«داستان یک شهر» قابی از زندگی واقعی امروز بود/ کمک گرفتن از خبرنگاران «در شهر» | پایگاه خبری صبا
امروز ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۴۸
هلیا امامی در گفتگو با صبا:

«داستان یک شهر» قابی از زندگی واقعی امروز بود/ کمک گرفتن از خبرنگاران «در شهر»

باتوجه به اتمام سریال «داستان یک شهر»، هلیا امامی بازیگر این سریال درباره تجارب خود در فرآیند تولید این سریال توضیح داد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون صبا، سریال «داستان یک شهر» به تهیه کنندگی فرشید محمودی و کارگردانی محمدرضا آهنج در ۲۶ قسمت تولید و از شبکه پنج سیما روی آنتن رفت و پخش آن شب گذشته دوشنبه ۱۰ مرداد ماه به پایان رسید.

هلیا امامی بازیگر «داستان یک شهر» در گفتگو با خبرنگار صبا درباره این سریال عنوان کرد: سریال ها اکثرا یک یا چند خط داستانی را که مرتبط با هم هستند، دنبال می کنند ولی در «داستان یک شهر» مخاطب با حوادث و حالات روحی متفاوتی رو به رو بود. اتفاقی که هنگام خواندن فیلمنامه من را مصمم به بازی در این نقش کرد همین بود که داستان واقعی این فیلمنامه مرا درگیر خود می کرد، وجود شخصیت های قهرمان واقعی و پیاده کردن داستان زندگی واقعی آن آدم ها چالشی در قاب دوربین بود که باید به درستی و بدون خطا انجام می شد.

او افزود: ما در این سریال به غیر از اینکه گزارش های مختلف می گرفتیم، با زندگی و مشکلات خود و همکارانمان دست و پنجه نرم می کردیم، همچنین تجربه حالات متفاوت سخت بود به طور مثال بیماری ام اس معضلی بود که در این سریال به آن اشاره شد و من هم در زندگی واقعی دوست نزدیکی داشتم که درگیرش بود. می شنیدیم داروها کمیاب است و قیمت بالایی دارند، لمس کردن شرایط از نزدیک سخت و ناراحت کننده بود و یا در داستان شیرخشک که در سریال به آن پرداختیم، وقتی که دکتر دیالوگ ها را می گفت از اعماق وجود می گریستم چون تمام قصه های فیلم حوادثی اند که براساس واقعیت اند.

امامی با اشاره به اینکه این چهارمین باری بود که نقش خبرنگار را بازی می‌کند، تصریح کرد: خبرنگار بودن در این سریال برایم آسان بود زیرا در «لژیونر» خبرنگار ورزشی، در «از یادها رفته» خبرنگار و اولین عکاس زن ایران در دهه ۲۰ و در سریال «دادستان» هم دانشجو خبرنگاری بودم و در «داستان یک شهر» نیز به ایفای نقش یک خبرنگار و کارگردان پرداختم.

او درباره اینکه چگونه نقشش را شناخت و آن را بازی کرد، بیان کرد: هر نقشی را که می خواهم بازی کنم، ابتدا درباره‌اش مطالعه می کنم، در اینترنت می گردم و از بقیه کمک می گیرم، به طور مثال خیلی از خبرنگارها و پرسنل «در شهر» کمک گرفتم، آنها سر صحنه می آمدند و دوستانه در کنار کار بودند. همچنین قسمت های مختلف برنامه «در شهر» را می دیدم، بماند که گوشه ذهنم نیز خیلی از مسائل را داشتم زیرا این برنامه یکی از قدیمی ترین های شبکه پنج بود.

بازیگر «آتش و قداره» درباره همکاری اش با بازیگران این سریال گفت: کار کردن با بزرگانی همچون ایرج نوذری، علی دهکردی، پورانداخت مهیمن رضا توکلی همیشه لذت بخش و پر از تجربه است، آنها صبوری کردن و تکنیک های بازیگری را به شما آموزش می دهند. همچنین ما با دانیال عبادی، امین ایمانی و سایر دوستان تیم جوانی را تشکیل می دادیم و همه هم تقریبا در یک رده سنی بودیم. خداروشکر توانستیم با یکدیگر ارتباط خوبی برقرار کنیم، تبادل نظر داشته باشیم، اتفاقات روز را بررسی کنیم و دوستی صمیمی بین خودمان شکل دهیم که ماحصل آن را در خروجی کار قابل مشاهده بود.

هلیا امامی ضمن رضایت از محقق شدن اهداف این سریال، درباره بازخورد مردم خاطرنشان کرد: به نظر من اهداف کلی همه اعضای کار مانند نویسنده، کارگردان و تهیه کننده محقق شد. در رابطه با بازخوردهای مخاطبان هم می توانم بگویم که باتوجه به نظراتی که گرفتم، توانستم دین خود را به این سریال ادا کنم.

امامی تفاوت این سریال با سریالی را که اصغر فرهادی باهمین نام و موضوع در دهه ۸۰ ساخته بود، در داستان فیلم و فرم آن دانست و گفت: ایده هردو سریال یک چیز است و ما با توجه به بودجه ای که در دست داشتیم سعی کردیم بهرتین‌ها محقق شود.

او درباره داستان فیلم عنوان کرد: «داستان یک شهر» روابط و زندگی انسان ها را نشان داد، همانطور که زندگی بالا و پایین، شادی و ناراحتی، بدبختی و خوشبختی دارد این سریال هم فرازوفرودهایی داشت و ما فقط نمی خواستیم زیبایی ها و خوشحالی ها را نشان دهیم.

این بازیگر در ادامه درخواستی  از صداوسیما مطرح کرد: به عنوان عضو کوچکی از صداوسیما، می بینم که این رسانه به خیلی از کارهایی که ساخته می شود و یا حتی برای عواملی که برایش کار می کنند، بهایی که باید بدهد، نمی دهد. سازنده سریال های رسانه خانگی رقیب سرسختی برای سریال های تلویزیونی هستند. دلیلش هم این نیست که آنها بیشتر تلاش می کنند، بلکه به خاطر بهایی است که به بازیگران و عوامشان می دهند. نمایش خانگی اکران های متفاوتی می گذارد و تبلیغات بیشتری هم می کند، حتی شبکه نمایش خانگی در فضای مجازی تبلیغات گسترده ای دارد اما تلویزیون از چنین تبلیغاتی در راستای بهبود حال برنامه هایش استفاده نمی کند.

هلیا امامی در پایان اظهار کرد: ما در «داستان یک شهر» با معضل بودجه روبه‌رو بودیم، از نظر زمان هم کار خیلی سنگینی بود، با سرما و گرما کار کردیم تا برای مخاطب کاری در خور آماده کنیم. چندی پیش بیلبورد یکی از سریال های تلویزیونی را در خیابان دیدم، خوشحال شدم زیرا باعث می شود مردم بیشتر به تلویزیون روی بیاورند و برای سریال ها هم اتفاقات بهتری رقم بخورد.

دانیال عبادی، هلیا امامی و امین ایمانی در نقش گزارشگران «در شهر» ظاهر شدند و علی دهکردی جایگزین فرامرز صدیقی در فصل قبلی بود، همچنین یوسف مرادیان، ایرج نوذری، سروش جمشیدی، عزت الله رمضانی فر، بهزاد خداویسی، امیر دژاکام، نسرین بابایی، مریم کاظمی، ایوب آقاخانی، رضا توکلی، فرشید زارعی فر، پورانداخت مهیمن، علی آهنج، فرزام ناظری، ریحانه رضی، علیرضا مهران، ساناز سماواتی، عاطفه جلالی، شقایق زمانی، رضا دودانگه، حسین عباسی، مهتاب شکریان، بهار نوحیان، علی عطایی، ایران مسعودی، حسین کریمی، پارمیس عباسی، نیوشا مدبر، دانیال ابراهیمی، شقایق بابایی از دیگر بازیگران این سریال بودند.

سریال «داستان یک شهر» به نویسندگی پیمان عباسی روی آنتن رفت و لازم به ذکر است که ۲۰ سال پیش اصغر فرهادی نیز سریالی را با همین نام و محتوا ساخته بود.

انتهای پیام/

یک نظر

  •  توانمنــــــــــــــــدی شما هلیا امامی قابل استحســــــــــــــانست تمجید، وهر فیلم داستان با بودن شمـــــــــا درخشانتــــــــــــر ماهتراست💐♥🌷🌹❤⭐♠🌼💦🌺🤍💞🎋💕🌻🕋❤️‍🩹🤍💞🎋💕🌳🌳🌈

آخرین اخبار

پربازدیدها