سعید اکبری متولد ۱۳۶۱ است. فعالیت نمایشی خود را از سال ۷۹ در کرمانشاه
شروع کرد و در سال ۹۴ به تهران آمد و زیر نظر اساتیدی چون میکائیل شهرستانی
نمایش «شاعر»، سیما تیرانداز نمایش «نیازمندیها»، فرزاد موتمن،
هومن سیدی، مهرداد کوروشنیا و سام قریبیان آموزش بازیگری دید. وی هماکنون سومین بازی خود را در نمایش «سوی کابوی» به کارگردانی پریسا محمدی
روی صحنه دارد.
اکبری در رابطه با حضور در این نمایش به «صبا» گفت: خانم محمدی کارگردان نمایش از دوستان قدیمی ما بودند؛ بعد از اینکه نقش ژیار را به من پیشنهاد کردند و به خودم شباهت زیادی داشت، این نقش را قبول کردم و باعث افتخارم است که این کار را در کنار بازیگرهای فوقالعاده حرفهای بازی می کنم. این نقش از شخصیتهای مهم این کار است؛ شاید تفاوتی که نقش ژیار با بقیه دارد، این است که یک متانت خاصی در نقش ژیار است و من این ویژگی را خیلی دوست داشتم، اینکه بقیه را به آرامش دعوت می کند، اینکه همیشه سعی دارد جو آرام باشد؛ یک سادگی و جلالی در نقش ژیار هست که به نظر من شاید در نقش های دیگر کمتر باشد و همین باعث شد که نقش را قبول کنم و خانم محمدی خیلی من را در این راه کمک کردند تا به این نقش و به این شخصیت نزدیک شوم.
این بازیگر تئاتر در رابطه با نقشی که در این نمایش ایفا می کند ادامه داد: نقش ژیار از لحاظ قومیت آن و از لحاظ اینکه بسیار عاطفی است خیلی شبیه من است، اما اینکه بخواهم بگویم صددرصد من خود ژیار هستم نه؛ چون ژیار یک کارگر است، در صورتی که من واقعاً کارگری نکردم، اما وقتی که متن را خواندم دیدم ژیار یک پنچرگیر است، من با یک پنچرگیر «کُرد» هم رفیق شدم برای اینکه حرکاتش، راه رفتن و نشستنش را یاد بگیرم و اینکه برخورد با اشیای اطرافش چگونه است.
اکبری در رابطه با روند و تعاملش با گروه اجرایی «سوی کابوی» توضیح داد: عوامل کار همگی حرفهای های این عرصه هستند. همگی کسانی هستند که خاک صحنه خوردند، من هم کنارشان بودم و از آنها یاد گرفتم؛ از راهنماییهایشان استفاده کردم و صحبتهای آنان را گوش دادم و کار با این عوامل و بزرگواران یک امتیاز بسیار بزرگ برای من بود که توانستم به تجربیات خود اضافه کنم. واقعاً یک محیط بسیار دوستانه و حرفهای بود که باعث شد من خیلی خوشحال باشم. تا روزی که کار کنم همیشه از این همکاری به عنوان یک تجربه بسیار خوبی یاد می کنم، چون من خیلی چیزها را واقعاً یاد گرفتم. آقای عبدی، آقای صدیقی مهر، آقای ملک، ارسطو و باقی دوستان… همه بسیار حرفه ای هستند و خیلی خوشحالم که کنارشان بودم.
وی همچنین در رابطه با ویژگی های متمایزکننده این نمایش گفت: به نظرم این نمایش جسارت دارد و شهامتی که در کمتر نمایشی آن را می بینیم. همینطور واقعیت های جامعه را منعکس می کند؛ اینکه چند انسان از قشر پایین جامعه می آیند و می روند.
اکبری ادامه داد: هر زمانی که اسم تایلند می آید، معمولا افراد که اکثرا جوانان هستند، نکات دیگری در ذهنشان شکل می گیرد و این اتفاق در حالی رخ می دهد که ممکن است همین جوانان اتفاقات دیگر تایلند را ندیده باشند! می گویند برخی از افراد برای خالی کردن روح و جسمشان به تایلند سفر می کنند و این موضوع از نگاه بنده از جمله واقعیتهای جامعه ما می باشد؛ ممکن است گاهی اوقات اعتراضاتی همانند آنکه چرا از اینگونه الفاظ استفاده می شود نیز شکل گرفته باشد اما در نهایت می توان گفت که نمی شود از واقعیت ها فرار کرد.
این بازیگر تئاتر در ادامه توضیح داد: از نگاه من «سوی کابوی» نمایش بسیار جسور و پر شهامتی است چراکه حداقل در سال های اخیر فردی را ندیده ام که جرات کرده و به این موضوع پرداخته باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از مردم و هنردوستان عزیز تقاضا دارم تا از تئاترهایی که با بودجه های اشخاص خصوصی تولید میشود حمایت کنند و انگیزه ای برای دوباره کار کردن در آنها به وجود آورند؛ «سوی کابوی» کاری است که ارزش دیدن دارد و ما حتی از کشورهای دیگر نیز پیشنهاد داشتیم که آن را اجرا ببریم. خدارا شکر تا امروز استقبال خیلی خوب بوده، اما حمایت ها از طرف افراد و سازمان های دولتی به هیچ وجه وجود ندارد. امیدوارم روزی برسد که ما بتوانیم واقعیتها را بدون هیچ اغماض و بدون هیچ ترسی روی صحنه نمایانتر کنیم.
نمایش «سوی کابوی» به کارگردانی پریسا محمدی از ۱۵ بهمن تا ۲۹ اسفندماه ساعت ۲۰:۳۰ در مجموعه تئاتر دیوار چهارم به صحنه می رود.
There are no comments yet