انسیه شاه‌حسینی: سکوت رسانه و سینما در قبال جبهه مقاومت نوعی خیانت است/ ماجرای فیلمنامه‌ای که «حاج قاسم» از آن حمایت کرد | پایگاه خبری صبا
امروز ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۰۶:۲۴
گزارش صبا از مصائب به تصویر کشیدن جبهه مقاومت در سینمای ایران/1

انسیه شاه‌حسینی: سکوت رسانه و سینما در قبال جبهه مقاومت نوعی خیانت است/ ماجرای فیلمنامه‌ای که «حاج قاسم» از آن حمایت کرد

به گفته انسیه شاه‌حسینی، نویسنده و کارگردان شرایط جاری در غزه دقیقا مشابه وضعیت روز عاشورا و صحرای کربلا است و سکوت رسانه و سینما در قبال این مسئله نوعی خیانت است.

عرفان صدیقیان/ صبا: انسیه شاه‌حسینی نویسنده و کارگردان سینمای ایران پیرامون اهمیت پرداختن به چهره‌های برجسته راه مقاومت به خبرنگار سینما صبا گفت: ساخت فیلم درباره چنین شخصیت‌هایی یک مسئله مهم و حیاتی است. امروزه منطقه خاورمیانه در حال سپری کردن یکی از دراماتیک‌ترین دوران‌ها در تاریخ خود است. خبرنگاران حاضر در غزه با جان‌فشانی بسیار در حال منعکس کردن تحولات جاری در این منطقه هستند و به نظرم محتوایی که این افراد تولید می‌کنند، از قابلیت بسیاری برای درام پردازی و ساخت فیلم برخوردار است و اگر مسئولین فرهنگی ما به این مسئله واقف باشند و برخوردی سطحی را اعمال نکنند، متوجه می‌شوند که روایت کردن حوادث و جنایت‌های صورت گرفته در غزه به معنی ابدی شدن این موضوع است.
وی تصریح کرد: افراد حاضر در این منقطه با جسارت و شجاعت بسیاری در مقابل وحشی‌گری رژیم صهیونیستی مقاومت می‌کنند و می‌توان گفت شرایط جاری در غزه دقیقا مشابه وضعیت روز عاشورا و صحرای کربلا است. زن‌ها و بچه‌ها تشنه و گرسنه در یک شرایط محدود در مقابل لشگری که از سوی اروپا، آمریکا و عرب‌های ترسو و خائن حمایت می‌شوند، در حال ایستادگی هستند.
شاه حسینی با بیان اینکه ما همواره آرزو می‌کردیم تا ای کاش در روز عاشورا حاضر بودیم، توضیح داد: اکنون شرایطی مشابه پیش روی ما وجود دارد و سکوت رسانه و سینما در قبال این مسئله نوعی خیانت است. بسیاری از هنرمندان آمادگی کار برای رخدادهای اینچنینی را دارند، اما مدیران فرهنگی حمایت‌های لازم را صورت نمی‌دهند. سینمای ایران این روزها به سیرک تبدیل شده است و تنها موفقیت در گیشه حرف اول را می‌زند. بسیاری از بازیگران مطرح و موفق سینمای ایران به افرادی همچون بیک ایمانوردی تبدیل شده‌اند و این موضوع جای دلسوزی دارد. من مقصر این مسئله را مسئولان فرهنگی می‌دانم، چراکه اگر هفتاد و دوساعت پایانی زندگی سنوار نوشته شود و به برای ساخت آن به ارگان‌ها مراجعه کنیم، به دلیل اینکه فروش کافی را نخواهد داشت با ساخت آن موافقت نمی‌کنند. در صورتی که چنین فیلم‌هایی می‌توانند ارزشی برابر با موشک‌های شلیک شده به سرزمین‌های اشغالی داشته باشند.
کارگردان «شب بخیر فرمانده» خاطرنشان کرد: افرادی همچون سیدحسن نصرالله و یحیی سنوار قله‌های عظیم زندگی بشری هستند و باید به آن‌ها افتخار کرد و طریقه زندگی‌شان را برای نسل‌های آینده به تصویر کشید، اما متاسفانه هنرمندان سینمای ایران مورد حمایت قرار نمی‌گیرند. من مدت‌ها در کشور عراق مشغول تحقیق و پژوهش بودم و فیلمنامه‌ای تحت عنوان «به کودکان شلیک نکنید» را نوشتم و حاج قاسم نیز آن را مطالعه کرد و در نامه‌ای خواست تا از تولید آن حمایت شود، اما زمانی که برای ساخت آن به ارگان‌های مختلف مراجعه کردم تنها با قول‌های شفاهی رو‌به‌رو شدم و همه چیز منوط به نظر شوراهای مختلف شد. متاسفانه افاد حاضر در چنین شوراهایی به دنبال این هستند تا فیلم‌های اینچنینی ساخته نشود و به نظر من عامل نفوذی در همین شوراها قرار دارد.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است


آخرین اخبار

پربازدیدها