برگزاری کارگاه آموزشی هوش‌مصنوعی در هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت | پایگاه خبری صبا
امروز ۲ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۱۳

برگزاری کارگاه آموزشی هوش‌مصنوعی در هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت

مدرس این کارگاه ارسلان عیوض زاده یکی از بهترین اساتید سطح کشور در زمینه هوش مصنوعی و تصویرسازی است.


به گزارش صبا، مخاطبین این کارگاه افراد متخصص در زمینه تولید تصویر توسط هوش مصنوعی هستند که برای تولید بهتر تصاویر و پوسترهای خود با هوش مصنوعی به این کارگاه آمدند.

در این کارگاه از اصول و مبانی و ملاحظات کار با هوش مصنوعی در تصویرسازی شروع شد و به کار با ابزارهای مختلف هوش مصنوعی ادامه یافت.

عیوض زاده در ابتدا گفت: یکی از جذابترین و پرکاربردترین هوش مصنوعی های لوکال است که جذابیت و قابلیت های بسیار بالایی دارد که استفاده متخصصانه از آن ما را به آنچه که می‌خواهیم می رساند.
در هوش مصنوعی‌هایی که تحت وب اند ( و لوکال نیستند) طبیعی است با هزاران قواعد و قوانین محدود کننده ایجاد شده توسط مدیران و موسسان هوش های مصنوعی شما نتوانید تصاویر شهید سلیمانی و شهید یحیی سنوار و… را ایجاد کنید.

وی تصریح کرد: امکان ندارد با استفاده از کلمات بتوانید تصویری که در ذهنتان است را ایجاد کنید؛ چون اساساً آن چیزی که قصد تولیدش را دارید در ذهن شما است.

عیوض‌زاده ادامه داد: شاید با استفاده از پرامپت توانسته باشید عکس های جذابی درست کرده باشید؛ اما آن چیزی که شما می خواستید نشده است.

وی اظهار داشت: نکته ی دیگر آن‌است که اگر شما در طراحی و دیزاین علم نداشته باشید امکان تولید تصاویر متناسب و با کیفیت نخواهید داشت چراکه پیش نیاز خلق آثار فاخر و مناسب در هر زمینه و حوزه، مسلط بودن و علم داشتن در آن حوزه است؛ برای مثال علم به انواع لنز ها ، به انواع تصاویر ندارید و ممکن است تصاویری که ایجاد می شود ساده و حتی خنده دار باشد.

وی گفت: کتاب A World Without WORK را حتما مطالعه کنید؛ این کتاب توصیف و تحلیل های قابل توجهی از آینده دنیا از حیث کم شدن کارهای فیزیکی و افزایش کارهای ذهنی ارائه می دهد.

www.krea.ai https://firefly.adobe.com
https://www.midjourney.com
عیوض‌زاده تصریح کرد: با استفاده از سایت های بالا می توانید آثاری که از شخصیت های شاخص و برجسته اسلام و جهان در نظر دارید ایجاد کنید. با توجه به آنکه هوش های مصنوعی شناختی نسبت به شخصیت های برجسته، شهدا و حتی سلبریتی های ما ندارند، بایستی عکس ها و چهره های مدنظر خود را به هوش مصنوعی ارائه بدهید و با استفاده از ابزار هایی که در وب سایت ها دارید به خلق و تولید اثر مدنظر خود برسید.

وی گفت: با استفاده از هوش مصنوعی و ارائه تصویر می توانید عکس هایی با دقت و جزئیات بالا ایجاد کنید که بسیار به واقعیت نزدیک است.

عیوض‌زاده ادامه داد: این هوش های مصنوعی نه تنها به جزئیات تصویر توجه دارد حتی به نورپردازی ها و دیگر ویژگی های مدنظر و تخصصی عکاسی نیز توجه دارد.

وی گفت: برای نوشتن پرامپت اگر به زبان انگلیسی مسلط نیستید می توانید توضیحات خود را به هوش مصنوعی هایی نظیر Chatgbt ارائه بدهید و از آن بخواهید یک پرامپت انگلیسی بسیار زیبا جهت تولید عکس به شما تحویل دهد. لازم است برای رسیدن به اثر مدنظر توضیحاتی که به هوش مصنوعی می دهید دقیق، کامل و جامع باشد.

عیوض‌زاده تصریح کرد: یکی از نکاتی که وجود دارد آن است که هوش مصنوعی هرچقدر هم که پیشرفت کند هیچ گاه جای متخصصان را نخواهد گرفت. درست است که تصاویر خارق العاده در حال تولید است اما لازمه خلق تصاویر با افکت‌های ناب و ابداع تصاویر داشتن دانش تخصصی در حوزه تصویربرداری و عکاسی است.

وی ادامه داد: در سال ۱۹۸۴ میلادی یکی از بزرگترین بحران‌های تاریخ، به‌نام «بحران کود» و بحران فضولات اسب در لندن ایجاد شد. این بحران به دلیل افزایش جمعیت اسب‌ها در لندن برای حمل و نقل و عدم وجود سیستم‌های مناسب برای جمع‌آوری و دفع فضولات آن‌ها ایجاد شد. با آمدن انقلاب صنعتی این بحران حل شد و اسب ها به دامن طبیعت بازگشتند بدون آنکه افرادی که نگران بیکاری خود بودند شغل خود را از دست بدهند؛ بنابراین برخلاف مطالبی که گفته می شود نباید با آمدن هوش مصنوعی نگران از دست دادن شغل باشیم.

عیوض‌زاده در پایان اظهار داشت: انسان قوت و ویژگی هایی دارد که هوش مصنوعی آن را ندارد، و آن تجربه‌ی زیستی است.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین اخبار

پربازدیدها