خبرگزاری صبا-پویا نبی: در سالی که عمده فیلم ها و شخصیت های آنها روی سبوعیت رفتار بشری تمرکز داشتند به طرز شگفت آوری یک انیمیشن که کارکترهای مرکزی آن همگی عروسک تلقی می شدند از حفظ کرامت انسانی و در ستایش دوستی گفتند.
«داستان اسباب بازی ۴» به کارگردانی جاش کولی که موفق به دریافت اسکار بهترین انیمیشن سال هم گردید و توانست نزد منتقدان سختگیر هم جایگاهی قابل اعتنا برای خود دست و پا کند، به مانند انیمیشن موفق یک دهه قبل یعنی «موش سر آشپز» (با ترجمه آیرونی موش باشی در ایران) برخلاف دیگر همکیشانش در پوسته ظاهر ساده اش از پیچیده ترین مناسبات انسانی می گوید.
داستان قسمت جدید این مجموعه که با فاصله هفت سال از نسخه قبلی روانه بازار شده حکایت روز اول حضور صاحب جدید وودی (عروسک گاوچران) در مهدکودک است که طی اتفاقی با تعدادی مواد بی مصرف همچون چنگال، یک عروسک با مزه به نام فورکی می سازد و به آن عشق می ورزد. طی یک پیک نیک خانوادگی فورکی که عروسکی سر به هوا است گم می شود و همین عامل باعث ناراحتی صاحب وودی می شود در نتیجه وودی که خود را به عنوان یک کلانتر خوش قلب موظف به مراقبت از صاحب جدید خود می داند و نمی خواهد غم او را ببیند به همراه دیگر رفقای عروسکی اش طی عملیاتی پیچیده و توامان مفرح فورکی را به صاحبش می رساند.
بیشتر بخوانید
«ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد»؛ یک عاشقانه فلسفی
در روزها و شب هایی که احتمالا بخش مهمی از ما در ایام قرنطینه به سر می بریم و مدام با خانواده و فرزندان خود در محیط بسته خانه در معاشرت هستیم تماشای «داستان اسباب بازی ۴» می تواند بهانه خوبی برای در کنار هم قرار گرفتن اعضای خانواده فارغ از هر سن و سالی باشد.
انتهای پیام/
There are no comments yet