به گزارش خبرنگار تئاتر صبا، مراسم اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان ۱۷ آبان ماه در تالار بوعلی شهر همدان آغاز شد؛
در ابتدا پس از پخش سرود ملی و تلاوت آیاتی از قرآن کریم ، مجری برنامه «سید جواد هاشمی» از دبیر جشنواره «امیر مشهدیعباس» دعوت کرد تا روی صحنه حاضر شود؛ دبیر جشنواره گفت : مهم ترین سوالی که باید هر روز از خودمان بپرسیم این است که تا به حال دل چه کسانی را شاد کرده ایم و مهم این است که امروز باید امید بکاریم ، ما یک هفته شادی کاشتیم و امید آفرینی کردیم،یک هفته حال خانواده ها و خود کودکان و نوجوانان را خوب کردیم، و سعی کردیم که در کنار هنرمندانی باشیم که با کمترین حمایت ها در این رویداد حاضر شدند ، من ۳ سال خدمتگزار این جشنواره بوده و این خدمتگزاری دلچسب امروز بر من تمام شد، با آرزوی حال خوب برای همه بچه های جهان،خدانگهدار.
سپس مجری اختتامیه «سید جواد هاشمی» از معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی «نادره رضایی» دعوت کرد تا به روی صحنه برای چند کلامی حاضر شود.
«نادره رضایی» اظهار داشت : به نام خداوند جان و خرد ، سلام و ادب با آرزوی تن سلامتی برای شما،بسیار خوشحالم که در اولین سفر کاری به استان همدان سفر میکنم ، تشکرهای خود را آغاز میکنم،متشکرم از هنرمندان و بزرگان حرفهی تئاتر،از همه سپاسگزارم از دبیر جشنواره از استاندار محترم جناب آقای ملانوری و از تیمشان در استانداری ، از همکاران خوبم در معاونت هنری،از مدیر کل استان، از شهرداری محترم و از اصحاب رسانه که دیدهبانی میکنند و این دیدهبانی چراغ راه ماست.
وی افزود : بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان یعنی که مسیر طولانی سپری شده است و این یعنی که این راه طولانی باید چراغ راه ما باشد،جناب آقای شهدار ما هم به عنوان متولی از جانب وزارت ارشاد دوست داریم که این جشنواره کار خود را در همین استان ادامه بدهد،تاکید خودم در این دوره و تاکید جناب آقای وزیر ، دکتر صالحی ، متکی بر کیفیت است که این بایسته کارهایی است ، اول بازگشت سرآمدان است که لازم توجه است،که برای جبران فروکاستی های موجود در جامعه، باید به هنر پناه برد،دوم اینکه امیدوارم باتوجه به شعار اصلی جشنواره یعنی تئاتر و گفتوگوی بدون مرز است ، امیدوارم که بستری مهیا شود که کودکان و نوجوانان در حوزهی مطالبات اجتماعی بهره گرفته شود،امیدوارم در افتتاحیه و اختتامیه سال بعد این جشنواره یک کودک و نوجوان از خواسته های خود صحبت کند و نه من «نادره رضایی» ، نکته بعدی بحث تجهیز سالن های نمایشی در این استان است که این با یاری شما و آموزش دیدن و یادگیری علم روز دنیا ممکن خواهد بود و از تمامی اصحاب رسانه خواهانم که دیدهبان ما باشند که بدون پیگیری شما عزیزان میسر نخواهد بود.
سپس کلیپی در مورد آثار «حسین صفی» پخش شد.
و سپس این نویسنده،کارگردان و فعال حوزه تئاتر کودک و نوجوان مورد تجلیل قرار گرفت.
حسین صفی بیان کرد : عرض سلام ،ادب و احترام خدمت همهی سروران و مسئولین ارجمند،امیدوارم که آدم مناسب و مفیدی برای تئاتر کودک و نوجوان بوده باشم، لازم است عذرخواه جسارتم باشم که در پیش روی عزیزان و اساتید موجود در سالن به روی صحنه حاضر شدم.
وی افزود: موضوع تئاتر وابسته به تولید است ، و اگر این تولید صورت نگیرد آن اتفاق مطلوبی که باید رخ دهد، اتفاق نمیافتد ، امیدوارم جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان که تقریبا به ۳۰ سالگی خود نزدیک است بتواند کمکحال نمایشنامهنویسان و کارگردان ها باشد تا به مسئله اجرا نزدیک و نزدیک تر شوند،تا در نهایت نگاهی خلاق برای این نسل پرشور ایجاد شود.
سپس کلیپی با موضوعیت سیر طی شده جشنواره در دوره بیست و نهم پخش شد.
براساس این گزارش نفرات برگزیده بخش های مختلف به ترتیب زیر اعلام شده است:
برگزیده بخش خردسال : تندیس اسیتژ، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تعلق گرفت به نمایش پدر چوب با کارگردانی مجید کیمیایی پور برای توجه به خلاقیت ، نوآوری و ارتباط موثر با مخاطب.
برگزیده بخش کودک : لوح تقدیر و جایزه نقدی تعلق گرفت به نمایش فقط خودم به کارگردانی محمد جهانپا برای بازی خوب و قصه روان.
برگزیده بخش نوجوان : تندیس اسیتژ، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تعلق گرفت به نمایش آتروپاتها به کارگردانی حسین اسدی برای بازی خوب، قصه روان و انتخاب موضوع مناسب.
جایزه انجمن نمایشگران عروسکی خانه تئاتر
هیات مدیره انجمن نمایشگران عروسکی خانه تئاتر جایزه خود را به گروه نمایش «گرگ بلا جلو بیا جلو بیا» اهدا شد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
داوران پس از بررسی آثار رسیده در بخش کودک و نوجوان، تندیس،لوح تقدیر و جایزه نقدی خود را به خاطر نگاه امید آفرینی، توجه به نشاط و هویت ملی و ارزش های دینی به نمایش «فقط خودم» به کارگردانی محمد جهانپا اهدا شد.
قصه نمایش «میکروب ها را بهتر بشناسیم» نوشته «آوا لباسی» ۹ ساله از همدان
قصه نمایش «هدهد مغرور» از آراد ترابی ۱۲ ساله از همدان
قصه نمایش «کاغذ حروم کن ها» از سارا کرمی ۱۲ ساله از بندر انزلی
قصه نمایش «به دنبال پروانه ها» از صدرا سجاد پورسینی ۱۷ ساله از خراسان رضوی
قصه نمایش «کسی هست منو بخوره؟» از مهیار عبداله زاده ۱۲ ساله از ماکو
نمایشنامه انجمن لولوهای برنده نوشته علیرضا دهقانی
نمایشنامه باغ پرندگان نوشته مقداد شیری
نمایشنامه حسنقلی و گرگ بالان دیده نوشته جعفر درد
نمایشنامه مترسک برفی نوشته زهره شفیعی
هیات داوران بخش تئاتر ملل متشکل از آقایان علیرضا خمسه و امیر مشهدی عباس پس از مشاهده کلیه آثار در این بخش، برگزیدگان خود را به شرح ذیل اعلام میدارد:
به خاطر خلاقیت در کارگردانی جایزه خود را به نمایش چایخانهی موزیکال از کشور ازبکستان و نمایش سیرک تراوایاتا از کشور ارمنستان اهدا کرد
سپس ویدیویی در مورد زندگی و آثار «سید حسین فدایی حسین» پخش شد.
پس از اتمام ویدیو؛نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم همدان در مجلس «حمیدرضا حاجیبابایی» به روی صحنه آمد،او اظهار داشت: عرض ادب و احترام خدمت یکایک بزرگان،چند نکتهی کوتاه برای بیان دارم که خدمت شما سروران عارض بشوم،چندین سال پیش رهبر معظم انقلاب در سفری به همدان آمدند و ایشان فرمودند که هیچ استانی به تمدن همدان نیست،استانی که ۳۳۰۰ سال از قدمت آن تثبیت شده است؛همهی اسناد برسی شد و شورای فرهنگی کشور در نهایت نام پایتخت تمدن را به روی همدان گذشت،شما به استان و شهری آمدید که آسمان آن در تاریخ پر از ستارست، در واقع شما به شهر خود آمدید،لازم است در این قدردانی از همهی مسئولان یاری بخش تشکر کنم و مردم همدان نیز که حاضر در صحنه حاضر بودند،یک هفته گذشته،همدان ایران بود و این است باهم بودن و بزرگ فکر کردن و کنار هم بودن و درک هنر انسانیت و معرفت،لازم است در اینجا اعلام آمادگی کنیم که توانایی برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان را نیز دارا هستیم.ممنونم از حضور شما بزرگواران و در پایان هم یادی میکنم از کودکان غزه که با وجود خوشحالی تمام کودکان حاضر در این مراسم،کودکان غزه دقیقا در همین لحظه زیر بمباران های رژیم منحوس صهیونیستی قرار دارند.
سپس کلیپی از افتتاحیه بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان-همدان پخش شد و برنامه به سراغ بخش دوم اهدای هدایا رفت.
نمایش هر روز نوروزه به کارگردانی امیر حسین انصافی از تهران
بخش خیابانی
نمایش رسم وفا به کارگردانی فاطمه کریمی معز از همدان
بخش نوجوان
نمایش آتروپات ها به کارگردانی حسین اسدی از خارک
آراء هیئت داوران مسابقه تئاتر خردسال متشکل از مجید قناد، فاطمه ابرارپایدار و سارا روستاپور به شرح زیر است:
الف) موسیقی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای آهنگسازی نمایش سفری در کاموا به آقای فرید نوایی از تهران اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای آهنگسازی نمایش همهی ما یه قلب داریم به آقای رضا عباسی از همدان اهداشد.
ب) ساخت عروسک
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای ساخت عروسک نمایش پدر چوب به آقای مجید کیمیایی پور از اصفهان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای ساخت عروسک نمایش ربات ها هم احساس دارند به آقای حامد زارعان از تهران اهدا شد.
ج) طراحی لباس
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی لباس نمایش گرگ بلا جلو بیا جلو بیا به خانم سارا یزدان پژو از کرج اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی لباس نمایش همهی ما یه قلب داریم به خانم فاطمه جلیلی معز اهدا شد.
د) طراحی صحنه
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی صحنه نمایش همهی ما یه قلب داریم به خانم فاطمه جلیلی معز از همدان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی صحنه نمایش گرگ بلا جلو بیا جلو بیا به آقای علیرضا حسینپور و خانم سمیرا یزدانپژو از کرج اهدا شد.
ه) عروسک گردانی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای عروسک گردانی نمایش گرگ بلا جلو بیا جلو بیا به خانم ریحانه باغبادی از کرج اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای عروسک گردانی نمایش کفشدوزک لاکپشتی به خانم پگاه معصومی از همدان اهدا شد.
و) بازیگری نوجوان
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به آقای آراد ترابی برای بازی در نمایش همه ما یه قلب داریم از همدان اهدا شد.
ز) بازیگری زن
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش پدر چوب به خانم کیمیا کیمیایی پور از اصفهان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش سفری در کاموا به خانم مریم اکبری از تهران اهدا شد.
ح) بازیگری مرد
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به آقای امیر تنها برای بازی در نمایش خورپوفیسم از لاهیجان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش همهی ما یه قلب داریم به آقای حامد ترابی از همدان اهدا شد.
ط) ایدهپردازی
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای ایدهی نمایش رباتها هم احساس دارند به خانم لیدا وعیدی از تهران اهدا شد.
ی) نمایشنامه نویسی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای نگارش نمایشنامه پدر چوب به آقای مجید کیمیایی پور از اصفهان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای نگارش نمایشنامه همهی ما یه قلب داریم به آقای حامد ترابی از همدان اهدا شد.
ک) کارگردانی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به خانم سمیرا یزدان پژو برای کارگردانی نمایش گرگ بلا جلو بیا جلو بیا از کرج اهدا شد.
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به خانم پگاه معصومی برای کارگردانی نمایش کفشدوزک لاک پشتی از همدان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش به کارگردان نمایش همه ما یه قلب داریم آقای حامد ترابی از همدان اهدا شد.
نمایش برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش به نمایش همه ی ما یه قلب داریم به کارگردانی آقای حامد ترابی از همدان اهدا شد.
برگزیدگان بخش خیابانی
برگزیدگان بخش مسابقه تئاتر خیابانی از نظر هیئت داوران متشکل از «ناصرآویژه»، «سروش جمشیدی»، «مهدی حبیبی»، «امیرحسین شفیعی»، «احمد ندافی» هستند
بخش نمایش ایرانی
تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم میشود به نمایش ایرانی مبارک و کتاب جادویی به کارگردانی آرش صادقیان حقیقی و احسان سامانیمنش از تهران
بخش نقالی
– خانم آناهیتا حیدری برای نقل گردآفرید از کرمانشاه
– خانم یاسمین زهرا بحرینی برای نقل رستم با پیل سپید گرشاسبی از بندر کنگان
– خانم نازنین زهرا بحرینی برای نقل نبرد رستم با کلاهور پنجه تاب از بندر کنگان
برگزیده
تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم میشود به خانم درسا نکویی برای نقالی نقل عروسی رودابه از مشهد
الف) موسیقی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای آهنگسازی نمایش سه تار سیبیل به آقای محمد نادری از اصفهان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای آهنگسازی نمایش خوشحالیم به آقای علی خاتمی از تهران اهدا شد.
ب) طراحی بروشور
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی بروشور نمایش لک لکی جون و دوستای مهربان به خانم ساغر تیزرو از شاهین شهر اصفهان اهدا شد.
و) سازنده عروسک
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی و ساخت عروسکهای نمایش رسم وفا به خانم راضیه پاشایی از همدان اهدا شد.
د) طراحی لباس
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی لباس نمایش خوشحالیم به آقای روح الله سنایی از تهران اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی لباس نمایش رسم وفا به خانم فاطمه جلیلی مَعز و خانم راضیه پاشایی از همدان اهدا شد.
ل) طراحی فضا و صحنه
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی فضای نمایش رسم وفا به آقای حامد ترابی و خانم راضیه پاشایی از همدان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی فضای نمایش خوشحالیم به آقای روح الله سنایی از تهران اهدا شد.
ه) بازیگری نوجوان
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش دو بسته زندگی به خانم رقیه محمدی از زنجان اهدا شد.
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش رسم وفا به آقای آراد ترابی از همدان اهدا شد.
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش لک لکی جون و دوستای مهربان به خانم هلنا بیاتینیا از شاهین شهر اصفهان اهدا شد.
ی) بازیگری زن
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش خوشحالیم به خانم الناز ابراهیمی از تهران اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش سه تار سیبیل به خانم مارال ایزدبخش از اصفهان اهدا شد.
ک) بازیگری مرد
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش رسم وفا به آقای حامد ترابی از همدان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش سه تار سیبیل به آقای سید پویا امامی از اصفهان اهدا شد.
و) ایده و طرح
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای ایده و طرح در نمایش سه تار سیبیل به آقای مجتبی خلیلی از اصفهان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای ایده و طرح در نمایش خوشحالیم به آقای روح الله سنایی از تهران اهدا شد.
ز) کارگردانی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای کارگردانی نمایش سه تار سیبیل به آقای مجتبی خلیلی از اصفهان اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای کارگردانی نمایش خوشحالیم به آقای روح الله سنایی از تهران اهدا شد.
نمایش برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش به نمایش خوشحالیم به کارگردانی آقای روح الله سنایی از تهران اهدا شد.
هیات داوران نمایش خوشحالیم به کارگردانی روح الله سنایی از تهران را به عنوان نمایش برگزیده خود را برای بررسی نهایی جهت حضور در چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به دبیرخانهی این جشنواره معرفی می کند.
سپس کلیپی در مورد مرحوم «محسن پورقاسمی» از کارگردانان صاحبنام استان همدان،پخش شد.
استاندار همدان «حمید ملانوری شمسی» به روی صحنه آمد و تصریح کرد:در ابتدا میلاد حضرت زینب (س) را تبریک میگویم،و سپس باید تبریک بگویم برگزاری جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در استان تاریخی همدان که این موضوع قاعدهمند کمک شایانی به فرهنگ و هنر این کشور خواهد کرد و در راستای افزایش کمی و کیفی آثار ادبیات نمایشیمان نیز این جشنواره مفید و فایده خواهد بود.
و سپاسگذار عزیزانی هستم که در شکلگیری این جشنواره کنار استان بودند و امیدوارم که دبیرخانه دائمی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان به همین شکل در استان مستقر بماند تا این امید باشد که این جشنواره برای همیشه در همدان بماند؛نکته آخر هم این است که در فضای غبار آلود جهانی ما بیش از پیش به دیالوگ احتیاج داریم و این بسیار خوب است که ما از زبان بُرنده و قاطع هنر و اللخصوص تئاتر برای پیام شادی،صلح به سراسر استفاده کنیم،انشالله که این جشنواره توانسته باشد که این پیام ارزشمند را به تمام جوامع منتقل کند.
سپس کلیپی از جلسات مختلف کارگاه ها ، نشست های تخصصی و رویداد های مختلف موجود در جشنواره پخش شد.
سپس حمید نیلی مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی به روی صحنه حاضر شد و از تمامی دستاندرکاران جشنواره قدردانی کرد.
سپس در بخش پایانی اهدای جوایز، نتایج داوری بخش کودک متشکل از هیئت داوری «رضا بابک»، «فریبا دلیری» ، «الیکا عبدالرزاقی» ، «گیتی قاسمی» به شرح زیر است :
موسیقی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای آهنگسازی نمایش چهچه چلچله چهل گیس به خانم سحر کشاورز از … اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای آهنگسازی نمایش انگشتر اسرار آمیز به آقای رامین کهن از تهران اهدا شد.
طراحی عروسک
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی و ساخت عروسک نمایش راز پیشونی سفید به خانم سیده معصومه زیوری حسینی اهدا شد.
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی و ساخت عروسکهای بومی نمایش چهچه چلچله چهل گیس به خانم مادر جان صغری بداغی اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی عروسک نمایش کلاه جادویی گسن به آقای مرتضی نجفی اهدا شد
طراحی لباس
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی لباس نمایش کلاه جادویی گسن به آقای مرتضی نجفی اهدا شد
طراحی صحنه
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی صحنه نمایش انگشتر اسرار آمیز به اقای سینا ییلاق بیگی اهدا شد
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی صحنه نمایش کلاه جادویی گسن به آقای مرتضی نجفی اهدا شد
عروسک گردانی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای عروسک گردانی نمایش انگشتر اسرار آمیز به خانم مینا مقامی زاده اهدا شد
بازیگری نوجوان
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به آقای محمد افضلی¬فر برای بازی در نمایش هرروز نوروزه از تهران اهدا می¬شود.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش به نمایش فقط خودم به خانم یسنا اسماعیلی اهدا شد.
بازیگری زن
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش شنگول و منگول به خانم نینا شاه-محمدی اهدا شد.
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش کلاه جادویی¬گسن به خانم ارمغان حسینی شد
بازیگری مرد
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به آقای فرهاد طوفان برای بازی در نمایش شنگول و منگول اهدا شد
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش هرروز نوروزه به آقای امیرحسین انصافی از تهران اهدا شد
شعر
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای سرایش اشعار نمایش انگشتر اسرارآمیز به خانم آزاده فرهنگیان اهدا می¬شود.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای سرایش اشعار نمایش چهچه چلچله چهل گیس به آقای آمیر بهبودنیا از … اهدا شد
ی) طراحی پوستر و بروشور
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی پوستر و بروشور برای نمایش چهچه چلچله چهل گیس به آقای مازیار رسولی از … اهدا شد
ک) طراحی گریم
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی گریم به نمایش یارا و ماموریت عروسکی به خانم مهدیه تاجیک راد از … اهدا شد
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی گریم به نمایش کلاه جادویی گسن به آقای حسین محمد حسین پور از … اهدا شد
ل) کارگردانی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به آقای مرتضی نجفی برای کارگردانی نمایش کلاه جادویی گسن از … اهدا می¬شود.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش به کارگردان نمایش شنگول و منگول آقای غریب منوچهری از همدان اهدا شد
نمایش برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش به نمایش هرروز نوروزه به کارگردانی آقای امیرحسین انصافی از تهران اهدا شد
در بخش پایانی اهدای جوایز ، اعلام نتایج هیئت داوران بخش مسابقه تئاتر نوجوان متشکل از «مجتبی مهدی»،«محمد جوادکبودر آهنگی»،«سید جواد هاشمی»،«علیرضا استادی» و «مونا فرجاد» به شرح زیر است:
الف) موسیقی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای آهنگسازی نمایش لوپتو به آقای کیکاووس فرجی اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای آهنگسازی نمایش آتروپاتها به آقای عماد عرب زاده اهدا شد.
ب) طراحی پوستر و بروشور
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی پوستر و بروشور نمایش شازده کوچولو به خانم الهه جابر زاده انصاری اهدا شد.
ج) طراحی عروسک
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی عروسک نمایش مهبد در آرزوی شاهنامه به آقای وحید عبداللهی اهدا شد.
د) طراحی لباس
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی لباس نمایش یتیم خانه پرینکیپو به خانم فائزه نوآبادی اهدا شد.
ل) طراحی نور
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی نور نمایش شازده کوچولو به آقای امیر شیخ جبلی اهدا شد.
ه) طراحی صحنه
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی صحنه نمایش افسانه من در آوردی حوشن و فورتی برید به آقای امیر بهبودنیا اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی صحنه نمایش آتروپاتها به خانم الهام چنانی اهدا شد.
ی) چهره پردازی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای طراحی چهره پردازی نمایش یتیم خانه پرینکیپو به خانم فائزه نوآبادی اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای طراحی چهره پردازی نمایش افسانه من در آوردی حوشن و فورتی برید به خانم مهسا کشوری اهدا شد.
ک) بازیگری نوجوان
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش مشترکا به آقای جانیار فخار برای بازی در نمایش شازده کوچولو و خانم رومینا مهرانه برای بازی در نمایش پرنده آبی اهدا شد.
و) بازیگری زن
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش آتروپاتها به خانم مریم بارگاهی اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای بازی در نمایش یتیم خانه پرینکیپو به خانم صدف صبحی اهدا شد.
ز) بازیگری مرد
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش مشترکا به آقای علی نبی پور برای بازی در نمایش آتروپاتها و آًقای محمد صفری برای بازی در نمایش افسانه من در آوردی حوشن و فورتی برید اهدا شد.
ح) نمایشنامه نویسی
ضمن احترام به آقای یدالله آقاعباسی برای نگارش نمایشنامه «حکایت لوطیان مرد رند» برگزیدگان این بخش به شرح زیر اعلام میگردد.
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش برای نگارش نمایشنامه لوپتو به آقای آرش شریف زاده اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش برای نگارش نمایشنامه آتروپاتها به آقای عقیل جماعتی اهدا شد.
ط) کارگردانی
تقدیر
لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش مشترکا به آقای آرش شریف زاده برای کارگردانی نمایش لوپتو و آًقای امیر شیخ جبلی برای کارگردانی نمایش شازده کوچولو اهدا شد.
برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش به کارگردان نمایش آتروپاتها، آقای حسین اسدی اهدا شد.
نمایش برگزیده
دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش به نمایش آتروپاتها به کارگردانی آقای حسین اسدی اهدا شد.
علی حیدری
There are no comments yet