به گزارش صبا، کتاب «میسا و دردسرهایش» که هفتمین جلد از مجموعه «قصه های آبدار» به شمار می رود موضوع مسئولیت پذیری را به بچه های هفت تا هشت ساله نشان داده است. جمال الدین اکرمی نویسنده اثر به شکلی عناصر و ماجراهای داستان را کنار هم چیده که مخاطب، ناخواسته همراه میسا شده و به جای نشستن و غصه خوردن به دلیل خرابکاری های پیشول و عصبانی شدن و انتظار کشیدن برای بازگشت مادر، خودش دست به کار می شود و همه چیز را نظم می بخشد.
نویسنده کتاب «میسا و دردسرهایش» توانایی حل مساله، کنترل هیجان و اتکا به نفس را در اثر خود مطرح کرده است. علاوه بر همه این ها، میسا به قول خود به مادر درباره مراقبت از خانه عمل می کند. طوری که وقتی او برمی گردد، متوجه هیچ چیزی نمی شود و فقط دخترش را می بیند که خوابیده است.
تصاویر مجید قربان زاده، احساسات قهرمان و فضای آرام خانه را به مخاطب نشان می دهد. میسا شبیه همه دختربچه های معمولی است و هیچ ویژگی خارق العاده ای ندارد پس هر کسی می تواند جای او باشد و مثل او رفتار کند.
علاوه براین، «میسا و دردسرهایش» برای بزرگترها هم خالی از نکات آموختنی نیست و به آنها یادآوری می کند که باید موقعیت و شرایط لازم برای رشد توانایی های فرزندان را فراهم کنند و به تدریج آنها را در مسیر مناسب قرار دهند تا در آینده بتوانند از پس مسایل ساده و پیچیده زندگی برآیند چراکه تربیت فرزندی با بالاترین درجات علمی هرگز به معنای انجام تمام وظایف والدین نیست و بسیارند افراد به ظاهر موفقی که به دلیل فقدان مهارت های زندگی، از درک معنای خوشبختی حتی در پایین ترین سطح، ناتوانند.
There are no comments yet