موزه سینمای ایران دوشنبه هشتم شهریورماه به پاس بیش از نیم قرن فعالیت رضا رویگری در عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون از او تجلیل کرد.
به گزارش
صبا به نقل از روابط عمومی موزه سینما، در حاشیه ضبط
تاریخ شفاهی در
موزه سینما از زحمات
رضا رویگری که سالها در سینما، تلویزیون و تئاتر فعالیت حرفهای داشته است با اهدای لوح تقدیر، قدرانی شد.
در این برنامه مهران عباسی مدیرعامل و ریس هیات مدیره موزه سینما، مسعود نجفی مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی، سپیده حیدرآبادی مدیر روابط عمومی موزه سینما و برخی مدیران و کارشناسان این مجموعه حضور داشتند.
در گفتگوی تصویری تاریخشفاهی، رضا رویگری از کودکی، دوران تحصیل، حضور در فیلمها و سریالها و نمایشها گفت.
رضا رویگری در بخشی از این مصاحبه گفت: پدرم بسیار مذهبی بود و دلش میخواست روحانی شوم حتی در نوجوانی ماه رمضان در پشت بام خانهمان اذان میگفتم و در مسجد اعظم تجریش آموزش قرآن، درسهای دینی و مذهبی آموختم.
او خاطرنشان کرد: اول سریال تلویزیونیام «چنگک» و اولین فیلم سینماییام «عقابها» ساخته ساموئل خاچیکیان بود که مخاطبان زیادی در زمان اکران داشته است اما خودم بهترین کار سینماییام را فیلم «بوتیک» میدانم.
رویگری درباره نقش خود در سریال «مختارنامه» نیز بیان کرد: داوود میرباقری گفته بود نقش کیان فقط برای رضا رویگری است و هنرمند دیگری را برای تست گریم نیاورید.
او در پایان تاکید کرد: قبل از انقلاب، زمانی که تئاتر کار میکردم و هنوز مقابل دوربین نرفته بودم داریوش مهرجویی برای فیلم «الموت» از من دعوت به همکاری کرد که آن فیلم به نتیجه نرسید و سالها بعد با فیلم «اجاره نشینها» فرصت این همکاری فراهم شد که تجربه بسیار شیرینی برایم بود.
مشروح کامل گفتگوی تصویری این هنرمند به زودی از طرف موزه سینما منتشر میشود.
رضا رویگری در فیلمهای سینمایی همچون «عقابها»، «اجاره نشینها»، «کانی مانگا»، «شب بیست و نهم»، «آلما»، «مسافر ری»، «بوتیک»، «دل شکسته» و … نقش آفرینی داشته است.
موزه سینمای ایران با توجه به کسالت رضا رویگری برای این هنرمند آرزوی سلامتی و بهروزی دارد.
این دیدار با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در موزه سینما صورت گرفت.
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است