به گزارش صبا، احسان محمدحسنی پس از ۱۵ سال از سازمان هنری رسانهای اوج خداحافظی کرد و ساسان زارع جایش را در ساختمان مشهور خیابان برادران شهید مظفر در قلب تهران گرفت.
محمد حسنی از آن جنس مدیران جوان خوشفکر و کاربلدی است که اگر چه ردپایش هر کجا بوده؛ از فرهنگسرای پایداری و معاونت هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گرفته تا بسیج هنرمندان و بنیاد روایت فتح پیداست اما قطعا نقطه طلایی کارنامهاش به بیش از یک دهه ریاست سازمان اوج برمیگردد؛ جایی که سنگبنای یکی از مهمترین سازمانهای انقلابی در حوزه فرهنگ و هنر را گذاشت و کم کم این مجموعه ناشناخته را به یکی از اثرگذارترین نهادهای فرهنگی تبدیل کرد.
اوج در این سالها بستری برای شناسایی، آموزش و جهتدهی نیروهای مستعد انقلابی در عرصههای مختلف هنری و رسانهای شد و آثار ماندگاری همسو با اهداف انقلاب اسلامی تولید کرد.
محمد حسنی در این سالها سازمان اوج را به یک مجموعه همه فن حریف تبدیل کرد. سازمانی که هم دستی بر آتش فیلمسازی و سریالسازی و انیمیشنسازی دارد، هم خانهمستند و سرود و موسیقیاش پر کار است و تولیدات شاخصی دارد.
اوج با فیلمهای سینمایی چ، ایستاده در غبار، تنگه ابوقریب، به وقت شام ، مصلحت ، ببعی قهرمان، خدای جنگ، قرارگاه سری و … و سریالهایی مثل آقازاده، مستوران، آشوب، گیلهوا و پایتخت و …هم در سینما و تلویزیون و هم در شبکه نمایش خانگی درخشید.
نکته جالب اینکه محمد حسنی دامنه نفوذ و اثرگذاری سازمان اوج را به خیابانهای شهر هم آورد. دیوارنگارهها میدان ولیعصر(عج) که به نوعی بزرگترین دیوارنگاره کشور است، در بزنگاههای مختلف با طرحهای انقلابی این سازمان، جریانسازی میکند و به نوعی رسانه انقلاب در قلب پایتخت شده است.
برخی از اهالی فرهنگ و هنر هر کدام با ادبیات خاصی در شبکههای اجتماعی به خداحافظی محمد حسنی از سازمان اوج واکنش نشان دادهاند.
محمد حسین پویانفر، مداح اهل بیت(ع) و مجری برنامه مهلا در شبکه ایکس نوشته: برادرم آقا احسان، خدا قوت، خسته نباشی. خوشفکر و خلاق در اوج میماند. بماند بقیهاش…
سید محمود رضوی، تهیهکننده سینما هم در اینستاگرام با تقدیر از دستاوردهای محمد حسنی در جبهه انقلاب درباره خداحافظی او نوشته: …سالها قبل روزی که کار با کیفیت در جبهه فرهنگی انقلاب در نایاب بود به همت آقا احسان و حمایت آقاعزیز این مجموعه شکل گرفت و تا به امروز بی شک کیفیترین محصولات فرهنگی جبهه انقلاب محصول این سازمان بوده است . آقا احسان تلاش کرد در تمام این سالها کیفیت و کمیت را در کنار یکدیگر داشته باشد و چراغ این ابر مجموعه فرهنگی را روشن نگاه داشت…آقا احسان سرمایه بزرگی برای جبهه فرهنگی انقلاب است و بزرگی و پدری را بلد است امیدوارم که باز هم در سنگر دیگری شاهد خدمات ایشان در عرصه فرهنگی باشیم و عاقبتش شهادت در راه مقاومت باشد.
محمدرضا شفیعی، تهیهکننده سینما هم با انتشار یک استوری و تصویری از خبر خداحافظی محمدحسنی از اوج نوشته: خسته نباشی برادر. آقا احسان نمونهای کم یاب از یک مدیر فرهنگی جوان خوش فکر و تحولگراست. عاقبت بخیر ان شاء الله.
سعید الهی، تهیه کننده و تحلیلگر سینما هم در اینستاگرام پستی منتشر و توصیه متفاوتی به مدیر جدید اوج کرده: آقا احسان محمد حسنی در قامت یک مدیر فرهنگی تراز و پرکار و با کارنامهای مقبول و خاطراتی مبتنی بر اخلاق اسلامی، مدیریت سازمان درخشان و جوانی چون اوج را بعد از ۱۵ سال به دکتر ساسان زارع واگذار کرد. زارع جان اغلب بدنه اجرایی اوج در کارشان به پختگی رسیدهاند؛ لطفا دستشان نزن!
میکائیل دیانی، مستندساز هم با این متن به استعفای محمدحسنی واکنش نشان داده: آقا احسان در اوج میماند! اعتقاد دارم آقا احسان به رغم کارشکنیها و بداخلاقیهای ناجوانمردانه حسودان، همچنان در اوج میماند؛ او فرزند خلف حاج قاسم عزیز است که هیچ مانع و محدودیتی او را متوقف نخواهد کرد.
مصطفی شوقی که فیلم ۷۲ ساعت را درباره شهادت حاج قاسم سلیمانی در خانه مستند سازمان اوج ساخته درباره خداحافظی محمد حسنی نوشته: آقا احسان محمدحسنی، آینده در انتظار توست… شما که در کاروان آخرالزمانی مولانا حسین علیه السلام هستید…
محمد صالح سلطانی از مدیران حوزه هنری هم در پستی نوشت: من بادیگارد را تماشا کردم، پای تنگه ابوقریب اشک ریختم، با موسیقی ۲۳ نفر بغض کردم، از نبرد رستم و سهراب کیفور شدم، با نماهنگهای ماوا ذوق کردم و بارها منتظر دیوارنگاره میدان ولیعصر بودم.برای همین لذتهای هنری و همین خاطرههای شیرین از شما ممنونم؛ آقا احسان محمد حسنی!
مهدی عرفاتی، سرپرست خانه روزنامهنگاران هم در پستی با این پایانبندی که آینده در انتظار توست آقا مهدی! نوشته: احسانمحمدحسنی برای من مصداق شهید زنده است. کسی که در طول سالهای مجاهدتش بیش از آنکه حرف بزند و ادعا کند، کار کرده و برای باورها و اعتقاداتش جنگیده است، اهل مدارا و اخلاق بوده و مسألهاش توسعه و اشاعه باورهای انقلابی در بطن جامعه است…
علی صدرینیا، مستندساز هم که این روزها در لبنان به سر میبرد و مشغول تهیه مستندی در بیروت است نوشته: احسان محمد حسنی را با خیلی از ویژگیها میشود توصیف کرد؛ اما قطعا مهمترین وجه تمایزش با بسیاری از مدیران فرهنگی پدری کردن اوست او بلد بود برای اهالی فرهنگ و هنر پدری کند کسی که در سالهای مسئولیتش در اوج زخمهای زیادی خورد اما تلاش میکرد برای کار کردن و موفقیت دیگران راه باز کند…
اگر روایت فتح بعد از سید مرتضی آوینی همان روایت فتح سابق شد، اوج بعد از احسان محمد حسنی هم همان اوج سابق خواهد بود. چقدر حیف…
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است