به گزارش خبرنگار سینما صبا، ششمین روز از چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر هم با اکران دو فیلم «هفت بهار نارنج» و «روایت ناتمام سیما» به همراه برگزاری نشستهای خبری به کار خود پایان داد.
در روز ششم نخستین فیلمی که روی پرده سینمای رسانه رفت، «هفت بهار نارنج» نام داشت که به کارگردانی فرشاد گلسفیدی و تهیه کنندگی محمد کمالیپور بود. میتوان گفت تعداد مخاطبان کمتری نسبت به اکران فیلمهای روز گذشته، به تماشای این فیلم نشستند اما پر از داستان عشق بود آن هم از نوع اساطیری.
پس از اکران این فیلم، نشست خبری با حضور عوامل آن برگزار شد، در این نشست فرشاد گلسفیدی کارگردان عنوان کرد: سعی کردم قصه را ساده بیان کنم. همه چیز در این فیلم ساده است، حتی اگر به بازی آقای نصیریان دقت کنید متوجه آن میشوید. «هفت بهار نارنج» فیلم شریفی است و بسیار رو راست است.
همچنین او نسبت به حواشی اخیر واکنش نشان داد و گفت: جای علی نصیریان خالی است. ایشان به دلیل کهولت سن و خستگی گفتند که توانایی حضور در جشنواره را ندارم. این هنرمند نامهای را به دبیر جشنواره فیلم فجر ارسال کردند اما به دلیل شیطنت برخی، این نامه منتشر شد و رسانهها به گونهای وانمود کردند که آقای نصیریان از شرکت در این فستیوال انصراف دادند در حالی که اینگونه نبوده است.
کمالی پور تهیه کننده این فیلم سینمایی نیز از حواشی بیشتر جلوگیری کرد و طی تماس تلفنی روی خط آمد و درباره دلیل عدم حضور خود در این نشست، بیان کرد: به عنوان تهیه کننده این فیلم بر خود واجب میدانم به دلیل حضور بر سر فیلمبرداری خارج از تهران از اهالی رسانه حاضر در این نشست عذرخواهی کنم. چه کسی است که نداند حضور در جشنواره فیلم فجر فرصتی است که نباید آن از دست داد. برخلاف دوستانی که برای سیمرغ این جشنواره اشک ریختند و از نداشتن آن غمگین شدند و حالا به آن سیمرغ انگ دولتی میزدند!
در ادامه روز ششم، فیلم سینمایی «روایت ناتمام سیما» به کارگردانی علیرضا صمدی و تهیه کنندگی مجید رضابالا است، اکران شد. این فیلم درباره شخصیتی با نام آرش سیمین است، آرش زندگی موفقی دارد تا اینکه خبری در فضای مجازی، شرایط خانوادگی او را دستخوش تغییر میکند.
سپس در نشست خبری آن، علیرضا صمدی کارگردان بیان کرد: سوال خیلی سخت نپرسید چون من ناراحتی قلبی دارم. یکبار هم در هنگام فیلمبرداری سکته کردم.
وی درباره آمادهسازی فیلم برای جشنواره اظهار کرد: من فیلم را به طور کامل و همراه با همه مراحل صداگذاری و موسیقی ندیدم و این نسخهای که اکران شد، داغ داغ بود.
صمدی درباره اینکه به سیمرغ فکر میکنید یا خیر عنوان کرد: برای من قصه گویی مهم است و چندان به جایزه فکر نمیکنم همین که مخاطب بتواند فیلم را تا پایان تحمل کند کار بزرگی کردهام.
صمدی در پاسخ به گلایه خبرنگاری درباره تدوین فیلم، گفت: بله من هم شتابزده بودن تدوین را قبول دارم. نسخه نهایی را که دیدم باز تغییراتی بعدش کرد. من هم از بخشهایی در فیلم ناراضی هستم که آن بخشها از جمله صداگذاری قطعا تغییر خواهد کرد.
در پایان روز ششم، مخاطبان از ایفای نقش علی نصیریان پیشکسوت سینمای ایران در سن ۸۸ سالگی تعریف میکردند و «روایت ناتمام سیما» برایشان یک روایت ملموس بود.
There are no comments yet