جشنواره‌های فجر میراث فرهنگی جاری و زنده و پویای ایران اسلامی است | پایگاه خبری صبا
امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۰۵:۰۰
معاون امور هنری در بازدید از دبیرخانه جشنواره هنرهای تجسمی فجر مطرح کرد:

جشنواره‌های فجر میراث فرهنگی جاری و زنده و پویای ایران اسلامی است

محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر روز گذشته باحضور در دبیرخانه پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در جریان روند برگزاری این رخداد هنری قرار گرفت.

به گزارش صبا به نقل از ستاد خبری پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دبیرخانه پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر حضور یافت و از نزدیک در جریان روند پیشبرد امور اجرایی قرار گرفت.

در جریان این بازدید که باحضور عبدالرضا سهرابی مدیرکل هنرهای تجسمی، سیدعباس میرهاشمی دبیرکل جشنواره پانزدهم، سید مصطفی زراوندیان دبیر بخش تجسم هنر و جمعی از دست‌اندرکاران این جشنواره همراه بود، میرهاشمی، سهرابی و زراوندیان به‌ترتیب به ارائه گزارش‌های جداگانه‌ای درباره کم و کیف و روند پیشبرد امور اجرایی جشنواره پانزدهم پرداختند.

در ادامه، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته جهت برگزاری پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: خداوند را شاکریم که همکاران شریف و زحمتکشی مانند شما داریم که در بزنگاه‌ها عرصه را خالی نمی‌کنند و همواره غیورمندانه در میدان حضور دارند. وی افزود: صبر نزد خداوند بسیار قیمتی است اما فراتر از صبر، جهاد است؛ زیرا در آن هم صبوری وجود دارد و هم ایثار. باور من این است که در شرایط سیاسی و اجتماعی کنونی و در آماج حملاتی که در فضای مجازی انجام می‌شود، هم باید صبوری داشت و هم باید کار کرد. این، معنای جهاد است. اکنون هنرمندان ما در مقابل هجمه هایی که نسبت به آنها صورت می‌گیرد صبوری می‌کنند. جمع شما به‌صورت توأمان صبوری و کار می‌کند. لذا صمیمانه از همه شما سپاسگزارم و امیدوارم خداوند اجر آبرویی که به میان گذاشته‌اید را در قیامت به صورت مضاعف به شما عنایت سازد.

سالاری در ادامه به یکی از گفته‌های مشهور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشاره و بیان کرد: عزیز همه حاج قاسم فرمودند که جمهوری اسلامی حرم است. باور من این است که وقتی آدم در حرم آبرو می‌گذارد، چند برابرش را به او بازمی‌گردانند. وظیفه همه ما این است که از این حرم محفاظت کنیم.

معاون امور هنری با اشاره به اهمیت جشنواره های فجر بیان کرد:اکنون برخی در خارج از کشور کمر به تخریب و زمین‌گیرساختن جشنواره‌های فجر بسته‌اند و پس از اینکه موفق نشدند در کف خیابان کاری انجام دهند، به سراغ جشنواره‌های فجر آمده‌اند. شاید ما در داخل چنین احساسی را نداشته باشیم اما در خارج از کشور چنین اراده‌ای به شدیدترین حالت ممکن وجود دارد. در فضای مجازی هم تاحدی شرایط به همین ترتیب است.

سالاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازنمایی رخدادهای برخی جشنواره های معتبر بین المللی به اهمیت جوایز آنها برای مخاطبانش اشاره کرد و‌ اظهار داشت: کار ما در جشنواره هنرهای تجسمی فجر متضمن دو وجه است؛ یکی کاری که درحال انجام آن هستیم و دیگری بازنمایی کاری که در حال انجام است. درخواست من از دبیرکل محترم و سایر ارکان جشنواره این است که برای بازنمایی هرچه شایسته‌تر زحمات صورت‌گرفته تلاش کنند. فکر می‌کنم در جشنواره هنرهای تجسمی فجر بر روی موضوع برندسازی تلاش بیشتری باید کرد و هنوز با رسیدن به نقطه‌ ی مطلوب فاصله داریم. امیدوارم با همراهی هم بتوانیم این جشنواره هنری را فراتر ببریم و گامی رو به جلو برداریم.

وی ادامه داد: ما در دنیا به‌واسطه برخی مولفه‌ها شناخته می‌شویم. عده‌ای به ما نگاه می‌کنند و هرکاری که انجام دهیم، پا جای پایمان می‌گذارند. ممکن است خودمان چنین باوری نداشته باشیم اما این یک واقعیت است. این عده انتظار دارند که ما نشانگان اعتقادی و بینشی‌مان را در کارهایمان متجلی سازیم؛ زیرا وقتی تجلیات باور آدم‌ها در آثارشان نباشد، ممکن است قضاوت‌های ناصوابی ایجاد شود. مهم است که چه هنری را ترویج و به کدام سو حرکت کنیم. باید هویت خود را به دیگران معرفی کنیم. جشنواره‌های فجرمیراث فرهنگی جاری و زنده و پویای ایران اسلامی است که‌ هم هویت ساز است و هم نمایانگر هویت.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تأکید بر لزوم پیوند جشنواره با نهاد مدرسه و دانشگاه بیان کرد: در زمینه برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر اگر بتوانیم پیوندهایی میان دانشگاه و مدارس با جشنواره برقرار کنیم، گامی رو به جلو برداشته‌ایم. لازم است تدابیری صورت پذیرد تا بتوانیم پیوند جشنواره را با گروه‌های هدف برقرار کنیم تا جوانانمان دلگرم شوند. برخی از جوانان احساس می‌کنند که هیچ‌کس در جشنواره‌های فجر شرکت نمی‌کند. اما وقتی به نمایشگاه می‌آیند و آثار را از نزدیک تماشا می‌کنند، درمی‌یابند که چنین نیست و شرایط حقیقی با آنچه که در فضای مجازی بازنمایی می‌شود متفاوت است.

وی در بخش پایانی اظهارات خود خاطرنشان کرد: جشنواره امسال با جشنواره‌های سال‌های گذشته متفاوت است. از آغاز انقلاب جشنواره‌های فجر همواره حاشیه‌هایی را به همراه داشته‌اند و گاهی برخی بر طبل تحریم کوبیده‌اند اما امسال، سال متفاوتی است و من کار شما را یک جهاد می‌دانم. نگاه ما این است که جشنواره فجر آبروی جمهوری اسلامی و میراث ارزنده‌ای است که شهدا به دست ما سپرده‌اند. امیدوارم بتوانیم از این میراث به خوبی محافظت کنیم.

There are no comments yet


جدول فروش فیلم ها

عنوان
فروش (تومان)
  • تگزاس۳
    ۲۴۹/۰۱۴/۹۱۳/۴۰۰
  • زودپز
    ۱۶۹/۶۹۳/۰۲۰/۰۰۰
  • تمساح خونی
    ۱۶۸/۲۸۰/۴۲۷/۲۵۰
  • مست عشق
    ۱۲۰/۲۹۹/۷۲۰/۷۵۰
  • پول و پارتی
    ۹۰/۰۰۰/۳۵۴/۵۰۰
  • خجالت نکش 2
    ۸۶/۲۶۱/۰۰۹/۲۰۰
  • سال گربه
    ۶۴/۶۰۶/۵۹۰/۰۰۰
  • صبحانه با زرافه‌ها
    ۶۳/۶۲۰/۱۵۶/۵۰۰
  • ببعی قهرمان
    ۴۷/۸۶۸/۱۴۹/۵۰۰
  • قیف
    ۲۷/۰۲۷/۶۵۵/۱۰۰
  • مفت بر
    ۲۴/۳۷۶/۴۱۳/۶۰۰
  • قلب رقه
    ۱۳/۴۹۵/۱۴۱/۰۰۰
  • شهرگربه‌ها۲
    ۱۲/۳۹۲/۰۶۱/۵۰۰
  • شه‌سوار
    ۱۰/۶۱۵/۹۴۸/۵۰۰
  • باغ کیانوش
    ۵/۸۴۱/۳۳۹/۰۰۰
  • شنگول منگول
    ۹۹۳/۸۸۰/۰۰۰
  • استاد
    ۹۹۲/۹۳۰/۰۰۰
  • سه‌جلد
    ۳۷۶/۰۳۰/۰۰۰
  • نبودنت
    ۲۴۲/۰۲۰/۰۰۰
  • شبگرد
    ۱۷۹/۹۶۰/۰۰۰