«باشگاه امید»؛ پلی میان نوجوانان و دنیای رسانه | پایگاه خبری صبا
امروز ۱۸ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۴۹
مجری باشگاه امید عنوان کرد:

«باشگاه امید»؛ پلی میان نوجوانان و دنیای رسانه

محمد میرزا زاده مجری برنامه تلویزیونی «باشگاه امید» که این روزها روی آنتن شبکه امید میزبان مخاطبان نوجوان خود است معتقد است که برنامه باشگاه امید پلی است برای کسانی که اندکی علاقه یا استعداد در زمینه رسانه دارند.

به گزارش صبا، برنامه «باشگاه امید» از تولیدات شبکه تلویزیونی امید و به تهیه‌کنندگی محمد دولتی و کارگردانی هانیه سمندری برنامه‌ای است که به نوجوانان اختصاص دارد. اجرای این برنامه را محمد میرزازاده، فاطمه محمدی‌فر و کیان داودی‌آزاد برعهده دارند.

میرزازاده یکی از مجریان برنامه زنده تلویزیونی«باشگاه امید» که این روزها از شبکه امید مخاطبان نوجوان خود را میزبانی می‌کند در مورد این برنامه تلویزیونی گفت: این باشگاه پیش از این در سه فصل روی آنتن رفته بود که دو فصل آن به تهیه‌کنندگی آقای صادقی و یک فصل دیگر نیز به تهیه‌کنندگی آقای حائری تولید و پخش شد. برنامه تلویزیونی باشگاه امید این روزها از شبکه امید به صورت زنده شنبه تا سه شنبه از ساعت ۲۰ الی ۲۱ روی آنتن می‌رود.

او با اشاره به حس و حال خوب خود از حضور در برنامه تلویزیونی باشگاه امید و ظرفیت بالای گروه تولید آن گفت:طی هفت سالی که از آغاز کار من با شبکه امید می‌گذرد برنامه تلویزیونی باشگاه امید بدون اغراق وضعیتی رویایی و رو به جلو دارد آنچنان که به شخصه بازخوردهای خوبی از دوستان رسانه‌ای خود و تهیه کنندگان بزرگ تلویزیون داشتیم. همچنین از مخاطب عامه ما که نوجوانان هستند تا حدود ۸۰ درصد بازخورد مثبت داشتیم. امیدواریم در حدود ۴۰ برنامه آینده نیز این بازخوردهای خوب از سمت نوجوانان ادامه داشته باشد چون این برنامه برای آنهاست.

وی در خصوص شیوه اجرای برنامه و ویژگی‌های آن با تاکید بر ریتم و آهنگ مناسب گفت: ما در اجرای برنامه تغییر صحنه برخط داریم که در چندسال اخیر در تلویزیون به عنوان مخاطب ندیده‌ام. تمام برنامه ریتم و ضرب آهنگ جذابی دارد اما اگر بخواهم فقط یکی از بخش‌ها را به عنوان بخش مورد علاقه‌ خودانتخاب کنم بخش «مردم چی میگن» را بیشتر می‌پسندم و حتی بازخوردهای بیشتری نسبت به بقیه بخش‌ها گرفته شده است.

میرزا زاده افزود: تجربه زیسته شخصی من این است که ما از ادبیات دهه ۶۰ و ۷۰ فاصله گرفتیم و باید نحوه اجرا و حتی لباس پوشیدن را به دهه ۸۰ و ۹۰ نزدیک‌تر کنیم. در هیچ یک از برنامه‌ها در این هفت سال تجربه کاری خود هودی نپوشیده بودم که این کار را در این برنامه با تامل انجام دادیم و همچنین در گفتار و ادبیات و زمانبندی صحبت‌هایمان را نزدیک به مخاطبان نوجوانمان که با تکنولوژی‌های جدید سرو کار دارند هماهنگ کردیم.

این مجری جوان تلویزیونی در پایان گفت: مدیران ما واقف هستند که تلویزیون ملی در نسبت به سالهای گذشته مخاطبان خود را از دست داده است. در باشگاه امید تلاش نمی‌کنیم که مخاطب را به تلویزیون بازگردانیم، همه تلاش ما این است که به معنای کلمه «باشگاه امید» باشگاهی شویم به وسعت همه نوجوانان ایران، که بیایند و مشارکت کنند و کنش انجام دهند وهمچنین ما از آنها چیزی یاد بگیریم و یا بالعکس. و به پیوست آن اگر اهل رسانه هستند و قرار است در این فضا زیست و درآمد کسب کنند از طریق برنامه ما با دنیای رسانه آشنا و برای این کار آماده شوند و کسب مهارت کنند. همه تلاش باشگاه امید برای نوجوانان این است پلی باشد برای کسانی که اندکی علاقه یا استعداد در این زمینه‌ها دارند.

گفتنی است؛ برنامه «باشگاه امید» با تیم تحریریه متشکل از نوجوانان،محتوایش را پیش می‌برد و از هشت بخش متفاوت تحت عناوین «وقت‌هایتلف‌نشده»، «کار خودته»، «امیدیا»، «مردم چی می‌گن؟»، «قهرمانامید»، «نوساز»، «دوربین امید» و «مسابقه برخط» تشکیل می‌شود.

«باشگاه امید» در ۵۲ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای به مدت ۳ ماه و در روزهایشنبه تا سه شنبه هر هفته از ساعت ۲۰ به صورت زنده از شبکه امیدپخش می‌شود. این برنامه هر هفته در چهار قسمت از شنبه تا سه‌شنبه ازساعت ۲۰ تا ۲۱ پخش می‌شود.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است


آخرین اخبار

پربازدیدها