به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری صبا، مفاهیم مربوط به آشپزی بخش مهمی از فرهنگ هر تمدنی را تشکیل میدهند. فرهنگ از لحظه فراهم کردن مواد اولیه برای طبخ گرفته تا هنگام صرف غذا دخیل است.
ایرانیان صاحب فرهنگی غنی در آشپزیاند، در برنامه «مستند امروز» یکشنبه ۶ اردیبهشت ماه تاریخچه کباب در ایران مورد بررسی قرار میگیرد و اینکه کباب از چه زمانی وارد کشور شده است و تاریخچه آن چیست و همچنین کباب در ایران معرفی میشود.
برنامه «مستند فرهنگ» ساعت ۱۵:۳۰ به همت گروه تولید و تامین از رادیو فرهنگ پخش میشود.
انتهای پیام/
There are no comments yet