یک شوخی ترسناک/ پس از «دایروولف»، «دایناسورها» را هم بازگردانید! | پایگاه خبری صبا
امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۱۰

یک شوخی ترسناک/ پس از «دایروولف»، «دایناسورها» را هم بازگردانید!

صفحه چندگانه «پارک ژوراسیک» در شبکه اجتماعی ایکس به بازگشت دایر ولف‌ها به زندگی ۱۰ هزار سال پس از انقراض واکنش نشان داد.

به گزارش صبا، این هفته اعلام شد که شرکت کلوسال بایوساینسز این گرگ‌ها را با فسیل ۱۲ هزار ساله آن‌ها به حیات بازگردانده است. این حیوانات بیشتر با سریال «بازی تاج‌وتخت» و دنیای فانتزی «جرج آر.آر. مارتین» شناخته می‌شوند اما مخلوقاتی خیالی نیستند.

دنیای ژوراسیک» در شبکه اجتماعی ایکس به گزارش نشریه «تایم» در مورد بازگشت دایر ولف واکنشی هراس‌انگیز نشان داده و به شوخی هشدار می‌دهد که حالا امکان «انقراض-زدایی» از حیوانات عظیم‌الجثه‌ای مثل دایناسور به وجود آمده است: «تصور نمی‌کنیم که امکان به انحراف کشیده شدن این [پروژه] وجود داشته باشد.

در ویدیویی که کلوسال بایوساینسز در یوتیوب منتشر کرده، «دریا تورزنی» محقق این شرکت بازگشت دایر ولف را با داستان «پارک ژوراسیک» مقایسه می‌کند. این چندگانه به تازگی بازسازی شده و با فیلمی تحت عنوان «تولد دوباره دنیای ژوراسیک» با بازی «اسکارلت جوهانسون» و «ماهرشالا علی» به سینما بازخواهدگشت. داستان فیلم درباره تلاش برای دستیابی به نمونه‌های دی‌ان‌ای دایناسورها برای توسعه یک داروی جدید است.

«بن لام» هم-بنیان‌گذار و مدیر عامل کلوسال می‌گوید: «گروه ما از دی‌ان‌ای یک دندان ۱۳ هزار ساله و یک جمجمه ۷۲ هزار ساله توله‌های سالم دایر ولف ساخت. زمانی گفته می‌شد: «هر فناوری پیشرفته‌ای از جادو غیرقابل‌تشخیص است.» امروز گروه ما گوشه‌ای از این جادو و تأثیر گسترده‌تر آن در این بحث را نشان داد.»

لام در مصاحبه با «سی‌بی‌آر» فاش می‌کند که «جرج آر.آر. مارتین» در اولین برخورد با دایر ولف زنده احساساتی شده است: «به همراه جرج برای ملاقات با گرگ‌ها سفر کردم، و او گریه کرد! یکسره گریه کرد. گفت یکی از بهترین چیزهایی است که به عمرش دیده.»

مارتین با انتشار بیانیه‌ای می‌گوید: «افراد بسیاری دایر ولف را مخلوقات افسانه‌ای منحصر به دنیای فانتزی می‌دانند، اما در واقعیت، تاریخچه‌ای غنی در تکامل اکوسیستم آمریکا دارند.»

کلوسال بایوساینسز که در سال ۲۰۲۱ بنیان‌گذاری شده سابقه انقراض-زدایی از گرگ سرخ و ببر تاسمانی و پرنده دودو را دارد و می‌گوید رکورددار بیشترین اصلاح ژنتیکی در گونه‌های زیستی است.

 

نشر اول سی‌نما

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است


آخرین اخبار

پربازدیدها