامل این فیلم خسته نباشید می‌گویم.

او درباره برپایی جشنواره امسال گفت: جشنواره به لحاظ کمی و مشارکت فیلمسازان رشد داشته که اتفاق خوبی محسوب می‌شود و برگزاری و سازماندهی جشنواره نیز به خوبی انجام شده بود؛ اگرچه از لحاظ کمی، اتفاق خوبی در این جشنواره رقم خورده ولی به لحاظ کیفیت آثار دریافتی می‌توانست بهتر از این باشد و ارتقای کیفی فیلم‌های کوتاه نیز تنها با نگاه زیرساختی به جریان سینمای جوان از طریق برگزاری کلاس‌هایی با حضور اساتید حرفه‌ای و معرفی کتاب‌های خوب و اکران فیلم‌های کوتاه صاحب سبک سراسر جهان رخ خواهد و تنها با این شیوه بینش فیلمسازان نسبت به فیلم کوتاه رشد می‌کند، چون عرصه فیلم کوتاه ساحت و ویژگی‌های خاص خود را دارد.

وی با قدردانی از برگزار کنندگان جشنواره تصریح کرد: امیدوارم در سال‌های بعد فیلترهای بیشتری برای شرکت در جشنواره فیلم کوتاه لحاظ شود تا فیمسازان برای حضور در جشنواره، روی ایده و قصه بیشتر کار کنند و این گونه سطح جشنواره نیز بالاتر برود، حتی اگر آثار کمتری با کیفیت بهتر به جشنواره راه پیدا کنند حال جشنواره بهتر خواهد بود.
کاوه خداشناس با ابراز رضایت از برگزاری بخش‌های جانبی جشنواره همچون نمایشگاه عکس و کتاب سینما گفت: برگزاری این بخش‌های جانبی گامی برای حضور بیشتر فیلمسازان فیلم کوتاه است ولی همان طور که قبلا گفتم باید از لحاظ سطح کیفی آثار، دغدغه و نظارت بیشتری وجود داشته باشد.
وی درباره حضور بیشتر فیلم‌های استانی در جشنواره چهل و یکم خاطرنشان کرد: جشنواره فیلم کوتاه فرصتی است برای فیلمسازان جوان تا خودشان را در این عرصه بسنجند و این اتفاق خوبی است ولی برگزاری کلاس‌های خوب در استان‌ها موجب می‌شود خروجی‌های بهتری در این عرصه داشته باشیم. باید بپذیریم که مسئله فقط ساخت فیلم نیست و مسئله جدی در حوزه نگاه داریم و باید نگاه فرهیخته به این حوزه داشت، چون فیلم کوتاه با یک خلاصه‌گویی و ارائه مفهوم عمیق معنا می‌گیرد و به موضوعات می‌پردازد، پس باید روی بعد هنرمندانه شخصیت فیلمسازان کار شود تا اینگونه شاهد تولیدات متفاوت‌تر و ویژه‌تری باشیم‌.
کاوه خداشناس در پاسخ به اینکه جشنواره چهل و یکم چه ویژگی مثبتی نسبت به ادوار دیگر داشت؟ خاطرنشان کرد: برگزاری این رویداد از جهات مختلف ارتقا یافته بود. در کل برپایی جشنواره تهران برای فیلمسازان و فعالان پرشور و علاقمندان به فیلم کوتاه جای قدردانی دارد و در زمانی که چراغ خیلی از جریان‌های فرهنگی آن طور که باید روشن نیست، برگزاری این رویداد از سوی مدیران جوان بسیار مبارک است.

مهدیه مالکی

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است


آخرین اخبار

پربازدیدها