به گزارش خبرنگار سینمایی صبا، نشست رسانهای فیلم «لایههای دروغ» عصر چهارشنبه ۱۳ بهمن ماه در سومین روز از برگزاری چهلمین جشنواره فیلم فجر در دومین سانس، با حضور عوامل این فیلم و اهالی رسانه و با اجرای حامد مهربانی در سالن اصلی برج میلاد برگزار شد.
رامین سهراب بازیگر و کارگردان، محسن صرافی تهیه کننده، شیوا اکبری طراح صحنه، تینا سهیلی طراح لباس، مهیاد میمی طراح گریم، علی کیان ارثی و بابک اردلان صدابرداران، جسیکا ولف، مجید سعیدی، علیرضا خارکن، ونوس کاملی، نادر فلاح و علی میرعلم زاده بازیگران از جمله عوامل حاضر در نشست بودند.
رامین سهراب کارگردان فیلم درباره ورود به سینمای اکشن، گفت: من از پنج سالگی دوست داشتم به ایران بازگردم و ژانر اکشن را زنده کنم، چون متاسفانه با گذشت سالها ژانر اکشن کنار گذاشته شده بود و امیدوارم در این زمینه موفق شده باشم.
او درباره دلیل اینکه بادیگاردهای فیلم به زبان انگلیسی صحبت کرده اند، اظهار کرد: دلیل انگلیسی صحبت کردن بادیگاردها این بود که بتوانیم فیلم را به شیوه بینالمللی نشان دهیم. ضمن اینکه چون قرار است فیلم نمایشهای بینالمللی داشته باشد، بهتر این بود که درصد زبان انگلیسی در کار بیشتر باشد.
جسیکا ولف بازیگر خارجی فیلم «لایههای دروغ» عنوان کرد: خیلی خوشحالم که در ایران حضور دارم و ایران و ایرانیها در قلب من هستند.
صرافی تشریح کرد: رامین سهراب با ادبیات ایران به خوبی آشنا نیست و در ۵ سالگی ایران را ترک کرده است اما فکر میکنم این فیلم محترم است و ۱۰ سال از عمر بعضی از عوامل برای ساخت این فیلم صرف شده است و تجربهای اتفاق افتاد که در آینده پختهتر میشود.
سهراب درباره ژانر اکشن فیلمش گفت: ژانر اکشن، ژانر و نحوه ساخت مخصوص خود را دارد و خیلی نمیتوان آن را با دیگر آثار ایرانی مقایسه کرد. بسیار دوست داشتم وقتی فیلم من خارج از ایران نمایش داده می شود پلیس ایران را کاریزماتیک و جذاب نشان دهم.
او درباره اکران خارجی این فیلم توضیح داد: من نگرانی بابت برگشت مالی کار ندارم، چون فیلم بینالمللی است و اکران خارجی هم خواهد داشت. من این اثر را با قلبم ساختم حتی اگر بازگشت مالی هم نداشته باشد.
تهیه کننده فیلم در مورد بحث اکران این اثر در مناطق مختلف، عنوان کرد: دوست داریم این فیلم را در شهرستانهای دورافتاده هم اکران کنیم و امیدوارم که مخاطبان جوان و نوجوان از تماشای این اثر استقبال کنند.
او درباره تعامل با بنیاد سینمایی فارابی بیان کرد: در کار تولید مشترک نیاز است که میان ۲ کشور همکاری و تعامل شکل گیرد و با هم هماهنگ شوند. این تعامل حتی در برخی موارد شامل تعامل سفرای دو کشور نیز میشود. بنیاد سینمایی فارابی نیز در وجه تسهیلگر امور وارد شد و جدا از بحث مالی تعامل خوبی با ما داشت.
این تهیهکننده گفت: هیات انتخاب نیز بابت پذیرش این اثر در جشنواره از خود جسارت نشان داد و تشخیص داد این اثر برای بسیاری از مخاطبان جذاب خواهد بود.
سهراب تصریح کرد: ما در ایران فیلمهای زیادی نداریم که جاذبههای شهری را نشان دهند. به یاد داشته باشیم که ژانر اکشن دیالوگ محور نیست و نباید آن را با فیلمی درام اشتباه گرفت. من میدانم که ژانر کمدی در ایران بسیار پرطرفدار است و دوست دارم که یک فیلم کمدی – اکشن بسازم.
مجید سعیدی بازیگر این فیلم در ادامه درباره چالشهای حضور در «لایه های دروغ» گفت: به نظر من کمتر بازیگری است که حضور در ژانر اکشن را بپذیرد، اما من ایفای نقش در آن را پذیرفتم. من همواره ایفاگر نقشهای منفی بودهام و این که آدم بدی باشید، کار سختی است. درباره زبان انگلیسی هم باید بگویم که من ایرانی هستم و باید طوری انگلیسی صحبت کنم که مشخص شود کاراکتر به سختی انگلیسی صحبت میکند.
صرافی تهیه کننده این فیلم درباره همکاری با سازمان سینمایی گفت: رامین سهراب به واسطه فعالیتهایی که داشت، توانست مجوز فیلمسازیاش را دریافت کند و سازمان سینمایی بسیار در این زمینه همراهی کرد.
سهراب درباره علاقه به ژانر اکشن، گفت: قبل از این که به کشور فنلاند بروم با جمشید هاشمپور در کودکی کار کرده بودم و این حس قهرمانپروری در ذهن من مانده بود و همواره برایم جذاب بود.
صرافی در پایان درباره فیلمسازی سهراب در ایران، اظهار کرد: رامین سهراب بهواسطه اصالت ایرانیاش تلاش کرد که اینجا فیلمسازی کند. این اثر لوکیشنهای متعددی دارد و هدف این بود که فضای فیلم با معماریهای ایرانی جلوه کند. ایران بهواسطه این فیلم و پخشکننده خارجیاش به خوبی تصویر میشود و اینگونه نیست که بهشت تبهکاران باشد.
انتهای پیام/
There are no comments yet