به گزارش صبا موسیقی پاپ سال ۱۴۰۳ همچون سالهای گذشته با فراز و نشیبهای بسیاری در بخشهای مختلف از جمله انتشار آثار و برگزاری کنسرت روبرو بود، قیمت بلیت کنسرت به خصوص گونه پاپ در سه نوبت افزایش پیدا کرد، هر چند نوع برگزاری و محتوای بعضی کنسرتها، نوع اجرای خوانندگان و در مواردی به صورت پلی بک نیز با انتقاد کارشناسان مواجه شد.
مدیران جشنواره بینالمللی موسیقی فجر تلاش کردند در دوره چهلم علاوه بر اختصاص بخشهای مختلف به گونههای مختلف موسیقی، در راستای ارتقای موسیقی پاپ، جشنواره جداگانهای را برای این گونه موسیقی اختصاص دهند، بخش پاپ را در جشنواره موسیقی فجر به صورت رقابتی برگزار کنند یا جشنواره جداگانهای برای آن درنظر بگیرند که این امر محقق نشد.
چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر در تهران با ۲۸ اجرای موسیقی پاپ (مردموار) برگزار شد که تعداد اجراها نسبت به دوره گذشته افزایش داشت. همچنین قیمت بلیت کنسرتهای پاپ در چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر نسبت به ماههای گذشته کاهش داشت و ۲۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان تعیین شد.
با رضا مهدوی کارشناس و پژوهشگر موسیقی درباره وضعیت موسیقی پاپ در سال گذشته و راهکارهایی برای ارتقای کیفی این گونه موسیقی گفت و گو کردهایم.
این پژوهشگر موسیقی درباره وضعیت موسیقی پاپ از لحاظ کمّی و کیفی در سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: موسیقی پاپ ایرانی یا موسیقی مردموار به لحاظ کمی هر ساله رشد دارد؛ اما به لحاظ کیفی شاهد رشد قابل توجهی در این گونه موسیقی نیستیم. چهرهسازی و معرفی خوانندگان نسبت به معرفی آهنگسازان و تنظیمکنندگان در حال پیشی گرفتن است که این موضوع خلایی در ناتوازنی کمیت و کیفیت ایجاد میکند.
وی گفت: با وجود این، حضور دو برابری هنرمندان موسیقی پاپ در جشن ملی و بینالمللی موسیقی فجر طی سالهای اخیر چشمگیرتر بود و نشان از همراهی و همدلی بیشتر هنرمندان نسبت به دیگر موسیقیهای رایج در ایران در این جشنواره داشته است.
نشر اول ایرنا
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است