به گزارش صبا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، عبدالکریم حسینزاده، معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم، با اشاره به افزایش قابل توجه تعداد ناشران حاضر در نمایشگاه کتاب امسال، حضور ناشران جدید را گامی مثبت و دلنشین ارزیابی کرد و گفت: «توانستهایم امکان حضور برخی از ناشرانی که پیشتر در نمایشگاه شرکت نمیکردند را فراهم کنیم؛ این موضوع برای ما هم جذاب است و هم امیدبخش.»
وی درباره برنامههای توسعه روستایی افزود: «ترجیح میدهم درباره برنامهها صحبت کنم نه اقدامات، چون باید صادق بود. در چهار ماه گذشته عمدتا به تدوین زیرساختها و برنامهریزی چهارساله با برشهای یکساله پرداختیم. در این میان، توسعه کتابخانههای سیار و دسترسی آنلاین به کتابخانهها برای مردم مناطق محروم و دورافتاده، از اولویتهای اصلی ماست.»
حسینزاده اعلام کرد که دولت آمادگی دارد در تأمین امکانات و تجهیزات لازم برای کتابخانههای سیار حداکثر همکاری را داشته باشد و در ایجاد پلتفرمهای دیجیتال نیز، بهگونهای که مردم بتوانند از راه دور به کتابخانهها دسترسی پیدا کنند، مشارکت خواهد کرد.
وی افزود: «نباید نادیده بگیریم که حضور فیزیکی در نمایشگاه کتاب برای بسیاری از افراد بهدلیل فاصله جغرافیایی و هزینهها ممکن نیست، اما نمایشگاه مجازی میتواند این امکان را فراهم کند.»
معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم در پاسخ به سوالی درباره تحقق چشمانداز ۱۰۰ کتابخانه سیار روستایی تا پایان سال، معاون رئیسجمهور گفت: «به خانم دکتر نظربلند پیشنهاد دادهام که طی هفتههای آتی ارزیابی اقتصادی و مالی از پروژه انجام دهیم تا مشخص شود هدفگذاریها بر چه مبنایی صورت گرفته و انتخاب موقعیت مکانی براساس چه شاخصهایی بوده است. همچنین بررسی خواهیم کرد که منابع مالی این طرح چگونه تأمین میشود. من قول میدهم که برای تحقق این هدف در کنار نهاد کتابخانهها باشیم و تمام توان خود را برای تحقق آن به کار بگیریم.