«نسیمیشو» به مناسبت روز معلم؛ از نقد «طنزیم» تا روایت الهام‌بخش آزادی زندانیان توسط معلم نیکوکار | پایگاه خبری صبا
امروز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۳:۱۷

«نسیمیشو» به مناسبت روز معلم؛ از نقد «طنزیم» تا روایت الهام‌بخش آزادی زندانیان توسط معلم نیکوکار

در قسمت اخیر برنامه «نسیمیشو» به مناسبت روز معلم، برنامه «طنزیم» نقد شد و سپس داستان الهام‌بخش معلمی نیکوکار روایت شد که با ابتکار دانش‌آموزانش مسیر آزادی زندانیان را هموار کردند.

به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی برنامه، قسمت چهارم فصل دوم برنامه تلویزیونی «نسیمیشو» شب گذشته به مناسبت روز معلم با اجرای هدیه بیدی و تهیه‌کنندگی پرهام عمرانی از شبکه نسیم پخش شد؛ جایی که در کنار نقد برنامه «طنزیم»، ماجرای تاثیرگذار یک معلم و دانش‌آموزان آن در مسیر آزادی زندانیان روایت شد.

در ابتدای این قسمت، مطابق با رویکرد تحلیلی «نسیمیشو» نسبت به برنامه‌های شبکه نسیم، برنامه «طنزیم» به عنوان نخستین برنامه عصرگاهی این شبکه با اجرای اسماعیل باستانی و تهیه‌کنندگی محمود محمودی مورد نقد و بررسی قرار گرفت. پویان قمی، ماهان راسخ و گروهی از اعضای باشگاه مخاطبان «نسیمیشو» در پشت‌صحنه این برنامه حضور یافتند و حال‌وهوای تولید آن را به تصویر کشیدند.

در ادامه، اسماعیل باستانی در گفت‌وگو با مجری برنامه از تغییرات گسترده در ساختار نمایشی «طنزیم» سخن گفت و اظهار کرد که قرار بود فضای برنامه کاملاً نمایشی باشد اما به دلیل عدم تحقق این تغییرات، به اجرای تلویزیونی بازگشت. او در ارزیابی شخصی از برنامه، نمره ۵ از ۱۰ را به آن اختصاص داد.

اما نقطه عطف این قسمت، روایت حضور معلم نیکوکار و گروهی از دانش‌آموزان وی بود؛ کسانی که با ابتکار و همدلی، مسیر متفاوتی را برای انجام یک کار خیر در پیش گرفتند. اسماعیل باستانی، معلم این دانش‌آموزان، از تجربه‌ای گفت که در سال ۱۳۹۹ و در بحبوحه آموزش مجازی دوران کرونا آغاز شد. در یکی از جلسات درس «پیام‌های آسمانی»، موضوع کمک به همنوعان مطرح شد و جرقه‌ای برای آغاز اقدامی نو زده شد: آزادی زندانیان جرائم مالی.

باستانی توضیح داد که ابتدا پیشنهاد تهیه بسته ارزاق را مطرح کرده بود، اما دانش‌آموزان با انگیزه بالا پیشنهاد آزادی زندانیان را پیگیری کردند و تنها در عرض ده روز، ۱۵ میلیون تومان توسط آنها جمع‌آوری شد. طبق گفته این معلم یکی از صحنه‌های ماندگار این مسیر، اهدای فیش حج مادربزرگ یکی از دانش‌آموزان بود که باستانی آن را «لحظه‌ای پرامید» توصیف کرد.

بنابر گفته این معلم، با استقبال خانواده‌ها، فعالیت این گروه به راه‌اندازی خیریه‌ای با نام «همشاگردی‌ها» منجر شد که بعدها در قالب گروه جهادی «شهدای معلم» گسترش یافت و تاکنون موفق به آزادی چندین زندانی شده است. این گروه همچنان به فعالیت‌های داوطلبانه و اجتماعی خود ادامه می‌دهد.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین اخبار

پربازدیدها