به گزارش صبا به نقل از روابطعمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، در ششمین روز از جشنواره چهل و سوم فجر، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «کفایت مذاکرات» با اجرای فرزاد حسنی و حضور سهیل موفق (کارگردان)، سید ابراهیم عامریان (تهیهکننده)،حمزه صالحی (نویسنده)، روزبه رایگا (مدیر فیلمبرداری)، سعید هنرمند (طراح صحنه)، ایمان صفا، مهران غفوریان و محسن کیایی (بازیگران فیلم) برگزار شد.
در ابتدای این نشست، سید ابراهیم عامریان، تهیهکننده گفت: من اگر حس میکردم در دیالوگها از کلام ناشایست استفاده شده است، آن را حذف میکردم. این موضوع که در فیلم از واژههای نادرست استفاده شده است را قبول ندارم.
مهران غفوریان، بازیگر بیان کرد: سینمای کمدی هیچوقت نتوانسته بهاندازه دیگر ژانرها عمق داشته باشد. زیرا ما سعی میکنیم با کمترین بضاعت و رعایت همه خط قرمزها و محدودیتها، فیلم بسازیم. خیلی از آثار سینمایی صرفا وجه سرگرمکننده دارند، اما ما در این فیلم همه تلاش خود را کردیم که اثری آبرومند بسازیم. هدف این اثر سینمایی خوشحال کردن مردم است و در هر سکانسی تلاش کردیم که مخاطب را بخندانیم.
روزبه رایگا، مدیر فیلمبرداری این اثر سینمایی گفت: تلاش ما درست روایت کردن قصه بود. در استوریبوردها به ریتمی از کار رسیدیم که در نتیجه آن از پلانهای متنوع بهره گرفتیم و فیلمبرداری را با کاتهای زیاد انجام دادیم. سعی ما این بود که دوربین در خدمت فیلم قرار بگیرد. باید بگویم که این اثر سینمایی با دو دوربین فیلمبرداری شد.
سهیل موفق، کارگردان فیلم، اظهار کرد: خوشحالم که برای دومین سال پیاپی در جشنواره فیلم فجر حضور دارم. دوست دارم از خانوادهام تشکر کنم. سینما برای من نه کسب و کار که عشق و علاقهای است که از کودکی دنبالش میکردم. از حمزه صالحی، نویسنده کار و سید ابراهیم عامریان که برای ساخت فیلم به من اعتماد کرد تشکر میکنم. او یکی از بهترین تهیهکنندگانی است که تا امروز با آن کار کردم.
سید ابراهیم عامریان درباره جنس کمدی فیلم نیز بیان کرد: من فیلم را در سالنهای مختلف با مردم دیدم و بازخورد خوبی گرفتم. بیان کردن معضلات اجتماعی در نگاه کمدی بهنظرم بیشترین تاثیرگذاری را میتواند داشته باشد. برای حضور در اکران عید سینما، باید حتما به جشنواره فیلم فجر اثر را ارائه داد و من با حضور در این رویداد سینمایی از نقدهای اهالی رسانه و منتقدان میآموزم. فکر میکنم اگر آثار سینمای کمدی ما نبود وضعیت اقتصادی سینما بسیار بدتر از امروز میشد و سینماها بسته میشدند.
محسن کیایی بازیگر فیلم گفت: خوشحالم که بعد از هفت سال دوباره به جشنواره فیلم فجر برگشتهام. باید بگویم که دغدغه من اجرا نیست، بلکه دوست دارم هر وظیفهای که به من محول میشود را به اندازه بضاعت خودم درست انجام بدهم. امیدوارم همه مجریهایی که امروز اجازه کار ندارند بتوانند دوباره برگردند و میکروفون به دست بگیرند و من هم مشغول کار بازیگری خود بشوم.
در ادامه نشست محمدرضا داوودنژاد، دیگر بازیگر فیلم به روی صحنه آمد و گفت: باید بدانیم که ما در هالیوود نیستیم و آنجا فیلم نمیسازیم. اینجا با هزاران چالش برای ساخت فیلم روبهرو هستیم. از این که در چنین فیلمی حضور دارم خوشحال هستم. این که بچهها بیپیرایه کار کرده و اثری آبرومند ساختند.
موفق بیان کرد: مسیر فیلمسازی من مشخص است. سالها برای کودک،نوجوان و خانواده فیلم ساختم. با این جغرافیا نیز آشنا هستم. هدف من این است که خانوادهها کنار هم فیلم ببینند. برای همین دقت میکنم از شوخیهایی استفاده کنم که شان خانواده را زیر سوال نبرد. دوست دارم در عین فراهم آوردن محیطی شاد برای خانواده درباره زیرلایههای مفهومی نیز صحبت بشود.
حمزه صالحی، نویسنده گفت: من فیلمنامهای اجتماعی هم نوشتم. سینما با اجتماع در ارتباط است و چیزی جدای از آن نیست. روزی با مردم داخل یکی از سالنها فیلم را دیدم و حس کردم همه ما مردم در کنار هم با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم میکنیم و همین که مخاطب میخندد برای من ارزشمند است. وقتی داریم داخل یک فیلم ترسناک زندگی میکنیم بهنظرم ساختن فیلم کمدی بسیار بهتر است.
ایمان صفا، بازیگر، درباره حضور در این اثر سینمایی نکاتی را بیان کرد: از دفتر ابراهیم عامریان با من تماس گرفتند. در سفر بودم که فیلمنامه را برای من ارسال کردند و تلاش کردم که کمیت را با کیفیت پر کنم.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است