متاسفانه در نحوه توزیع ژانرها دسته بندی مشخصی نداریم | پایگاه خبری صبا
امروز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۳۲
غلامرضا فرجی رییس شورای صنفی سینما:

متاسفانه در نحوه توزیع ژانرها دسته بندی مشخصی نداریم

متاسفانه در نحوه توزیع و چرخه ژانرها دسته بندی مشخصی نداریم تا مدیریت شود این نوع چرخه تاثیر گذار باشد.

غلامرضا فرجی رییس شورای صنفی سینما با بیان اینکه سینمای کودک وضعیت عادی را  طی می کند به صبا گفت: باتوجه به تعطیلات تابستان دانش آموزان، قائدتا باید برای اوقات فراغت بچه ها فکر و اندیشه ای برای اکران فیلم ها داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه چالش اصلی در این زمینه، برنامه ریزی در صدور پروانه ساخت برای تولیدات آثار سینمایی است، توضیح داد: متاسفانه وضعیت به گونه ای است که این برنامه ریزی به عهده شورای صنفی نمایش و یا دست سینما داران و توزیع کننده ای نیست. اگر زمان بندی و برنامه ریزی مدون قبل از شروع پروانه ساخت برای هر اثری که تولید می شود وجود داشته باشد، می توانیم اوقات فراغت دانش آموزان، به خصوص در فصل تابستان را پر کنیم.
فرجی به علل های مختلف این نابسامانی در سینمای کودک اشاره کرد و گفت:بخشی از این نابسامانی ها به تهیه کنندگانی برمی گردد که به خاطر حضور در جشنواره فیلم کودک ، سعی می کنند فیلم شان را نگه دارند تا مورد تشویق، ترغیب و یا حمایتی که جشنواره کودک از این آثار در نظر می گیرد،منتظر می مانند این فرصت برای اکران اثرشان مهیا شود. 
رییس شورای صنفی سینماف بیان کرد: متاسفانه در نحوه توزیع و چرخه ژانرها دسته بندی مشخصی نداریم تا مدیریت شود این نوع چرخه تاثیر گذار باشد.
فرجی علل اصلی کم شدن تولیدات فیلم کودک را گران تمام شدن هزینه این آثاری برشمرد و اضافه کرد: تولید فیلم کودک به دلیل اینکه تنها در یک تایم خاصی ژانر کودک اکران می شود، بخشی از این ژانر به ۶ ماه دوم سال بر می گردد که سرمایه گذار بخش خصوصی راغب است خیلی زودتر به سرمایه اش برگردد، تا بتواند در آثار بعدی سرمایه گذاری کند. همچنین دولت نیز باید در این بخش سرمایه گذاری کند. 
وی درباره راهکار بهبود وضعیت بحران فیلم سینمای کودک گفت:درحال حاضر تعداد سالن ها در پایتخت کم است.زمانی که یک ژانر خاصی را روی پرده اکران داریم مانند؛ فیلم کودک که به دلیل نداشتن سینما مغفول مانده ، تا مخاطب پی گیری کند فیلم در چه سالنی اکران دارد، فیلم عوض می شود .
وی بیان کرد: دولت باید برای تولید آثار کودک برنامه ریزی مدونی داشته باشد. چراکه پایه،اساس و ریشه مخاطب، کودکان هستند. اگر خروجی خوب داشته باشیم در آینده می توانیم مخاطب را جذب سینمای کشور کنیم.
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین اخبار

پربازدیدها