مجوز باید به طور کل لغو شود.موسیقی ای که کلام ندارد نیازی به مجوز ندارد.
نادر مشایخی آهنگساز و رهبر ارکستر، درباره مشکلاتی که نبود قانون کپی رایت برای شرکت های تولید موسیقی ایجاد می کند، به صبا، گفت:باید از لحاظ قانونی این موضوع را دنبال کرد.برخی انتشاراتی ها، کتاب هایی را که ترجمه می کنند. حق کپی رایت به شرکت های خارجی می دهند با توجه به اینکه می توانند، این کار نکنند. این بهترین کار است که آدم ها خودشان شروع کنند به انجام این کار و این مسئله را روشن کنند که باید برای حقوق ذهنی آدم ها ارزش قائل شوند. این حقوق زمانی ارزش پیدا می کند که انسان ها خودشان به فکر بیفتند.
وی با اشاره به اینکه در این راستا باید فرهنگ سازی کنیم، توضیح داد: دولت تا حدودی می تواند در این زمینه نقش داشته باشد،خود مردم باید به فکر باشند و شروع کنیم. این درحالی است که کشوری مثل اتریش و آلمان که قوانین سنگینی برای کپی رایت گذاشته اند و در این حوزه به شدت مراقب و صیانت می کنند، با این حال تاکنون نتوانستند در دنیای مجازی مانع این کار شوند. باید دراین زمینه فرهنگ تعلق ذهنی و معنوی آن را در جامعه نهادینه کنیم.
مشایخی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه برخی از شرکت های تولیدی با رسانه ها ارتباط خوب و مطلوبی ندارند و همه چیز را یک طرفه می بینند، بیان کرد: حق دارند، اگر قانون کپی رایت از طرف دولت نیز رعایت نشود که دیگر فاجعه خواهد بود. ما رفتار صحیح را از دولت الگو برداری می کنیم. اگر دولت عمل نکند با لطبع مردم هم عمل نخواهند کرد.
این آهنگساز به تشریح مشکلات تولید آلبوم های موسیقی در ایران پرداخت و خاطر نشان کرد:در وهله اول جریان مجوز است. مجوز باید به طور کل لغو شود.موسیقی ای که کلام ندارد نیازی به مجوز ندارد. شنیده شده این مشکل درحال رفع است.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است