مهدی فنائیان تهیهکننده برنامه تلویزیونی «ضربان» که از شنبه تا پنجشنبه از شبکه سلامت تلویزیون روی آنتن میرود٬ در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون صبا در پاسخ به این پرسش که آیا در آینده این برنامه بیشتر به اختلالات روانی پرداخته میشود یا بیماریهای جسمی٬ گفت: در حال حاضر شبکه سلامت یک برنامه کاملا علمی درباره مشکلات و معضلات روحی و روانی را داراست که البته برنامه «ضربان» گاهی در پرداختن به اختلالات و بیماریهای روانی به عنوان مکمل عمل کرده و کمککننده است و چنین رسالتهایی را به دوش میکشد٬ همانند چند قسمت قبل که در آن به اختلال اوتیسم پرداخته شد و کاملا کاربردی و علمی بود و علاوه بر آن عملی نیز به حساب میآمد چراکه در این برنامه علاوه بر ارائه راهکارهای درمانی٬ تلاش کردیم تا فرهنگ پذیرش چنین افرادی را در این برنامه به مردم آموزش دهیم. همچنین با ابزارهایی که مهمان ما ارائه کرد٬ بیانگر آن بود که اوتیسم و یا سندروم دان و افرادی را که معلولیت جسمی و ذهنی دارند نباید به حال خودشان رها کرد و کاملا باید این عزیزان را با استفاده از شیوهها و وسایل علمی در پروسه درمانی قرار داد.
وی افزود: ما نباید این افراد را به حال خودشان رها کنیم و نگاه برنامه ما نیز هم به همین صورت بود و با نگاهی پیشگیرانه به این موضوع پرداخت. به بیان دیگر٬ برای فردی که به چنین اختلالی مبتلا است٬ راهحلهای گوناگونی را ارائه دهیم که در این بخش راهحلهای سنتی تا جراحی و روشهای درمانی پیشرفته را برای مخاطبان به تصویر کشیدیم.
فنائیان درباره آیتمهای قدیمی و جدید این برنامه توضیح داد: برنامه قبلی ما آیتمهایی ایستایی داشت و برنامه حالتی رادیویی به خود گرفته بود که البته بنده در آن زمان در این پروژه حضور نداشتم و تهیهکنندگی برنامه دست شخص دیگری بود. بنابراین پس از شورایی که تشکیل شد به ویژه مدیر محترم شبکه سلامت جناب آقای دکتر محمدمهدی قاسمی تمایل داشتند تا برنامه پویاتر شود و شکلی تلویزیونی به خود بگیرد و از نظر بصری غنی باشد و از این رو آیتمهای جدیدی به همراه چاشنی طنز وارد این برنامه تلویزیونی شد و کار کردیم که «ضربان» از فرم قبلی خود که صرفا گفتگو محور بود فاصله بگیرد و به برنامهای رونده تبدیل شود.
او در پایان با بیان اینکه این برنامه برای ارتقای سطح سلامت هموطنان در نظر گرفته شده است٬ در مورد نتایج و بازخوردهایی که از سوی مخاطبان دریافت شده است٬ تشریح کرد: ما در تلاش هستیم تا با عرضه این برنامه تلویزیونی راهحلهای پیشگیرانهای را ارائه دهیم تا نسل بعدی٬ نسلی سالمتر باشد که خوشبختانه تعداد مخاطبان نسبت به یک سال پیش نزدیک به چهار برابر از آمار قبلی بیشتر شده است و درواقع تماشاگران ما از یک وضعیت خوابآلودگی و غیرفعال فاصله گرفته است که نمونه بارز آن٬ این است که سامانه پیامکی ما قبلتر از کار افتاده بود و مراجعه کننده نیز نداشت اما پس از گذشت زمان٬در حال حاضر میتوان گفت که ما روزانه به تعداد حداقل ۳۰۰ پیامک از سوی مردم دریافت میکنیم که ما نیز تلاش میکنیم تا حداقل به ۳۰ عدد از این پیامکها پاسخ دهیم و به نوعی حدود ۳۰ ویزیت رایگان در برنامه به صورت زنده انجام میپذیرد. همچنین گفتنی است که مخاطبان میتوانند به واسطه تلفن برنامه و یا ارسال فایل صوتی به اکانت واتساپ این برنامه٬ مشکلات خودشان را از ما جویا شوند.
پریسا مقیلان
انتهای پیام/
There are no comments yet